# Michael Owen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Owen

Owen Şeytan oluyor!

İngiliz devi Manchester United bonservisi elinde bulunan 29 yaşındaki golcü futbolcu Michael Owen'ı kadrosuna katıyor. Bir dönem Liverpool forması da giyen yıldız isim takımın bugün Carrington'daki kampını ziyaret etti. Sağlık kontrolünden geçtiği ifade edilen Owen'ın önümüzdeki hafta Kırmızı Şeytanlar'a resmi imzayı atması bekleniyor.

Newcastle United ile olan sözleşmesi 1 Temmuz'da sona eren, bir dönem Liverpool ve Real Madrid formaları da diyen İngiliz golcü geçtiğimiz sezon yine sakatlık sorunu yaşamıştı. Cristiano Ronaldo ve Carlos Tevez gibi iki yıldızını kaybeden Manchester United'ta teknik direktör Sir Alex Ferguson ise Owen transferiyle kadroyu yeniden genişletmeye başladı.

Owen'ın adı bu hafta yerli medyada Galatasaray ile de anılmıştı. Manchester United'ın ezeli rakibi olan Liverpool'da büyük başarılar elde eden Owen'ın Manchester ekibine imza atacak olması ise bu transferin en ilginç noktası olarak gözüküyor.

03.07.2009

Kaynak : Sporx.com dış haberler

Owen masalıda bitmek üzere,manu onu tevezin yerine düşünüyor.Adam sakatta olsa bir piyasası var ve ilk tercihide ingiltere ligi olacakdır.Bence parasına bile bakmadan manuya gider bu adam,zaten kariyerinde hep kaliteli takımlarda oynamış bir oyuncu ancak n.unitede gitmesini ben hala anlayamamışımdır,zira arsenal,manu ve liverpool gibi takımlarda kendini aşabilirdi ama takım seçimi yanlış oldu bence,manuda başarılıda olacakdır owen..

owenı isteyenlerden biri de bendim ancak keitadan sonra artık gerek yok ama anlamadığım abi adama hala sakat diyorsunuz son iki sezonda 74 maç yapmış bir adam nasıl sakat oluyor hala anlamış değilim ya

keitanın ve ardanın alternatiflerini merak ettim

Keita'nin yoklugunda sagda Aydin, Sabri, Serkan oynayabilir. Hatta gerekirse Arda veya Kewell saga cekilir. Arda'nin da orta sahada oynayacagini düsünürsek Baris, Ayhan, Emre Colak, Linderoth, Mustafa Sarp gerekirse Kewell bile oynayabilir. Hatta gecen hazirlik macinda Alpaslan'i da orda oynatmisti. Ki 1 orta saha oyuncusu daha alacagiz gibi görünüyor.

Keita'nin yoklugunda sagda Aydin, Sabri, Serkan oynayabilir. Hatta gerekirse Arda veya Kewell saga cekilir. Arda'nin da orta sahada oynayacagini düsünürsek Baris, Ayhan, Emre Colak, Linderoth, Mustafa Sarp gerekirse Kewell bile oynayabilir. Hatta gecen hazirlik macinda Alpaslan'i da orda oynatmisti. Ki 1 orta saha oyuncusu daha alacagiz gibi görünüyor.
sabri ve serkana güveniyorsan helal olsun abi o zaman baroşun yerinede keita kewell nonda hatta aydın oynayabilir diğer forvetleri yazmıyorum bile

sabri ve serkana güveniyorsan helal olsun abi o zaman baroşun yerinede keita kewell nonda hatta aydın oynayabilir diğer forvetleri yazmıyorum bile

Yazmiyorsun cünkü yok..! Keita'nin alternatifleri var en azindan iyi kötü, ama Baros'un yok, Keita, Kewell orda oynayacak özelliklere sahip degil. Ama Aydin, Serkan tam Keita'nin oynadigi bölgenin oyuncusu!

Yazmiyorsun cünkü yok..! Keita'nin alternatifleri var en azindan iyi kötü, ama Baros'un yok, Keita, Kewell orda oynayacak özelliklere sahip degil. Ama Aydin, Serkan tam Keita'nin oynadigi bölgenin oyuncusu!
iyi kötü alternatif arıyorsan nonda ve özgürcan da tam baroşun oynadığı bölgenin oyuncusu

hücum hattına bu sene yabancı transfer yapılmaz bundan sonra...

iyi kötü alternatif arıyorsan nonda ve özgürcan da tam baroşun oynadığı bölgenin oyuncusu

Tartisma cikarmak icin yazmadim! Sen de haklisin, ben sadece tek bir saglam golcüyle cok zorlaniriz demeye calisiyorum. Özgürcan'in gönderilecegini düsünüyorum, Nonda da maalesef devamliligi olan bir oyuncu degil, mücadele gücü de zayif, en uctaki oyuncu biraz daha güclü ve hareketli olmali. Bu yüzden Nonda kanatlar icin daha uygun bence. Bütün gol yükünü normalde cok da golcü özelligiyle öne cikmayan bir Baros'a yüklemek akillica olmaz.

Tartisma cikarmak icin yazmadim! Sen de haklisin, ben sadece tek bir saglam golcüyle cok zorlaniriz demeye calisiyorum. Özgürcan'in gönderilecegini düsünüyorum, Nonda da maalesef devamliligi olan bir oyuncu degil, mücadele gücü de zayif, en uctaki oyuncu biraz daha güclü ve hareketli olmali. Bu yüzden Nonda kanatlar icin daha uygun bence. Bütün gol yükünü normalde cok da golcü özelligiyle öne cikmayan bir Baros'a yüklemek akillica olmaz.
zaten bende nondanın gönderilmesinden yanayım ama şuan nonda varkende boşa para harcamaya değmez paraları tim cahille verelim

yaa nondayı gönderip owenı alırz:D hem manchester owenın yerine başka birini alır gibi gelio bana.owenı alırsak nerde oynatcaz derseniz bn sol winger diorum.sağ winger da kewell olur.

keitayla ardayı da orta alana koyarız;)

Owen değilde sağ bek alsak daha iyi çünkü ileri de Baros Kewell Arda Keita var hangisi kesicek onu düşünüyorum

keitanın orda pek verimli olacağını sanmam nonda gönderilirse yıldız olma potansiyeli olan genç biri alınır keita ile babel ve owen olayı bitmiştir bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt