# Michael Skibbe

Cevap: Michael Skibbe | 2008/2009 Sezonu Teknik Direktörü

O zaman gitmesini çok istediğim ama dönüp baktığımda inanılmaz pişman olmamı sağlayan adam. Servet'i önlibero oynatmana rağmen seviyoruz seni !

Servet'i ön libero oynatsaydı kimse sevmezdi muhtemelen.

Ben gidenlerden sadece Lucescu'ya üzüldüm.Diğerleri boştu.Gerets hariç.

kocealiden yediğimiz 5 dün gibi aklımda :sad007:

Serveti ön libero oynatan Kalliydi

Küfür ederek yolladınız, reis falan diyorsunuz diyen arkadaşlara;

Şimdi arkasından ağlayan çoğu kişi o zaman gidince de ağlamıştı. En azından benim tutumum bu yöndeydi o yüzden içim rahat.

galatasaray-skibbe-kritik-514.jpg

Ozluyoruz reisbaba.​

Up lan.

Bu gariban bize ders olsun. Adam geldikten 5 ay sonra (lig basladiktan 2.5 ay sonra) yardimcilarini kovan, teknik direktorun (ve takim arkadaslarinin) altini oyan oyunculara prim veren, bir maglubiyetle boylesine iyi bir teknik direktoru kovan yonetimin Leshrixligine uyanamadik zamaninda ne yazik ki.

Avrupa'da bizi tekrar soz sahibi haline getirecek topu geldigi ilk devrede oynatan, simdi herkesin burun kivirdigi Baris'tan, Ayhan'dan maximum verim alan, efendi, zeki, futbolu bilen mukemmel bir hocaydi.

Kocaeli macindan sonra "yha 5-2 ne mg" modunda oldugum icin kendimden ayrica utaniyorum.

Skibbe'yi unutmayalim dostlar. Bu takimin kurtulusu yazin yeni bir Skibbe bulmaktir.

Futbol oynuyorduk. Zira son 2 senedir ne olduğunu unuttuk. Arada Barca maçına filan denk gelirsek işte.

Benim icin ne Lucescu, ne Gerets, ne Feldkamp ne Skibbe ne de Rijkaard bos tu, bana göre tek bizdik bos olan. Kimsenin degerini bilmedik

Skibbe'yi tekrar getirip, yardımcısı olarak otoriter bir elemanı bulsak işte o zaman takım uçar gider. Neeskens dayı olabilir bu mesela. :D

Halimizi görünce halini hatırlayıp ağlayasım geliyor. Şuandaki durumumuz gözönüne alınırsa sıradan gösterilebilecek bir mağlubiyetle gönderildin.. Şimdi o mağlubiyetleri alanlar maç sonu pişkin pişkin açıklamalar yapıyor fakat koltukları sağlam.. :SS: Polat yönetiminin en büyük hatası senin gönderilmendi.. Senin en büyük hatan da futbolculuk yıllarında :gs: da bir kaç sene top koşturmamış olmandı..

Frankurt'tan kovuldu, yerine Daum geldi. (2 Milyon Euro tazminat almış)

Kovulmuş

Skibbe'nin yerine Daum'un gelmesi nasıl bir saçmalıktır ya?

Güya çok iyi teknik direktördü ama bizim oyuncular harcamıştı.Rijkaardın geleceğide bundan farklı değil

Güya çok iyi teknik direktördü ama bizim oyuncular harcamıştı.Rijkaardın geleceğide bundan farklı değil

Sana, senin gibilere, Hagi müstehak ve o bile fazla.

Geri
Üst Alt