# Michael Owen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Owen

Owen'ı almak bir kumardır.

Fakat ben bu kumarı oynamayı çok istiyorum :D

Eurosportta haberlerde adı bizle anılmış forumlarda öyle bir dedikodu var hayırlısı:D

Olympiakos'un Owen aşkı!

Yunanistan'ın Olympiakos Kulübü Newcastle United'ın tecrübeli forveti Michael Owen'a teklif yapmaya hazırlanıyor.

The Daily Mail'in haberine göre gelecek hafta Newcastle United ile sözleşmesi bitecek Michael Owen için Yunan kulübü, 29 yaşındaki forvet için baştan çıkartıcı bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Daha önce de Aston Villa ve Juventus'ta forma giyen Olof Mellberg'i renklerine bağlayan Olympiakos, Michael Owen transferi ile forvet hattını güçlendirmek istiyor. Hull City kulübününde ilgilendiği Michael Owen için Olympiakos'un Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması futbolcu için daha cazip teklif sunma fırsatını elinde bulunduruyor.

Kaynak : Sporx.com

Olympiakos'un Owen aşkı!

Yunanistan'ın Olympiakos Kulübü Newcastle United'ın tecrübeli forveti Michael Owen'a teklif yapmaya hazırlanıyor.

The Daily Mail'in haberine göre gelecek hafta Newcastle United ile sözleşmesi bitecek Michael Owen için Yunan kulübü, 29 yaşındaki forvet için baştan çıkartıcı bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Daha önce de Aston Villa ve Juventus'ta forma giyen Olof Mellberg'i renklerine bağlayan Olympiakos, Michael Owen transferi ile forvet hattını güçlendirmek istiyor. Hull City kulübününde ilgilendiği Michael Owen için Olympiakos'un Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması futbolcu için daha cazip teklif sunma fırsatını elinde bulunduruyor.

Cisse'ye nispet olsun diye.

Owen bombası!

"Galatasaray Owen'ı almak için ısrarcı" haberi yayınlandı. Üstünel'in 2 ünlü isimle anlaştık" sözleri heyecan yarattı.

29/06/09 07:57

GAZETE HABERTÜRK

Eurosport, dün Galatasaray'ın Owen'la anlaşmak üzere olduğu haberini geçti. Üstünel de ismini vermediği iki isimle el sıkıştıklarını açıkladı.

Dünyaca ünlü spor kanalı Eurosport Galatasaraylılar'ı heyecanlandıracak bir haber geçti: "Owen Galatasaray yolunca..." İngiliz futbolcuyla sarı kırmızılı takımın arasındaki dirsek teması yaklaşık iki aydan beri bilinen bir meseleydi. Ancak bittiğine dair henüz bir ipucu yoktu. Eurosport tarafından geçilen bir açıklamayla gözler yönetime çevirildi. Sarı kırmızılılar, Newcastle'ın ünlü forveti Owen'ın transferi konusundan net açıklama yapmaktan kaçınırken, yönetici Haldun Üstünel, biri stoper biri de forvet olmak üzere iki yabancıyla işi bitirdiklerini ancak isimlerin "şimdilik" açıklanmayacağını söyledi.

Üstünel, iki futbolcunun da en geç cuma gününe kadar Hollanda kampına yetiştirileceğini açıkladı. Üstünel, "anlaştık" dediği iki futbolcuyla ilgili şu yorumda bulundu: "Bu iki isimle görüşmelerimiz çok uzun süreden beri devam ediyor. Artık neticeye vardık sayılır. Ama bunu sağlayana kadar ikisinin de sülalesiyle uğraştık. Ailesinden biri kabul etse diğeri etmiyordu. Bütün parçaları bir araya getirmek hiç de kolay olmadı..."

Kaynak : www.htspor.com

:m26::m26::m26::f50::f50:

Konuşulan isimler arasında ve 2 yıldır süregelen transfer politikasında ve de Liverpoollu yıldızları topladığımızı düşündüğümüzde:

En mantıklı isim Owen olur :D

Olympiakos'un Owen aşkı!

Haber sallama gibi duruyor. Mellberg'i Panathinaikos aldı, Olimpiakos değil.

Ooo, daha iki gün önce Panathinaikos'a gitti vs. yazıyordu. Bu da Yunanistan'da ufak çaplı bir Mehmet Topuz krizi mi yarattı acaba? Tamam, geri aldım mesajımı :D

Owen gelmesin. Artık istikrarlı oyuncular alalım. Bir sonraki maçta üç aşaa beş yukarı hangi kadronun çıkabileceğini bilmek istiyorum bu sezon.

Olympiakos Mellberg'i Pana'nın elinden kapmış gibi bir izlenim oluşunca Pana apar topar Cisse'yi getirdi Yunanistan'a,hâliyle gölgeledi ezeli rakibinin transferini.

Onlarda bizden çok farklı değiller hani. :D

owen, newcastle'da oynadığı 4 yıl boyunca neler yapmış bir bakalım:

-2005-2006 sezonu: 11 maçta 7 gol (hmm yüzde olarak oldukça iyi) amma ve lakin sonrasına bakmak lazım...

-2006-2007 sezonu: 3 maçta gol yok (oooppss biri müzmin sakat galiba...:P)

-2007-2008 sezonu: 31 maçta 13 gol (gülizarın istatistiğine ne kadar da benziyor..)

-2008-2009 sezonu: 31 maçta 10 gol (eh istikrar var hiç değilse..:P)

şimdi arkadaşlar 3 sorum var: eğer pazarlıklar gerçekse ki umarım değildir

1-bu adam galatasarayın kara kaşına kara gözüne mi gelir yoksa yılda ebesinin nikahı garanti para bir kontrata mı imza atar?

2-adamcağız 30'una gelmiş aynı paraya daha genç ve etkili bir oyuncu bulamaz mıyız?

3-allah aşkına küme düşmüş takımdan oyuncu mu alınır?

-2005-2006 sezonu: 11 maçta 7 gol (hmm yüzde olarak oldukça iyi) amma ve lakin sonrasına bakmak lazım...

-2007-2008 sezonu: 31 maçta 13 gol (gülizarın istatistiğine ne kadar da benziyor..)

1-bu adam galatasarayın kara kaşına kara gözüne mi gelir yoksa yılda ebesinin nikahı garanti para bir kontrata mı imza atar?

2-adamcağız 30'una gelmiş aynı paraya daha genç ve etkili bir oyuncu bulamaz mıyız?

Tuncay,Downing,Obafemi Martins,Alan Smith,Alfonso Alves,Joey Barton

Bunlarda küme düştü ?

Ne alakası var?

owen hakkında dediklerini katılıyorum.. ama son maddene katılmak mümkün değil..

Tuncayın bze gelecek olsa yok gelmesin küme düştü takımımı diyeceksin? aynı aurelio içinde geçerli:)

Owen'ı beğenmemek futbol cahilliğidir. Yok genç adam alalım, yok zurna alalım, yok küme düşmüş takımdan oyuncu mu alınır falan geçin bunları.

Sanki Keirrison'u alabilecek Galatasaray ya da herhangi bir şekilde iş yapabilecek bir genci alabilecek. O kadar boş konuşuluyor ki bu forumda anlamıyorum. Genç genç diye sayıklamak nerden geldi bilmiyorum. FM galiba. Allah FMScout adlı programı yapanın belasını vermesin ne diyeyim.

Hepsini geçiyorum;

Küme düşmüş takımdan oyuncu alınır mı ne demek yahu? Teknik direktör alınsa hadi anlarım. Üstelik Owen diyoruz. Duygusal Odun Murtaza falan değil.

Galatasaraya gelmeden önce istatistikleri çok daha kötü bir oyuncu vardı geldi ve tuttu. Kaç gol attığı ve nasıl oynadığını hepimiz biliyoruz.

Tabiki bu bir risktir. Tutarmı tutmazmı bilinmez ama bonservis verilmeden alınacak olması ve de tutarsa mükemmel olacağı düşüncesi alınmasını arttırıyor.

illahki tutacak diye birşey yok ama ben alınmasını istiyorum çünkü tutma ihtimali beni daha fazla heyecanlandırıyor.

Owen'ı beğenmemek futbol cahilliğidir. Yok genç adam alalım, yok zurna alalım, yok küme düşmüş takımdan oyuncu mu alınır falan geçin bunları.

Sanki Keirrison'u alabilecek Galatasaray ya da herhangi bir şekilde iş yapabilecek bir genci alabilecek. O kadar boş konuşuluyor ki bu forumda anlamıyorum. Genç genç diye sayıklamak nerden geldi bilmiyorum. FM galiba. Allah FMScout adlı programı yapanın belasını vermesin ne diyeyim.

Hepsini geçiyorum;

Küme düşmüş takımdan oyuncu alınır mı ne demek yahu? Teknik direktör alınsa hadi anlarım. Üstelik Owen diyoruz. Duygusal Odun Murtaza falan değil.

:bid:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt