Kanimca bu Eric denilen Steaua'li adamla anlasildi coktan ama hem Biglia'dan son bir cevap bekleniyor hem de Bradley ile pazarlik yapiliyor su gunlerde, bi de tabi Misi meselesi var yabanci kontenjani dolu oldugu icin su anda. Eger Misi gonderilir ve de Biglia ve Bradley olumsuz sonuclanirsa cuzi bir ucrete hem yabanci kontenjaninda 6+2+2'nin son 2'sini Zapata ile isgal edecek bu Eric adli vatandas alinacak ve on libero icin Cana'dan, Neill'den hatta ve hatta Balta'dan bir cozum uretilmeye calisilacak (antep kupa macinda oldugu gibi), hem de saha icinde de sakatliklardan dolayi kontenjan acigi oldugunda takima monte etmeye calisilip denenecek bu Rumen kardes, ama olur da Biglia ve de Bradley'den birisi olumlu sonuclanirsa bu kardes köyünde kalacak. Adnan Sezgin'i iyi ezberledim artik; bir pozisyon icin adam bakiliyorsa mutlaka ama mutlaka en az iki alternatif uzerinde duruluyor, daha cok istenen hemen olmuyorsa, bir 'puruz' varsa transferinde, once daha az istenen adamin isi bitiriliyor, o daha cok istenen adam olur da transferi gerceklesirse bu daha az istenen arkadasa soyle de boyle de diye cevap verilip anlasmadan vazgeciliyor. Ornek mi? Gecen Agustos'taki Ibricic-Misimovic olayi gibi; Ibricic olayi bitmisti ama Misimovic'in odeme planinda bi problem vardi son gune kadar. Tam Ibricic gelecekken Misimovic olayi cozuldu, Ibricic'e ve Split'e biz vazgectik denildi. Adam da zaten arkasina bakmadan bu transfer doneminde Rusya'ya gitti. Ayni sekilde bence Formica da Culio gelmeseydi alinacakti. Bir ay once Cluj baskani "Galatasaray leasing yontemi ile oyuncumuzu almak istiyor ama biz de oyle satilacak oyuncu yok!" diye bizim kulupten resmi teklif eladiklarini ama bu teklife sirf odeme seklinden dolayi olumsuz yanit verdiklerini resmi olarak belirttiler (Cok az kisinin haberi oldu buralarda bundan tabi). Formica olayi bitmisti ama sonra Cluj o basta reddettikleri odeme planina, bizimkilerin de ilk taksitte artisa gitmeleri sonucu bu odeme sekline razi olunca Formica da kaldi. Bence gayet her sey acik... Ya haftasonuna kadar Bradley ya da Biglia gelir, ya da Eric kardesimizi haftaya bu zamanlar Galatasaray formasiyla goruruz - tabi Misi'yi bir sekilde elimizden cikardigimizi farzediyorum (bence Rusya'ya transfer olmayacak, sadece adamin sozlesmesini donduracagiz Besiktas'in kendi yabanci oyuncularina yaptigi gibi - sene sonu da Hagi hala takimin basindaysa Almanya'da bir takima transfer olacak). Herhangi bir kaynaktan aldigim bilgiler dogrultusunda konusmuyorum; sadece hem bizim kulubun biraz carpik transfer poltikasini bildigim icin, birazcik da Adnan Sezgin'i artik tanidigimi dusundugum icin boyle konusuyorum. Bradley mi? Gelirse bizim 'Amerikali Ernst''imiz olur.