# Michael Skibbe

Büyük takımların hepsinde bu tarz değişiklikler olur.Artık takım iyi oynamaya ve puan almaya başlayınca değişikliklere sardınız.İsterse oyuncu değiştirmesin,takım bir türlü 3 puan alıyor mu?Alıyor.

Şu 2. cümlemi biraz daha açayım.Bir Barcelonada önemli maçlarda 70-80'den sonra değişiklik yapıyor.Skor 2-0,3-0 olmuşşa Messiyi çıkartıyorlar mesela başka birini sokuyorlar.Madridde öyle,A takımıda öyle,B takımıda öyle.

Özellikle değişikliklere sarmak gibi bir amacım yok. Ben otoban gibi bomboş sağ kanadı gördüm dün akşam. Müdahale edilmeliydi bana göre. Boşu boşuna Barça, Real anlatma bana.

Biz de gördüğümüzü söylüyoruz zaten. az önce takım iyi, değişikliklere sarıyorsunuz diyordun.

Niye beklemeyeyim Barça gibi olmayı? ben onları anlatma derken, konumuzla alakası olmadığından bahsediyorum.

Konumuzla nasıl alakası yok.Sen değişiklik yapmıyor diyorsun bende bu tüm dünyada böyle diyorum.Boşu boşuna varolan bir düzeni bozmaya gerek.

Ya neyse.Tabelacılar.Bir sonraki yenilgiye kadar görüşürüz.Bırakın mekan bizim olsun.

Not:

Çağdaş üstüne alınma sen.Direk senden bahsetmedim.

Skibbenin çift forvetle çıkmasına hiç gerek yoktu nonda zaten bi işe yaramadı..3 lü defansta çok aksadı mesele ilk golde arda defans oyuncu olmadığı için ofsaytı bozdu gol yedik..Kanatlardan holosko çok rahat geldi..Seric gibi ganimetten sağ kanatımız boş olduğuu için faydalanamadık..Ayhan bu takımda nasıl hala oynuyor anlamak güç..Oyuna müdahaleleri de tam komediydi..bizim kanatgları kullanmadığını anlayan bjk 10 kişi kaldıktan sonra 2 oyuncu aldı oyuna ortasaha forver sanki 11 11 oynuyomuş gibi olduk bi anda..Skibbenin tek artısı lincolnü kazanmasıdır..Ama ardayıda defansif oynatarak kaybediyor..Bize 30 yaşındaki kewell ve lincolnden çok ardayı kazanması lazım..

Nondanın o kadar da kötü oynadığını düşünmüyorum.Evet, geçen seneki Nonda ile arasında dağlar kadar fark var ama bu sene Bükreş maçından sonra en iyi maçını oynadı.Top sakladı,savunmaya yardıma geldi.Eğer şans verilirse düzeleceğini düşünüyorum.Hatta biraz düşündümde geçen sene ile arasında pek fark yok gibi.Sadece geçen sene yıldız oyuncu sayısının azlığından dolayı top daha fazla ondan oynanıyordu.Bu sene Baros,Lincoln,Arda,Kewell gibi isimlerin eklenmesiyle çok etkisiz gözüküyor.

Konumuzla nasıl alakası yok.Sen değişiklik yapmıyor diyorsun bende bu tüm dünyada böyle diyorum.Boşu boşuna varolan bir düzeni bozmaya gerek.

Ya neyse.Tabelacılar.Bir sonraki yenilgiye kadar görüşürüz.Bırakın mekan bizim olsun.

Not:

Çağdaş üstüne alınma sen.Direk senden bahsetmedim.

Benim üstüme falan alındığım yok, tabelacı olsam bugün gelip eleştirmezdim ama mekan sizin-bizim, anti-skibbe, forza-skibbe gibi ifadelere de gerek yok. s.dik yarışı değil bu, herkes girer istediği zaman görüşünü yazar. Herkesin amacı Galatasaray sonuçta. hadi kal sağlıcakla.

Yahu diyecek çok söz var ama yine bende kalsın.Defansın sağına adam alsaydı,Skibbe korkak diye yorumlar yapıyor olacaktınız,almayıncada çok açık veriyor oluyor.Ortasını yapacak teknik direktör yok daha dünyada.

Bjk bize o malum sağ kanadımızdan 2 tane daha çaksaydı böyle dermiydiniz merak ediyorum.Barış resmen öne mi çıksam geri mi gitsem diye afalladı.Ben ne Skibbe düşmanıyım ne de başka bişey.Sadece bi takım bi yerden bu kadar çok açık veriyorsa ve bu tüm izleyenler tarafından görülüyorsa bunu eleştiririm.Bu çok mu zor bişey anlayamıyorum ya.Yapılması gereken hamle belliyse zamanında yapıcaksın.Her maç bu kadar geç oyuncu değişiklikleri neden?İyi futbola da katılıyorum.Hücum anlamında gerçekten iyi oynuyoruz çünkü Lincoln kazanıldı.O varken her türlü gol buluyoruz.Mühim olan defansın düzelmesiydi ama bu 3-5-2 ile olmuyor.Ayrıca dün Arda çok iyi oynadı bence özellikle önceki maçlara göre ama o gereken hamle erken yapılsaydı Arda'yı çok daha fazla etkin görebilirdik.Herkes hata yapar ama bu hatalardan çabuk dönerse Gs'miz de o da az sıkıntı çeker.Sonra hepimiz hiç düşünmeden Skibbe'ci oluruz ;)

3-5-2 oynamamalıyız.Umarım Skibbe bunu sadece bu maçlık uygulamıştır.

Bjk bize o malum sağ kanadımızdan 2 tane daha çaksaydı böyle dermiydiniz merak ediyorum.Barış resmen öne mi çıksam geri mi gitsem diye afalladı.Ben ne Skibbe düşmanıyım ne de başka bişey.Sadece bi takım bi yerden bu kadar çok açık veriyorsa ve bu tüm izleyenler tarafından görülüyorsa bunu eleştiririm.Bu çok mu zor bişey anlayamıyorum ya.Yapılması gereken hamle belliyse zamanında yapıcaksın.Her maç bu kadar geç oyuncu değişiklikleri neden?İyi futbola da katılıyorum.Hücum anlamında gerçekten iyi oynuyoruz çünkü Lincoln kazanıldı.O varken her türlü gol buluyoruz.Mühim olan defansın düzelmesiydi ama bu 3-5-2 ile olmuyor.Ayrıca dün Arda çok iyi oynadı bence özellikle önceki maçlara göre ama o gereken hamle erken yapılsaydı Arda'yı çok daha fazla etkin görebilirdik.Herkes hata yapar ama bu hatalardan çabuk dönerse Gs'miz de o da az sıkıntı çeker.Sonra hepimiz hiç düşünmeden Skibbe'ci oluruz ;)

Valla olay hepimizin Skibbeci olması değil.Forum bu elbet karşı çıkanlar olacak.Asıl önemli olan artık Skibbeye yüklenmemek.Rahat olunca nasıl sonuçlar geleceğini gördük.Ayrıca 3-5-2'den vazgeçersek hücumda çok sorun yaşarız gibime geliyor.Sorun yaşarız derken 4 gol yerine 2 gol atarız.Buna dikkat etmeli Skibbe.Asıl zor günler şimdi başlıyor.

Valla olay hepimizin Skibbeci olması değil.Forum bu elbet karşı çıkanlar olacak.Asıl önemli olan artık Skibbeye yüklenmemek.Rahat olunca nasıl sonuçlar geleceğini gördük.Ayrıca 3-5-2'den vazgeçersek hücumda çok sorun yaşarız gibime geliyor.Sorun yaşarız derken 4 gol yerine 2 gol atarız.Buna dikkat etmeli Skibbe.Asıl zor günler şimdi başlıyor.

Ben oynattığı taktiğe karşıyım adamla bi sorunum yok.Asıl sorunu defansta yaşıyoruz.Lincoln böyle oldukça ve eski sistemde Arda da yerine gelince her türlü gol buluyoruz zaten.Bi de Kewell besliyor tabi.Haftalarca buna şahit olduk.Ama yediğimiz gollere de şahit olduk ve hala önleyemiyoruz.3-5-2 de Arda ve Barış çok yoruluyolar ve kanatlar boş kalıyor.Linde ve Emre nin de dönmesiyle eski sistemin daha uygun olacağını düşünüyorum.Tabi bu sadece benim fikrim gerisi Skibbe'ye kalmış.

Asıl sistem dejenere 4-2-4'(4-2-3-1)tur. Skibbe Beşiktaş maçında da goruldu ki mudahalelerde geç kalıyor, oyun okuması zayıf... Koca ilk yarı sag kanatta bir kişi bıraktı, Beşiktaş koridor yaptı orayı, ne ugruna? Aydın ya da Sabri'yi kesip yerine Nonda'yı oynatma ugruna...

Skibbe'nin tek isteği

Galatasarayda transfer konusunda görüş ayrılıkları sürerken, Alman teknik direktör Skibbe'nin " Mutlaka transfer yapmamız gerekirse savunmanın iki kenarı için oyuncu alalım. " dediği öğrenildi.

Alman çalıştırıcı "Benim için elimdeki kadro yeterli. Linderoth , Emre gibi oyuncular da ikinci yarıda takıma katılmasıyla takımda rekabet daha da artacak. Bu oyuncuların takıma dönmesi zaten yeni transfer demek. Mevcut kadroyu bozmam. Sonrasında ileriye yönelik takımı daha da güçlendirmek istiyorsak savunmanın sağına ve soluna alternatif oyuncular alabiliriz" diye görüş belirtti. Yöneticilerin Skibbe'den aldıkları rapor doğrultusunda yönetim kurulunda da görüştükten sonra transfer konusunda kesin karara varılacağı belirtilirken Başkan Adnan Polat'ın kaliteli oyuncu bulunması durumunda transfer yapılması görüşünde olduğu ileri sürüldü.

Ligtv.com.tr - VideoHaber - Skibbe'nin tek isteÄŸi

Skibbe'nin tek isteği

Galatasarayda transfer konusunda görüş ayrılıkları sürerken, Alman teknik direktör Skibbe'nin " Mutlaka transfer yapmamız gerekirse savunmanın iki kenarı için oyuncu alalım. " dediği öğrenildi.

Alman çalıştırıcı "Benim için elimdeki kadro yeterli. Linderoth , Emre gibi oyuncular da ikinci yarıda takıma katılmasıyla takımda rekabet daha da artacak. Bu oyuncuların takıma dönmesi zaten yeni transfer demek. Mevcut kadroyu bozmam. Sonrasında ileriye yönelik takımı daha da güçlendirmek istiyorsak savunmanın sağına ve soluna alternatif oyuncular alabiliriz" diye görüş belirtti. Yöneticilerin Skibbe'den aldıkları rapor doğrultusunda yönetim kurulunda da görüştükten sonra transfer konusunda kesin karara varılacağı belirtilirken Başkan Adnan Polat'ın kaliteli oyuncu bulunması durumunda transfer yapılması görüşünde olduğu ileri sürüldü.

Ligtv.com.tr - VideoHaber - Skibbe'nin tek iste�i

Doğru demiş.Alternatif oyuncular alınabilir.

Skippenin ne dediği değil, takımın sahadaki oyun kalitesinin ne dediği daha önemli benim için.

Bu oyun tarzıda gösteriyor ki, orta saha, sağ kanat ve Baroşun yanı kesinlikle güçlendirilmeli..

savunmanın iki kenarı için oyuncu mu?

sag bek anladimda, sol bek neden istiyor? Hakan Baltayi istemiyormu yoksa yedeklerimi beyenmiyor?

Geri
Üst Alt