# Michael Bradley

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Bradley

Bradley'nin Eredivisie'de çok maçını izledim. Ofansif orta saha gibiydi. Ya da 4-3-3'ün 2 ön orta sahasından birisi diyelim. Hemen ceza sahasında ve çevresinde bitiyordu. Attığı goller de fırsatçılık golleriydi. ABD'de ve Mönchengladbach'da daha defansif roller üstlenmiş durumda.

Ben gercekten bu topcuyu istiyor mu sezgin, hagi, bunu merak ediyorum

Cünkü eger istiyorsak bu adami, bence aliriz, zor bir transfer olmaz.

4-6 milyon arasi birseye biter.

Önemli olan istemek

Ama korkarim ki, hic orali bile olmadik.

Bradley'nin Eredivisie'de çok maçını izledim. Ofansif orta saha gibiydi. Ya da 4-3-3'ün 2 ön orta sahasından birisi diyelim. Hemen ceza sahasında ve çevresinde bitiyordu. Attığı goller de fırsatçılık golleriydi. ABD'de ve Mönchengladbach'da daha defansif roller üstlenmiş durumda.

Almanya'da komple Mc oldu adam.Tam anlamıyla orta saha oyuncusu.Belözoğlu'nun sakatlanmadan önceki ilk çıkış yaptığı hali gibi.

Çok iyi olur.

---------cana---------

bradley-----------culio

Kesinlikle daha iyi.

Ayrica daha cok kosar.

Defans anlaminda belki Ernst gibi akilli davranamaz ama ofansi Ernsten iyi oldugu kesin.

Ersnt daha iyi defansif anlamda ama ofansif de yanına yaklaşamaz.8 yaş fark var arada bunuda katın

İlaç olur.

Ama çok yabancı oldu takımda,kaygılanmıyor değilim.

Savaşan futbolcu tabirinin örneklerinden biri.

Tam aradığımız oyuncu...İnşallah gelir.....

Adı geçenler içinde en çok istediğim orta saha oyuncusu.Çok ince işlerin adamı değil stil olarak,Emre B. yanlış bir benzetme olur,ama temposu ile tamda ihtiyacımız olan,takıma hem direnç katacak hem direkt hücuma katılacak bir dinamo...

Bicfalvi varken Bradley'i aldırır mı Hagi şüpheliyim, bir de B.Mönchengladbach pek fakir bir kulup sayılmaz, düşme riskleri varken iyi oyuncularını kolay kolay vermez. Normalde 3.5-4m euroluk oyuncu ama Almanların bizi kaz gibi gördüğünü ve son transferlerde harcanılan parayı dusununce 5m eurodan aşagı gelmez. Bu arada bilgi notu, Heerenven'den Monc'bach'a 2.25m euroya transfer olmuştu. Severim beğenirim ama aslen düz bir oyuncudur dediğim gibi eger almazsak, sene sonu en fazla 3.5-4m euroya bir başka takıma satarlar.

Geliyor musun Bradley ?

71 nolu formayi istemis. Bradley'nin buyudugu yer Palatine bana cok yakin. Komsusundan ogrendim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt