- 26 Kasım 2012
- 185.612
- 258.319
- 5.998
hayirlisi olmus o sezon sampiyon olduk degil mi yamulmuyorsam
yamulmussun ahbab
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayirlisi olmus o sezon sampiyon olduk degil mi yamulmuyorsam
Saksıtaş şampi Sivas ikinci olmuştu.hayirlisi olmus o sezon sampiyon olduk degil mi yamulmuyorsam
nation liginde 4 macta 6 puan
finland ve macaristana yenilmis deplasmanda
olur oyle seyler yaslandik artik ahbab. dun ne yedigimi unutuyorum. hayal meyal birseyler hatirliyoruz.yamulmussun ahbab
Umarim yedigini unuttugun sey sadece yemektir.olur oyle seyler yaslandik artik ahbab. dun ne yedigimi unutuyorum. hayal meyal birseyler hatirliyoruz.
nedemek istiyorsunuz kenan bey acik olalimUmarim yedigini unuttugun sey sadece yemektir.
Kazik diyorum, akliniza kötü seyler gelmesin.nedemek istiyorsunuz kenan bey acik olalim
kazik yemeyen varmidir agabey.Kazik diyorum, akliniza kötü seyler gelmesin.
kazik yemeyen varmidir agabey.
Saksıtaş şampi Sivas ikinci olmuştu.
Skib bıraktıktan sonra göreve gelen Bülent beyin ligde maç kazandığı pek görülmedi.
Özledim baskanimi, en azindan neyin dogru neyin yalan oldugunu anlamakta güclük cekmiyorduk cünkü her söyledigi yalan idi.Var Tursun Özbek
2009 tırt bir seneydi zaten Bülent hoca çoğu maçta zıçmasa şampiyonluk işten bile değildi, 71 puanda kalmıştı zaten şampiyonluk.Geçmişi konuşmak çok kolay da,2008-2009 ve 2009-2010 resmen çöpe giden sezonlar olmuş.O zaman mali zorlukları da yeni yeni atlatıyorduk para harcamaya başlamıştık transfere falan.Birinde 5. birinde 3. olmak felaket.
Özledim baskanimi, en azindan neyin dogru neyin yalan oldugunu anlamakta güclük cekmiyorduk cünkü her söyledigi yalan idi.
2009 tırt bir seneydi zaten Bülent hoca çoğu maçta zıçmasa şampiyonluk işten bile değildi, 71 puanda kalmıştı zaten şampiyonluk.
Rijkaard senesinde de 5 puan öndeyken 4 maçta 1 puan almak işi bitirmişti.
Eskişehir üstüne Trabzon üstüne Fb üstüne sivas2009 herkes açısından tırttı aynen.
2010'da son dakikada çok puan verdik Manisa'ya İBB'ye falan da asıl giden yer içerdeki Fb maçı oldu.Fb'nin 1 puan önündeydik o maçtan önce.Bizim gibi son haftaları iyi oynayan bir kulübe yakışmayan bir mağlubiyet olmuştu.O maçtan sonra gitti şampiyonluk.
Eskişehir üstüne Trabzon üstüne Fb üstüne sivas
4 maçta 1 puan aldık yav
Eses maçından önce en yakın rakibin 5 puan önündeydik bir Bursanın maç eksiği vardı.
Emre Güngörün mallığı işte. Fb maçında da tek kale oynadık aslında hele Gio'nun altı pastan kaçırdığı pozisyonu hala unutmam.Es-es maçı kötü oynamıştık da Trabzon maçı çok beleş mağlubiyet oldu.O da bizi yıprattı haklısın.