# Michael Bradley

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Bradley

23 yaşında olmasına rağmen 48 kez milli takımda forma giymiş

Bradley yarasir lan bize

Gana - Amerika maçında 16 km koşmuş eleman! :akansular:

Gelmedin mi ulen daha!!

Gana - Amerika maçında 16 km koşmuş eleman! :akansular:

Kimse üstüne alınmasın ve kusurada bakmasın ama "Hayvan!" demek istiyorum:D

Ancak bu adamı Ernst'le karıştırmamak lazım.Ernst orta sahada 40m'lik alanda oynarken Bradley takım hücumdaysa hücuma çıkan,defanstaysa defansta olan, yüksek ABD teknolojisi, ışınlanma gücüne sahip bir eleman :D Ama devamlı hücum futboluna yatkın kendisi.Yani top çevirim,yana geriye pas yapim demez.Uzaktan iyi vurur.Gölge savunma yapar.Hemen basmaz.Bu açıdan Biglia'ya göre daha zayıf.Ama ikinci sezon yanına alınacak bir zenci orta sahayla bu adam uçurur bizi:D Benden demesi.

ya bu 16 km koşma iyide linderoth da boyle geldı toplamda 16 km kosamadı maalesef :D bunada nazar değmesin gelirse

-Abi nasıl adam bu Bradley?

-O süper adam oğlum,Gana maçında 16km koşmuş.

-Hadi ya? Başka

-Başka yok işte.Süper adam oğlum.Gana maçında 16km koşmuş:D:D

Bradley gelsin analizini yaparız. Özelliklerini tabi ki biliyoruz ama anlatıp da gelmezse kötü olur.

Ben bu sene izlediğim Bradley'i yorumlayayım.

Hızlıdır.Köpek gibidir.İleri geri sürekli gider gelir.Ama fazla top kapma hevesi yoktur.Gölge savunma yapar.Topun önünde durur ama genelde hamle yapmaz.(Ama en azından durur)

Her hücumda ileri çıkma çabası içindedir.Diğer futbolcular oyunu 40-50 M arasında oynarken bu 90m arası gider gelir.

Uzaktan iyi çakar.Çakarsa da genelde kaleyi bulur.İleri çıkıp golü kovalar.Fırsatçıdır.:D Değişik anormal bi adam ya.Ama çok çok üst düzeyde değil.

Amerikalilarin sermayesi cok kosup hayvanlik yapmalari zaten, maclarda ben 100 metre kosuyorsam adamlar 4-5 km kosuyor.

16 km koşmamış. Katetmiş. Su içmek için kenara gelincede mesafeye işliyor o.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt