# Michael Owen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Owen

Ben en iyi oynadığım mevki olan DEF'ten birinin formasını alacağım çok büyük bi yıldız gelmezse.. :D

Muhtemelen yeni DEF transferimizin forması..O olmazsa SARP o da olmazsa G.Zan alırım.. :)

Tabi o sana kalmis...Ürün alalim da, isim önemli degil..

Bende bunu demek istedim..Oyuncu kalitesine göre karar vermeyelim demek istedim..Taraftar olarak Galatasaray´imiza katki saglamaliyiz...

Owen, Babel vs gelmezse de bu degismemeli...Hepimiz Arda formasi aliriz...

Isimsiz aliriz..Sahsi olarak sana söylenmis bisey degil bu...

Yok şahsi algılamadım. Sonuçta aynı şeyleri söylüyorsak problem yok renktaş. Hem kaldı ki bir yıldız gelecek :)

Arkadaşlar bana Neill in yanında gelecek oyuncu için 3 seçenek var,sen seç deseler ve şıklar;

A-Owen

B-Govou

C-V.Şen

olsa herhalde V.Şen'i seçerim.Hem genç,hem yetenekli,hem de maliyetsiz.. :)

Ama forvet seçmek zorundasın deseler Govou'yu seçerim.. :)

Bugün yarın bir bomba patlar kanımca.

Fenerliler istese Owen'ide alırlardı zaten :D

İnşallah gelir.

Govou forvet oyuncusu değil arkadaşlar onu forvet oyuncusu olarak değerlendirmeyelim...

Arkadaşlar bana Neill in yanında gelecek oyuncu için 3 seçenek var,sen seç deseler ve şıklar;

A-Owen

B-Govou

C-V.Şen

olsa herhalde V.Şen'i seçerim.Hem genç,hem yetenekli,hem de maliyetsiz.. :)

Ama forvet seçmek zorundasın deseler Govou'yu seçerim.. :)

O kadarda değil derim ben.Govuo da direk forvet değil kanat artı forvet arkası.

Valla illa biri açıklanıcak ise Owen olsun derim havaalanı sanırım o gün yıkılır :D:D

Babel olsa ne olur???

Kardeşim :D özetliyim ben floryada çalışıyorum şenlikköyde mesleğim sivil havacılık inan günde 10 kere gidiyorum havalimanına yemin ederim orda dış hatlar gelişte garanti bankası var 24 saat çalışıyorlar lincoln geldiğinde içeri girdiğimde para yatırmak için adam diyordu stada çevirdiler hiç bir şey duyamıyoruz hani babel gelirse :D:D ne sen sor ben ben söliyim.. :D:D:D:D

Kardeşim :D özetliyim ben floryada çalışıyorum şenlikköyde mesleğim sivil havacılık inan günde 10 kere gidiyorum havalimanına yemin ederim orda dış hatlar gelişte garanti bankası var 24 saat çalışıyorlar lincoln geldiğinde içeri girdiğimde para yatırmak için adam diyordu stada çevirdiler hiç bir şey duyamıyoruz hani babel gelirse :D:D ne sen sor ben ben söliyim.. :D:D:D:D

Hava alanı kalırmı orda uçurmasınlar orayı .Hee ben şimdi davayı çaktım Babel i bunun için almıyoruz bide hava alanına masraf etmeyelim diye :D

owen gelirse hi bişey de olmaz... sadece yıldız olsun da kim olursa olsun diyen taraftar gider karşılar...

owen ın kalitesine ve ismine kimsenin bişey dediği yok... ama galatasarayda onun yapabileceklerini yapan baroş var zaten...

kanatları kullanabilen forvet lazım...

Hava alanı kalırmı orda uçurmasınlar orayı .Hee ben şimdi davayı çaktım Babel i bunun için almıyoruz bide hava alanına masraf etmeyelim diye :D

Valla kardeşim inan yasak bile koyabilirler çünkü anonslar filan hakikatten çok önemli yemin ederim dış hatlarda sanki hoperlor vardı o gün.Yani o gün dış hatlar lincolnu kaldırdı ama Babeli kaldırırmı tam bir muamma o yüzden olurda Babel gelirse 3-5 kişi gidilse kafi olur :D:D:D:D

yaw site bomboş millet maça giittti heralde... bu digiturk bi yerden belasını bulsa da kurtulsak ya...

Owen bavulunu hazırlıyor

Sarı-kırmızılı yönetim, Newcastle United'ın tecrübeli golcüsü Michael Owen ile el sıkıştı. Yıllık 3.5 milyon euro'luk teklifi kabul eden yıldız futbolcunun birkaç gün içinde İstanbul'a gelip sözleşme imzalaması bekleniyor.

Owen Aslan gibi

Yönetimin anlaştığı Newcastle United'ın golcüsünü birkaç gün içinde İstanbul'a getireceği iddia edildi.

G.Saray transferde kendinden beklenen bombayı patlatıyor. Sarı-kırmızılı yönetimin günlerdir süren pazarlık sonucunda Newcastle'da forma giyen İngiliz futbolcu Michael Owen ile büyük ölçüde anlaşma sağladığı ileri sürüldü. Bonservisi elinde bulunan yıldız oyuncuya yıllık 3.5 milyon euro'luk teklif yapıldığı ifade edildi. Öneriye "Evet" diyen İngiliz

futbolcu ile yönetim arasında sadece ödeme koşullarında pürüzlerin yaşandığı belirtildi.

Mutlu sona doğru

Sarı-kırmızılılar ile Michael Owen arasında yapılacak son görüşmede anlaşmanın sağlanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yıldız oyuncunun Galatasaray ile el sıkışmasının ardından birkaç gün içinde İstanbul'a gelip resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. 4 yıldır Newcastle United takımında forma giyen Owen, İngiltere'de iki kez gol kralı olmanın sevincini yaşadı. İngiliz futbolcunun Galatasaray'a sıcak bakmasında Kewell'ın da büyük rol oynadığı belirtildi.

(Fotomaç)

Bi haberi Fotomac yapiyorsa dogruysa bile bizi tedirginlege dusuruyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt