Murat KILIÇ
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.769
- 2
- 1.363
hoca gelelimde yönetime söyle 40 lira cok ögrenciyiz biz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Skibbe ne yalan söyleyeyim hala tamam budur değil benim gözümde özelliklede fenev maçından sonra ama beşiktaşı yenerse kredisini bir nebzede olsa yükseltir camianın gözünde ama bu beşiktaşa ALİ SAMİ YEN'DE yenilirse ayıp eder Büyük Galatasaray Camia'sına ama önce tarihinin en pahalı kadrosuna sahip olduğu Galatasaray'da kendini buraya getirenlere mahçup olur ve en büyük ayıbı da kendisine yapmış olur ama inşallah haftasonu mükemmel bir Galatasaray izleriz ve Skibbe'ye karşı olan güven bir nebzede olsa artar, Galatasaray'ımız da bu maçtan alnının akıyla çıkar.![]()
Olası bi yenilgide suçlu yine Skibbe olur, futbolcular oynamak istemiyorlarsa Skibbe ne yapsın
Skibbe ye kızmaya başladım artık hangi gençlere önem veren bi hocaydı anlamış değilim.Şu ana kadar gençlerle ilgili onlar küstürmekten başka yaptığı birşeyi göremiyorum!!!
Bu maç skibbe'nin GS kariyerinde ki en önemli macı olucak ... Gelecegini belirlemesi acısından 1 macla 1 antrönör degerlendirmek çok saçma ama bir maglubiyet skibbe'nin ipini çeker kesinlikle
bütün futbolcular eğer akıllarından bir zorları yoksa derbilerde mutlaka iyi oynamak ister maharet onları doğru oynatmakta.![]()
Ne yani oyuncular derbilerde hep iyi oynuyorlar suç teknik direktörlerde, öylemi?
su an skıbbe ıcın fazla konusmak dogru deıldır ne olumlu ne olumsuz
ne skibbe ne de feldkamp bu takima yakismiyor. takimin su aralar iyi gitmesi sevindirici fakat takimin basindakilerin galatasaraydaki omurlerini uzatmakta bu da dusundurucu. feldkampin geri gelmesi tam bir facia zaten. yonetim kalitesini iyiden iyiye gosteriyor. bakalim bunlarin saltanatini ne kadar cekecegiz ???
ne skibbe ne de feldkamp bu takima yakismiyor. takimin su aralar iyi gitmesi sevindirici fakat takimin basindakilerin galatasaraydaki omurlerini uzatmakta bu da dusundurucu. feldkampin geri gelmesi tam bir facia zaten. yonetim kalitesini iyiden iyiye gosteriyor. bakalim bunlarin saltanatini ne kadar cekecegiz ???
tamam Skibbe'nin kalitesini değil ama teknik direktörlüğünü bir yere kadar tartışabilirsin ama yönetimin kalitesini asla tartışamazsın bu yönetime kalitesiz diyen kişinin mutlaka kişisel bir sorunu vardır eğer böyle birşey de yoksa şu andaki başkanımız ve yönetime kalitesiz diyen zatın mutlaka üniversite'de tez konusu olarak araştırılması lazım çünkü böyle mantıksız bir açıklamayı yapan kişinin mutlaka sorunları vardır.