# Michael Owen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Owen

owen artık eski owen değil sadece ismi var bize daha yararlı nokta futbolcular lazım forvet alacaksak ki alacağız owen bize uymaz o kadar para verilmez ki zaten gazetelerde gırla sallamasyon haberler yazılıyo hergün hepsi yalan

keşke paramız olsa da pavluchenko gibi birini alsak

owen artık eski owen değil sadece ismi var bize daha yararlı nokta futbolcular lazım forvet alacaksak ki alacağız owen bize uymaz o kadar para verilmez ki zaten gazetelerde gırla sallamasyon haberler yazılıyo hergün hepsi yalan

keşke paramız olsa da pavluchenko gibi birini alsak

eğer çok paramız olsa benim tercihim forlan olrdu;)

astronomik rakamlar istiyormuş buda yatar beyler . neymiş servetin transferini bekliyorlarmış bu kadarmı çulsusuz yav

Owen gelsin , Nekadar Ürün çıkarsa alcam

Almayan ; Kuşum Aydın ! :D

4-3-3 oynayacaksak owen bizim sistemimize uymaz forvet alınacak hava toplarına daha hakim bi oyuncu almalıyız ve kanatlarda da çok rahat oynayabilmeli owen ı yedek olarak alacaksak o kadar para verilmez ki zaten owenda yedek olmaz :D

bir zamanlar liverpoolda kewell, baroş ve owen yan yana nasıl oynadılarsa şimdide beraber oynabilirler diye düşünüyorum örnek 2003-2004 sezonu kewell 13 gol 2 asist baros 4 gol 3 asist owen 20 gol 3 asist kewell 25 yaşında baros 22 owen 24

istatistikleri gördünüzmü arkadaşlar yorumları alayım

arkadaşlar çıkmak zorundayım yarın görüşürüz

Gercek taraftarsak eger, Mustafa Sarp´in da formasini aliriz.

Futbolcuya göre mi herseyden cok sevdigimiz kulübe katkida bulunacagiz?

Böyle bisey varmi bizim kültürümüzde tarihimizde?

Iyi Mustafa Sarp var diye batiralim kulübü.

Owen,Quaresma,Babel,Van der Vaart gelmezse almiyorum forma morma öyle mi?

Kulüp ne yaparsa yapsin beni ilgilendirmez öyle mi?

Transfer yapamasak da, 6., 7., 8., de olsak bu taraftar kulübüne maddi katki saglamak zorunda..Galatasaray´lilik budur..

Yemisim Owen´ini, Quaresma´sini, Babel´ini...

Sari kirmizi renkler var oldukca ben ürün alirim arkadas...Futbolcu beni ilgilendirmez

Gercek taraftarsak eger, Mustafa Sarp´in da formasini aliriz.

Futbolcuya göre mi herseyden cok sevdigimiz kulübe katkida bulunacagiz?

Böyle bisey varmi bizim kültürümüzde tarihimizde?

Iyi Mustafa Sarp var diye batiralim kulübü.

Owen,Quaresma,Babel,Van der Vaart gelmezse almiyorum forma morma öyle mi?

Kulüp ne yaparsa yapsin beni ilgilendirmez öyle mi?

Transfer yapamasak da, 6., 7., 8., de olsak bu taraftar kulübüne maddi katki saglamak zorunda..Galatasaray´lilik budur..

Yemisim Owen´ini, Quaresma´sini, Babel´ini...

Sari kirmizi renkler var oldukca ben ürün alirim arkadas...Futbolcu beni ilgilendirmez

İlla ki isme göre mi almak zorundayız. Ömer orda görüşünü belirtmiş; ben de almam Mustafa Sarp'ın formasını. Babel , Quaresma , Owen 'dan biri gelirse onun formasını alırım ; yok gelmezlerse forma almam diye bir şey yok , gider isimsiz alırım formamı. Owen , Babel gelmedi diye illa Mustafa Sarp'ın , Gökhan Zan'ın formasını mı almak zorundayım ?

İlla ki isme göre mi almak zorundayız. Ömer orda görüşünü belirtmiş; ben de almam Mustafa Sarp'ın formasını. Babel , Quaresma , Owen 'dan biri gelirse onun formasını alırım ; yok gelmezlerse forma almam diye bir şey yok , gider isimsiz alırım formamı. Owen , Babel gelmedi diye illa Mustafa Sarp'ın , Gökhan Zan'ın formasını mı almak zorundayım ?

Tabi o sana kalmis...Ürün alalim da, isim önemli degil..

Bende bunu demek istedim..Oyuncu kalitesine göre karar vermeyelim demek istedim..Taraftar olarak Galatasaray´imiza katki saglamaliyiz...

Owen, Babel vs gelmezse de bu degismemeli...Hepimiz Arda formasi aliriz...

Isimsiz aliriz..Sahsi olarak sana söylenmis bisey degil bu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt