# Michael Owen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Owen

ama kewell'ın geldiğinde verdiği demeci hatırlamıyorsun galiba

"kendimi kanıtlamam gereken insanlar var"

bana göre kewell çok istisnai bir durum kimse bu kadar özveri beklemiyordu bu adamdan

heryıl güneş tutulması olmadığı gibi kewell tarzında bir futbolcu bir kez daha geleceğini sanmıyorum

kewell zaten kendini kanıtlamış bir oyuncu.sadece liverpoolda bazı sakatlık sorunları yaşadı.hatta şu an karaciğerinden sorunu olduğunu hepimiz biliyoruz.kendimi kanıtlamam gereken isimler derken büyük ihtimal liverpooldaki bazı kişileri işaret ediyor

benitezden bahsediyordu zaten onu hepimizi biliyoruz ..

ben owen'ın kewell gibi geleceğini düşünmüyorum + owen kewelldan daha kariyerli bir futbolcu

kewell zaten kendini kanıtlamış bir oyuncu.sadece liverpoolda bazı sakatlık sorunları yaşadı.hatta şu an karaciğerinden sorunu olduğunu hepimiz biliyoruz.kendimi kanıtlamam gereken isimler derken büyük ihtimal liverpooldaki bazı kişileri işaret ediyor

Owen da böyle bir özveri olmayacaktır ama oynama isteği varsa Barosla büyük işler yaparlar.

Oley gitti.

Çok rahatladım.4 madde yüzünden Owen'ı sevmiyordum.

1- Çok para ister.

2- Sakatlığı ciddiydi.

3- 30 yaşında..

4- 4.madde yok.

2. madde artik gecerli degil, kendin demissin ciddi idi! Ayaginin kirilmasi, kronik bir sakatlik degildir. Yani 1 kere ayagin kirildi diye sürekli kirilacak degil! 3. madde yalnis, Owen 29 yasinda, 30 olsa bile en az 4-5 yil daha oynar. 4. madde de zaten yok, yani para disinda bir sorun gözükmüyor ki zaten cok astronomik bir ücret isterse alinmaz. Ama bu takimda Lincoln adinda bir oglana bile senelik 3.5 veriliyorsa, Owen en az 4 almali.

defansa kimin geleceği az çok belli adı lucas neill.forvet ismi bence süpriz olacak.gerçi pek süprizide kalmadı.medya sağolsun her ismi söyledi.belki hatırlamadığımız unuttuğumuz kaliteli iyi bir oyuncu gelebilir

2. madde artik gecerli degil, kendin demissin ciddi idi! Ayaginin kirilmasi, kronik bir sakatlik degildir. Yani 1 kere ayagin kirildi diye sürekli kirilacak degil! 3. madde yalnis, Owen 29 yasinda, 30 olsa bile en az 4-5 yil daha oynar. 4. madde de zaten yok, yani para disinda bir sorun gözükmüyor ki zaten cok astronomik bir ücret isterse alinmaz. Ama bu takimda Lincoln adinda sümüklü bir oglana bile senelik 3.5 veriliyorsa, Owen en az 4 almali.

Ben en fazla yıllık 3 verileceğini sanıyorum anlaşılırsa.

Owen da böyle bir özveri olmayacaktır ama oynama isteği varsa Barosla büyük işler yaparlar.

benim şahsi fikrim owen olmasın şeklinde.neden derseniz owen zaten kendini kanıtladı kendini geliştirdi.artık kariyerinin sonlarına gelmek üzere.kanıtlaması gereken bişeyler kalmadı.bize gelipte yatarsa yada iyi performans göstermzse onun için hiç bi sorun olmayacak alacağı paraya bakacak

sizin düşünceniz nedir bilemem

gelirse büyük marka değeri katar bize

eğer isterse futbol anlamında yapacağı katkıları konuşmaya bile gerek yok bence

owen fanlarını küçümseme bence ingiltere ve dünyada bizim formamız neden satılmasın

benim şahsi fikrim owen olmasın şeklinde.neden derseniz owen zaten kendini kanıtladı kendini geliştirdi.artık kariyerinin sonlarına gelmek üzere.kanıtlaması gereken bişeyler kalmadı.bize gelipte yatarsa yada iyi performans göstermzse onun için hiç bi sorun olmayacak alacağı paraya bakacak

sizin düşünceniz nedir bilemem

Bu ülkeye gelip basarili olmus yabanci oyuncular hic bir zaman genc yetenekler olmadi. Hepsi kariyerli, kendini kanitlamis ve paraya da doymus oyunculardi. Hagi, Popescu, Taffarel, Kewell, Jardel, Baros,Appiah, Alex, Hooijdonk, Zago.. som dönemlerden ilk aklima gelen bunlar. Roberto Carlos ve Lincoln disinda da yatmaya gelen pek olmadi. Ki Owen bunlarla ayni karakterde degil, adam Ingiliz altyapisindan yetismis ve gercek bir profesyonel. Aldigi para ne olursa olsun elinden gelenin en iyisini yapmaya calisir, Brezilyalilar gibi degil.

Bu ülkeye gelip basarili olmus yabanci oyuncular hic bir zaman genc yetenekler olmadi. Hepsi kariyerli, kendini kanitlamis ve paraya da doymus oyunculardi. Hagi, Popescu, Taffarel, Kewell, Jardel, Baros,Appiah, Alex, Hooijdonk, Zago.. som dönemlerden ilk aklima gelen bunlar. Roberto Carlos ve Lincoln disinda da yatmaya gelen pek olmadi. Ki Owen bunlarla ayni karakterde degil, adam Ingiliz altyapisindan yetismis ve gercek bir profesyonel. Aldigi para ne olursa olsun elinden gelenin en iyisini yapmaya calisir, Brezilyalilar gibi degil.

dogru konustun valla...

evet Türkiye'ye çoooook ingiliz futbolcu geldi ya ondan bu kadar rahat konuşuyoruz

evet Türkiye'ye çoooook ingiliz futbolcu geldi ya ondan bu kadar rahat konuşuyoruz

Ingiliz futbolcular genelde kendi liglerinde oynuyor zaten. Ayrica Ingiliz futbolunu takip etseydin böyle konusmazdin. Orda altyapidan 15 yasinda bir cocuk hakkinda yildiz olacak deniyorsa, o oyuncu yildiz oluyor. Cünkü disiplinli, calismayi hic birakmiyor, futbolu birakana kadar da hic ben oldum deyip calismayi birakmiyor.

tamamda ihtimaller üzerine konuşuyoruz babanın oğlu gibi konuşuyorsun sende owen için ...

Ingiliz futbolcular genelde kendi liglerinde oynuyor zaten. Ayrica Ingiliz futbolunu takip etseydin böyle konusmazdin. Orda altyapidan 15 yasinda bir cocuk hakkinda yildiz olacak deniyorsa, o oyuncu yildiz oluyor. Cünkü disiplinli, calismayi hic birakmiyor, futbolu birakana kadar da hic ben oldum deyip calismayi birakmiyor.

Beckham buna çok iyi bir örnek.:D

tamamda ihtimaller üzerine konuşuyoruz babanın oğlu gibi konuşuyorsun sende owen için ...

Tanirim cünkü, 98'deki golünden beri hayranimdir. Maclarini izlerim, röportajlarini takip ederim, hakkinda yapilan yorumlari dinlerim, izlerim.. Basarili olacak diye bir garanti yok, olmayabilir de, ama olmazsa bunun karakteriyle ve profesyonelligiyle alakasi olmaz onu demeye calisiyorum. Yoksa haklisin babamin oglu degil, keske olsa!

artık alalım birinide bitsin bu olay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt