Numan Yılmaz
Parçalı Üye
- 24 Kasım 2008
- 4.242
- 0
- 1.306
Cevap: # Michael Owen
van Persie de var Arsenlada. Arsenal almaz.
van Persie de var Arsenlada. Arsenal almaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dediğim gibi isimlerle bozmuşsun...boş konuşmalarımın içini doldurayım biraz belki o körpe dimağında bişeyler uyanır...
bknz: metalist kharkiv, abd milli takımı...
muvaffakiyetler diliyorum
Yazmayayım diyorum. Konuyu başka yöne çekiyorsun. Birincisi Metalist ne yapmış? İkincisi ABD ne yapmış?
Hangisi sonuca ulaşmış? Daha 1 hafta evvel rezil oynayan takım nasıl oldu da bir anda örnek gösterilecek kadar iyi oldu? Tamam iyi bir performans gösterdiler. Buna aynen katılıyorum. Ama ne yaptı da örnek ABD oldu. Onu geçiyorum ABD'yle konumuzun alakasını bile göremiyorum. ABD'deki çoğu adamı az çok Avrupa ve Dünya futbolunu takip eden herkes bilir. Onyewu'yu, Donovan'ı, Altidore'u, DeMerit'i, Bradley'i, Spector'ı vs. vs. Bunlar ile Owen arasında bir bağ göremiyorum. Söz meşhurluğa bağlanıyorsa Bradley dışında diğerleri zaten bir şekilde isim yapmışlar transfer piyasasında. Bradley bu sene Bundesliga'da nasıl oynadı bilemiyorum. Belki o da aynı şekilde piyasasını yapmıştır.
Metalist'in örnek gösterilecek neresi var onu da anlamadım. Performans göstermişler o kadar. Onu da nasıl oynadığını biliyoruz. Ben isim meraklısı değilim. Hiç bir zamanda olmadım. Ama Galatasaray'ın ihtiyaçları ve ekonomik doğruları düşünülünce Owen nokta atışı olur. Bir kere muhtemelen oynayacağımız 4-3-3 sisteminin ileri 3'lüsünde, her bölgede oynar. Bu artı transfer yapılmasını engeller. Onu geçiyorum, Metalist örnek verildi diye söylüyorum, Jaja gibi adama bonservis olarak 10-15 verip, üstüne yıllık da para vereceğine bonservisi elinde olan Owen'a yıllık 3 milyon € gibi bir paraya getirmek, hem mantıklıdır, hem yararlı.
Tekrar ediyorum Owen menejeri değilim.
Owen çok iyi bir oyuncu..Hatta hayran olduğum oyunculardan biri ama Rijkaard'ın sistemine Baros varken uymaz.
Bariz uyar. Martins ceza sahası golcüsü değil. Sağ-sol her tarafta oynar.
Owen çok iyi bir oyuncu..Hatta hayran olduğum oyunculardan biri ama Rijkaard'ın sistemine Baros varken uymaz.
umarım gelir. ilk yılını forma satışlarından çıkarırız. eğer çıkartamazsak zaten yazıklar olsun bizim gibi taraftara derim. sadece oyun anlamında değil reklam anlamında da çok büyük katkı sağlayacaktır. hele birde bizde oynarken milli takıma tekrar çağrılırsa vallaha tadından yenmez.
bu adreste 26 june 2009 da galatasarayla ılgılı bir şey var
https://uk.eurosport.yahoo.com/26062009/58/transfers-michael-owen-full-saga.html
Biz şu an ne diye forvet arıyoruz şu sistem lafları geçiyorsa? Barcelona'nın 2 kanatlı, bir striker'lı 4-3-3'ünü oynamayacak mıyız?
Eee gelen adam yedek mi kalacak Kewell - Arda - Baros üçlüsü ne olacak?
EUROSPORT alt yazi geciyor ,OWEN GALATASARAY yolunda!
Insallah dogrudur ya , gelmis gecmis e populer oyuncu olmus olur !
bu hafta olur!