# Michael Owen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Owen

dediğim gibi isimlerle bozmuşsun...boş konuşmalarımın içini doldurayım biraz belki o körpe dimağında bişeyler uyanır...

bknz: metalist kharkiv, abd milli takımı...

muvaffakiyetler diliyorum

Yazmayayım diyorum. Konuyu başka yöne çekiyorsun. Birincisi Metalist ne yapmış? İkincisi ABD ne yapmış?

Hangisi sonuca ulaşmış? Daha 1 hafta evvel rezil oynayan takım nasıl oldu da bir anda örnek gösterilecek kadar iyi oldu? Tamam iyi bir performans gösterdiler. Buna aynen katılıyorum. Ama ne yaptı da örnek ABD oldu. Onu geçiyorum ABD'yle konumuzun alakasını bile göremiyorum. ABD'deki çoğu adamı az çok Avrupa ve Dünya futbolunu takip eden herkes bilir. Onyewu'yu, Donovan'ı, Altidore'u, DeMerit'i, Bradley'i, Spector'ı vs. vs. Bunlar ile Owen arasında bir bağ göremiyorum. Söz meşhurluğa bağlanıyorsa Bradley dışında diğerleri zaten bir şekilde isim yapmışlar transfer piyasasında. Bradley bu sene Bundesliga'da nasıl oynadı bilemiyorum. Belki o da aynı şekilde piyasasını yapmıştır.

Metalist'in örnek gösterilecek neresi var onu da anlamadım. Performans göstermişler o kadar. Onu da nasıl oynadığını biliyoruz. Ben isim meraklısı değilim. Hiç bir zamanda olmadım. Ama Galatasaray'ın ihtiyaçları ve ekonomik doğruları düşünülünce Owen nokta atışı olur. Bir kere muhtemelen oynayacağımız 4-3-3 sisteminin ileri 3'lüsünde, her bölgede oynar. Bu artı transfer yapılmasını engeller. Onu geçiyorum, Metalist örnek verildi diye söylüyorum, Jaja gibi adama bonservis olarak 10-15 verip, üstüne yıllık da para vereceğine bonservisi elinde olan Owen'a yıllık 3 milyon € gibi bir paraya getirmek, hem mantıklıdır, hem yararlı.

Tekrar ediyorum Owen menejeri değilim.

Yazmayayım diyorum. Konuyu başka yöne çekiyorsun. Birincisi Metalist ne yapmış? İkincisi ABD ne yapmış?

Hangisi sonuca ulaşmış? Daha 1 hafta evvel rezil oynayan takım nasıl oldu da bir anda örnek gösterilecek kadar iyi oldu? Tamam iyi bir performans gösterdiler. Buna aynen katılıyorum. Ama ne yaptı da örnek ABD oldu. Onu geçiyorum ABD'yle konumuzun alakasını bile göremiyorum. ABD'deki çoğu adamı az çok Avrupa ve Dünya futbolunu takip eden herkes bilir. Onyewu'yu, Donovan'ı, Altidore'u, DeMerit'i, Bradley'i, Spector'ı vs. vs. Bunlar ile Owen arasında bir bağ göremiyorum. Söz meşhurluğa bağlanıyorsa Bradley dışında diğerleri zaten bir şekilde isim yapmışlar transfer piyasasında. Bradley bu sene Bundesliga'da nasıl oynadı bilemiyorum. Belki o da aynı şekilde piyasasını yapmıştır.

Metalist'in örnek gösterilecek neresi var onu da anlamadım. Performans göstermişler o kadar. Onu da nasıl oynadığını biliyoruz. Ben isim meraklısı değilim. Hiç bir zamanda olmadım. Ama Galatasaray'ın ihtiyaçları ve ekonomik doğruları düşünülünce Owen nokta atışı olur. Bir kere muhtemelen oynayacağımız 4-3-3 sisteminin ileri 3'lüsünde, her bölgede oynar. Bu artı transfer yapılmasını engeller. Onu geçiyorum, Metalist örnek verildi diye söylüyorum, Jaja gibi adama bonservis olarak 10-15 verip, üstüne yıllık da para vereceğine bonservisi elinde olan Owen'a yıllık 3 milyon € gibi bir paraya getirmek, hem mantıklıdır, hem yararlı.

Tekrar ediyorum Owen menejeri değilim.

ya ben lanet düz mantığın tekiyim ya ondan iletişimim zayıf kalıyor senin gibi çok yönlü bir arkadaşımızla...

gerçekten çok sıkıldım hem senden hem bu mevzudan...

dilerim owen gelir sen de 17 tane formasını alıp her maçta birini imzalatırsın....

Owen çok iyi bir oyuncu..Hatta hayran olduğum oyunculardan biri ama Rijkaard'ın sistemine Baros varken uymaz.

Bariz uyar. Martins ceza sahası golcüsü değil. Sağ-sol her tarafta oynar. Tıpkı Palacios :016: gibi...

Biz şu an ne diye forvet arıyoruz şu sistem lafları geçiyorsa? Barcelona'nın 2 kanatlı, bir striker'lı 4-3-3'ünü oynamayacak mıyız?

Eee gelen adam yedek mi kalacak Kewell - Arda - Baros üçlüsü ne olacak?

EUROSPORT alt yazi geciyor ,OWEN GALATASARAY yolunda!

Insallah dogrudur ya , gelmis gecmis e populer oyuncu olmus olur !

bu hafta olur!

umarım gelir. ilk yılını forma satışlarından çıkarırız. eğer çıkartamazsak zaten yazıklar olsun bizim gibi taraftara derim. sadece oyun anlamında değil reklam anlamında da çok büyük katkı sağlayacaktır. hele birde bizde oynarken milli takıma tekrar çağrılırsa vallaha tadından yenmez.

Owen çok iyi bir oyuncu..Hatta hayran olduğum oyunculardan biri ama Rijkaard'ın sistemine Baros varken uymaz.

Rijkaard'ın sistemine uymaz demişsin.

Bir kaç sorum var

1-Transfer yapılırken Rijkaard'a biz bu adamı alacağız diye soracaklar mı?

Cevap : Evet

2-Transfer edilen oyuncu her kim olursa olsun onayını Teknik Direktör vermiş olacak o zaman, Doğru mudur?

Cevap : Evet

3-Rijkaard sistemine uymayacak oyuncu için onay verir mi?

Cevap : Hayır

Eeee o zaman. Eğer Owen alınırsa sisteme uyup uymayacağının kararını sen nasıl veriyorsun. Takımın Teknik Direktörü sen misin?

Cevap : ????????????

Bekleyin ve görün diyorum sadece.

Bazı arkadaşları hiç mi hiç anlamıyorum:

Yok O transfer bize uymaz. Cık Tevezi istemem boyu kısa, Yok Emana olmasın çok kara, Yok Neil olmasın o çok ağır. Bunları yazan arkadaşlar neden bilgisiyarlarınızın başında boşuna zaman harcıyorsunuz.Gidin ya teknik direktör yada futbol şube sorumluluğu yapın.

Umarım anlatabildim....

Oldum olası antipati duydum ben bu adama;):).Ama gelirsede sonuna kadar destek veririz ;):).

umarım gelir. ilk yılını forma satışlarından çıkarırız. eğer çıkartamazsak zaten yazıklar olsun bizim gibi taraftara derim. sadece oyun anlamında değil reklam anlamında da çok büyük katkı sağlayacaktır. hele birde bizde oynarken milli takıma tekrar çağrılırsa vallaha tadından yenmez.

evet verilecek paradan daha cok kar yaparız gelirse zaten bu sene kombına kapısılıyormus T.T arenada zaten boş trübünler olmaz :D

Biz şu an ne diye forvet arıyoruz şu sistem lafları geçiyorsa? Barcelona'nın 2 kanatlı, bir striker'lı 4-3-3'ünü oynamayacak mıyız?

Eee gelen adam yedek mi kalacak Kewell - Arda - Baros üçlüsü ne olacak?

Arda orta sahaya çekilecek bence.Rijkaard ondan bir Xavi yaratabilir.Arda'nın defans yönü iyidir.Her iki yönüyle oynayabilir oyunu.Ayrıca Kewell'ın devamlılığı yok.60-65.dk dedimmi Kewell kayboluyor.Hala tam randımanlı oynayabileceğinden şüpheliyim.Owen harika olur.4-3-3 ün hücum hattının her yerinde oynar.Çok sevinirim gelirse.:)

Öncelikle herkese merhaba. Micheal Owen'ı tartışmanın yersiz olduğu düşüncesindeyim. Gelir gelmez orası bilinmez. Ama Owen gelcekse de burun kıvırmak bence çok yersiz ve saçmadır.

Genç yetenek tabiki de tercihtir ama sonuçta bilinen yetenekleri alamayacağımız aşikar. Tanınmamış genç yetenek alırsakta daha bunlara itiraz edenler ilk günden püskürenler nasıl sabretcek. İstediği kadar sakatlık geçirmiş olsun sonuçta bir Owen'ı transfer ediyorsunuz. Örnek olarak Baroşun kariyerini yalanlarcasına performansı da ortada. Takımına göre yorumlamak da çok mantıksız. O zaman Emanayı da almayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt