# Michael Skibbe

Cevap: Michael Skibbe | 2008/2009 Sezonu Teknik Direktörü

Duyanda takıma Barça gibi top oynattı sanacak; kaos futbolunun babasını oynuyorduk :) Allahtan maçın birinde üst üste 5-6 pas yaptık, spiker de "Allahım Brezilya mı?" dedi, olayın video'su falan yapıldı, millet de 3 yıldır bunu izleyip "nasıl top oynuyorduk aphi yhaaaaaaaaa" diye sanal masturbasyon yapıyor. O takım tamamiyle Lincoln'e bağlıydı. Herif durdu, koca takım bitti :o

Kimse'nin video izledigi falan yok, boyle uydurmalara gulup geciyorum. O sezon gayet guzel futbol oynadik, Skibbe'nin uzerinde durulmaliydi ama Les Adnans sayesinde icine ettiler keza Rijkaard doneminde de ayni sorunlar yasandi yada daha dogrusu "Her Polat-Sezgin doneminde (gecmis dahil) surekli ayni sorunlari yasadik". Bu durumda bir hoca'nin basarili olmasi pekte mumkun degil. Su Galatasaray-Lincoln meselesine de sunu diyeyim:

Barcelona-Messi, Galatasaray-Arda (gecmis), Real Madrid-Ronaldo, Manchester-Rooney, Manchester-Beckam (gecmis), vs vs.

Son olarak, seni duyanda Barca gibi top oynayan bir 2. takim var sanacak ...

Umarim cevabini almisindir.

Kimse'nin video izledigi falan yok, boyle uydurmalara gulup geciyorum. O sezon gayet guzel futbol oynadik, Skibbe'nin uzerinde durulmaliydi ama Les Adnans sayesinde icine ettiler keza Rijkaard doneminde de ayni sorunlar yasandi yada daha dogrusu "Her Polat-Sezgin doneminde (gecmis dahil) surekli ayni sorunlari yasadik". Bu durumda bir hoca'nin basarili olmasi pekte mumkun degil. Su Galatasaray-Lincoln meselesine de sunu diyeyim:

Barcelona-Messi, Galatasaray-Arda (gecmis), Real Madrid-Ronaldo, Manchester-Rooney, Manchester-Beckam (gecmis), vs vs.

Son olarak, seni duyanda Barca gibi top oynayan bir 2. takim var sanacak ...

Umarim cevabini almisindir.

Bu tarz söylemleri lisede mi öğrendin?

Skibbe'li takım, sistemi olmayan son derece dağınık bir futbol oynuyordu. Birkaç futbolcu gününde olacak ki taraftar futbol izlesin hesabı.. Sonunda da küme düşen Kocaeli'nin 33'lük topçusu geldi, Sami Yen'de 4-5 tane sallayıp gitti zaten..

Bu tarz söylemleri lisede mi öğrendin?

Skibbe'li takım, sistemi olmayan son derece dağınık bir futbol oynuyordu. Birkaç futbolcu gününde olacak ki taraftar futbol izlesin hesabı.. Sonunda da küme düşen Kocaeli'nin 33'lük topçusu geldi, Sami Yen'de 4-5 tane sallayıp gitti zaten..

En azindan forumun seviyesini dusurmuyorum, masturbasyon gibi ulu orta kullanilmayacak kelimeler kullanmiyorum. En azindan saygi nedir onu biliyorum.

Kocaeli macinda Baros penalti'yi soksaydi o maci cevirirdik ama Baros kacirinca art arda 2 gol yedik yanlis hatirlamiyorsam.

Umarim cevabini almisindir (bunun neresi zoruna gitti pek anlayamadim).

o macta 3-5-2 falan oynamistik diye hatirliyorum, zaten birkac gun sonra bordeaux maci vardi o yuzden mehmet guven bile oynamisti

En azindan forumun seviyesini dusurmuyorum, masturbasyon gibi ulu orta kullanilmayacak kelimeler kullanmiyorum. En azindan saygi nedir onu biliyorum.

Kocaeli macinda Baros penalti'yi soksaydi o maci cevirirdik ama Baros kacirinca art arda 2 gol yedik yanlis hatirlamiyorsam.

Umarim cevabini almisindir (bunun neresi zoruna gitti pek anlayamadim).

"Masturbasyon" kelimesinin seviyeyi aşağı çektiğini düşündüğüne göre anlamaman normal..

herzmanki gibi, iyi basladi, önemli olan nasil, nerde bitirecek ligi

bi macta reis olmus skpbe :)

Bi maçta diyipte komik olmayın lan, o sene kalsaydı UEFA kupasında dahada ilerleyeceğimizi en mal fenerlisi bile biliyor.

belgradlara karpatlara karsi takimi rezil eden rijkaardin arkasindan gule gule kivircik bey gibi komik laflar yazilirken son 10 senede takima avrupada oynadigi en iyi topu oynatan skibbenin bu kadar az deger gormesinin normal bir durum olmadigi ortada

gerci bir macta diyenlerin skibbeye kotu demelerinin dayanaginin kocaeli maci olmasi da ayri enteresanlikta ama neyse

neyyyse

Bi maçta diyipte komik olmayın lan, o sene kalsaydı UEFA kupasında dahada ilerleyeceğimizi en mal fenerlisi bile biliyor.
dosdum ayıp oluyor lan man düşüncelerimizi beğenmeyebılırsın daha düzgünce eleştir bari

belgradlara karpatlara karsi takimi rezil eden rijkaardin arkasindan gule gule kivircik bey gibi komik laflar yazilirken son 10 senede takima avrupada oynadigi en iyi topu oynatan skibbenin bu kadar az deger gormesinin normal bir durum olmadigi ortada

gerci bir macta diyenlerin skibbeye kotu demelerinin dayanaginin kocaeli maci olmasi da ayri enteresanlikta ama neyse

neyyyse

aynen : /

dosdum ayıp oluyor lan man düşüncelerimizi beğenmeyebılırsın daha düzgünce eleştir bari

pardon kardis

Oynattığı hücum futbolunu hala çok seviyorum.

Arda-Lincoln-Kewell-Baros hattı aman allahım :)

neyyyse

Skibbe konusunda haklısın birşey demiyorum da, karpatlara-belgradlara karşı Rijkaard'ın suçu yoktu. 90+3'de rakipten dışarı çıkacak topa omzumla asist yapıp gol yediren sen-ben veya Rijkaard değildi reyis.

90+3'ten bahsetmiyorum ki, ondan onceki 92 dakikadan bahsediyorum

Skibbe nin Avrupa' da oynattığı futbol 2001 de CL de çeyrek finalinden bu yana oynadığımız en iyi futboldu.

90+3'ten bahsetmiyorum ki, ondan onceki 92 dakikadan bahsediyorum

Aydın+Mustafa Sarp+Servet+Barış+Balta'ya göre iyi idare etmişti takımı. Keita+Elano+Baros+Kewell diyeceksen hemen; Elano+Kewell 0 katkıydı zaten koca sezon. Kaldı ki daha geçen yıl Aydın+Barış+Sarp bu takımın ilk 11'ydi. Mourinho bile bu takımla defans yapıp takımı ilk 2'ye sokamazdı.

ayni adamlar skibbe zamaninda da vardi bunlari gecmeliyiz, orta sahada ayhan ve barisla eziyorduk milleti.

ayni adamlar skibbe zamaninda da vardi bunlari gecmeliyiz, orta sahada ayhan ve barisla eziyorduk milleti.

Bazı oyuncular hoca seçmeyi bıraksaydı yine aynı tarzda güzel futbolu herkes izlerdi.

lan ne kadar klise varsa saydin, bu rijkaardin hic mi sucu yok ne adamsin yhhhaaa

Geri
Üst Alt