# Michael Owen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Owen

transfer yapamayan Adnan Polat başkanımız ve ekibi bu takıma Harry Kewell,Milan Baros,Morgan De Sanctis,Meira,Rijkaard gibi adamları getirebiliyorlarsa bi de yapsalar ne olur..

şerif denen kişi galiba provokatör.adnanlar ne demek.senin askerlik arkadaşınmıki böyle seviyesiz konuşuyorsun.sen git başka yeri karıştır burda sana kimse imtiyaz vermez yada gaza gelmez.

galatasaray öyle kaliteliki isimler alackki sende ağzını açıp bakacaksın.ha bide f5 liysen azize ile karimazmatik bakacaksınız

adnanlar transfer yapamaz tabi canım baros,kewell,rijkaardı aziz yıldırım aldı

Adnan Polat Galatasaray´a en cok yakisan Baskandir.

Adnan Polat´dan sonra Galatasaray´in agirligini kaldiracak baska bir Baskan adayi göremiyorum...

Owen'ı beğenmeyen çarpılır. Fakat adam Newcastle'dan eşek yüküyle para alıyor.Bizden de aynısını ister üstüne de sakatlanırsa -ki bu oldukça muhtemel- elimizde çok fena patlar. Riskli bir atılım, genelde şanssız çıkarız biz klüp olarak bunlardan.

yarın kesın transfer acıklanır leo dısında

yarın kesın transfer acıklanır leo dısında

Ben yarin Transfer beklemiyom.

1. Yarin Galatasarayin maci var.

2. Leo zaten Imza atcak.

Bence bu 2 sey Taraftari oyalar diye,yarinda aciklamazlar.

Ben Cumayi bekliyom.

Bence ozaman aciklicaklar.

Ama malesef Cuma günü arabada olcam , Türkiyeye geliyorum,yarin Sabah yola cikiyom:D:f50:

Allah korusun.Dönsün kendi işinin başına arkadaşınıda kendi şirketine ceo yapsın.

Senin gibi 1 günlük taraftarlar yüzünden bu takım yıllardır istikrar sağlayamıyor. İnan yöneticiler, futbolcular filan değil... bu takımın en büyük belası senin gibi taraftar profilleri...

Çok bilmeyen arkadaşım mesela Ali Dürüste ne dersin?

evet bravo sana.eski denemişleri al getir takımın başkanlığını yapsın.yaw artık bırakın böyle işleri.günlük taraftar olmayın.ali dürüst gelirse aynı canaydın dönemi gibi oluruz.tamam polat ve ekibinin elbette hataları var.ama yönetim bazında bazılarının gitmesi gerekiyor onlarda kendilerini bilir

sana şunuda söyleyem eğer adnan polat ve haldun üstünel olmasa bırak rejkaartı lucescuyu bile alamadık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt