# Michael Skibbe

Volkan Yaman takımdan yollanır heralde teklif gelirse, Alpaslan birincil yedek olmalı ama henüz güvenmiyor ona sanki

evet bnde böyle dusunuyorum zaten leverkusenin aldıgı sol beki skibbe önermiş kadlec bnce hem sol bek hemde stoper oynayan yani balta gibi ama biraz daha ileri cıkan bir bek istiyor olabilir

Balta iyi bir bek.Alpaslan'ı yeterli görmediği için alternatif istiyo olabilir.

Alparslan daha 18 yaşında. Yıllar var önünde. Ayrıca benim tahminim o çocuğu defansif değil ofansif oynatacaklar.

Cevap: Teknik Direktörümüz : Michael Skibbe

Sağ bek için demiştir sol beke istesede yönetim almaz :D

Alparslan bence de ofansif bir oyuncu. Gerçi pek göremedik ama :)

Bildiğim kadariyle, kariyerli bir teknik adam değil. Bu bakımdan Galatasaray kariyer yapabileceği çok önemli bir yer. Bunu kendiside biliyor ve tahmin ediyorum ki buradan da ciddi bir başarıya imza atmadan gitmeyecek. Tabiki takım içerisindeki dengeleri bozmaya çalışmazsa..

Renktaşlar şuan avrupada iyi gidiyoruz lig dede bir puan gerideyiz ama bunda skibenin payı çok az var. Besşiktaş maçındada gördük ki oyunu okuyamıyo. Hadi biz az çok toptan anlıyoruz anlamayan kız arkadaşım bile bizim o taraf neden bomboş diyo. Nondayı kazanmak uğruna takımı sag kanatsız oynattı madem bir oyuncuyu kazanmak istiyo sahada ölü gibi gezinen meirayı orta sahada oynattı tamam yokluktan oynattı ama neden mehmet güveni kazanmak adına bişey yapmadı. Gençler maçında m.güven çok iyi top oynadı belki önceden kazanmaya çalışsa 3. sırada değil açık ara 1 sırada olurduk. Bu küçük bir örmek sadece ama skibe cimbom için yetersiz bunu ilerde dahada iyi göreceğiz umarım az zararla görmüş oluruz. Yada yanılırım ama hiç sanmıyorum...:(

Renktaşlar şuan avrupada iyi gidiyoruz lig dede bir puan gerideyiz ama bunda skibenin payı çok az var. Besşiktaş maçındada gördük ki oyunu okuyamıyo. Hadi biz az çok toptan anlıyoruz anlamayan kız arkadaşım bile bizim o taraf neden bomboş diyo. Nondayı kazanmak uğruna takımı sag kanatsız oynattı madem bir oyuncuyu kazanmak istiyo sahada ölü gibi gezinen meirayı orta sahada oynattı tamam yokluktan oynattı ama neden mehmet güveni kazanmak adına bişey yapmadı. Gençler maçında m.güven çok iyi top oynadı belki önceden kazanmaya çalışsa 3. sırada değil açık ara 1 sırada olurduk. Bu küçük bir örmek sadece ama skibe cimbom için yetersiz bunu ilerde dahada iyi göreceğiz umarım az zararla görmüş oluruz. Yada yanılırım ama hiç sanmıyorum...:(

Biri 90 dakikayi izlemis bu hafta :o

Biri 90 dakikayi izlemis bu hafta :o

hahaha..ne alakası var 90 dk ile..bunları görüp söyleyebilmek için kör ve dilsiz olmak lağzım..Bu adamdan bize yar olmaz ben sadece bir örnek verdim barış sağda dökülüyodu ayhan da çok kötüydü kim bana ayhanın olumlu bir hareketini gösterebilir. onun kaybettiği toplar çok ani ataklar yememize sabep oldu bize otoriter bir hoca lağzım o an kim kötüyse çıkarabilcek yerine diri birini koyabilecek adam lağzım alkışlatmak için çıkarıyo maksat oyuncu değiştireyim nasılsa takım çok iyi ya. Şahsen ayhanı begenen birisiyim bize olumlu katkısı çoktu gecen senede bu senede ama kötü oynadığı zaman bir futbolcuya tahammül etmemeli her oyuncu her maçta aynı performansı gösteremez ve onun alternatifi var diye söylüyorum..Umarım anlamıştırsın..

1) Besiktas'ta sol bek olmadigindan sag tarafimizin zayif olmasi farketmezdi. Topal ve Ayhan da olunca orayi kontrol etmeyi bildik. Sag kanatlari problem yaratabilirdi ve yaratti da zaten, Ekrem'in yani sira Holosko'da oraya gelince oradan acik verdik. Zaten Baris'in pozisyon almada hatasi yoktu, sadece top kullanmada problem yasadi.

2) Nonda'yi oynatmasini ben de yadirgamistim ama Nonda kallavi Besiktas savunmasini baya rahatsiz etti bence. Stoperlerle iyi bogustu, Baros'a alan yaratti. Umit bunlari yapamazdi. Nonda Hakan Sukur'un eskiden yaptigi alan yaratmayi yapti. Tek basina Baros Besiktas defansi arasinda kaybolabilirdi.

3) Oyuncu degisikliklerinde de Skibbe'nin kotu oldugunu dusunmuyorum. Rakip zaten 10 kisi, ilerde top tutacak Nonda'yi cikaracak hali yok. Baros zaten cok yorulmustu, Nonda hala dincti. (Nonda'nin oynadigi futbolu tasvip ettigimi falan dusunmeyin, sadece guclu ve mucadeleci) Kaldi ki Besiktas ikinci yarida Holosko'nun golu disinda etkili olmadi. Eger etkili olsaydi Skibbe mudahele ederdi.

Forza Skibbe

İkinci yarı beşiktaş 3 net pozisyonu harcadı (2 zapo+1 bobo pozisyonları) nasıl etkili olamadı oda sistemsiz ve 10 kişi kalmış rakip varken. İlk yarıda yeterince açık vermiş sağ kanada önlem almasını bekledim ilk yarı sağda barışın canı çıktı önlem almasını bekledim sabriyi alıp önde barış yada aydını sürebilirdi nede olsa tam kontratak futbolcusu. nonda topsuz alanda iyi iş yaptı madem yorulan baroşu çıkaracak ümiti alsaydı bari.

Ben baştan beri Skibe ye karşıyım maçtan önce acaba yanlışmıyımdedim ama beni yanıltmadı. Umarım yanıltır beni ama zor maçlarda hocanın ne kadar vasıflı biri olduğpunu hepimiz göreceğiz..

Valla ben net pozisyon falan goremedim kusura bakma, ama Besiktas etkili olmus olsaydi bile oyuna Sabri'yi almakla cozulmezdi. Baros'u cikarip Umit'i almasi da alkislatmak icin olarak yorumlanirdi.

Skibbe kötü bir hoca diğil.. Aksine... Elindeki herkesin tüm yeteneklerini elinden geldiğince görmeye çalışan bir hoca... Bakın, bu takım yeni bir takım... Genelde iyi takımlar en az 3, 4 sene beraber oynadıktan sonra başarı yakalıyor... Galatasaray henüz geçen yıl kadrosu oturmaya başlamış bir takım... Bu senede bomba gibi takviyeler yapıldı... Şu an Süper Lig'e baktığınızda açık ara en iyi top oynayan takım Galatasaray, hatta ve hatta diğer takımlar bizim yanımızda top falan oynamıyor.. Git gide daha iyi hale geleceğiz.. Buna hiç şüphe yok... O Hıncal Uluçlara bilmemkimlere fazla takılmayın.. Onlar durmadan boş boş konuşacakki, konuşacak, programlara çıkacak bahaneleri yaratacak malzeme olsun ellerinde... Örneğin Erman Toroğlu isimli şahıs... Bu adam kadar boş söz üreten ve zekasından şüğhe ettiğim başka adamlarda yok değil.. Ancak çok iyi bir örnek.. Lütfen bir kişi bana bu arkadaşın herhangi bir programda gerçekten neden bahsettiğini anlatsın?.. Aldanmayın.. Bu kişiler kahvehane zihniyetine lakırdı üreten ve yalan gündem yaratmaya çalışan spor soytarıları... Galatasaray'ın ne olduğu sahada iyi anlaşılıyor.. Taraftar olarak bunu net bir şekilde görebiliyoruz... İnsanların sözlerini geçin... Bu takım iyi oynuyor, Avrupada deplasmanda galibiyetler alıyor... Linderoth'da katılınca, orta sahamız tam bir işleyen makine haline gelecek... Başarılar bizi bekliyor.. Taraftarlar musterih olsun.. Skibbe'ye ve oyunculara güvenin...

Nolur yapmayın ya!Üstüne basa basa söylüyorum ben Skibbe düşmanı değilim ama böyle olunca da eleştirmeden duramıyorum.O sağ kanat hiçbir maçta bu kadar açık vermemişti.Ayhan la Topal çok da yardımda bulunamadı çünkü başka görevleri vardı.Asıl sol bekleri adam gibi olmadığından o kanada daha çok önem verilebilirdi.Eğer orda Sabri oynasaydı Barış'a binen yük azalıcaktı ve kanadı otoban gibi kullanan biz olacaktık(hele Seric in üstüne oynasak...) ama buna 85 dk. hiçbir müdahale gelmedi.Ya da iyi bi Aydın oynasa Seric falan kafayı yerdi heralde.Ayrıca ne olur Nonda mücadeleci falan demeyin.1.si kaptırdığı topların haddi hesabı yok.2.si artık mücadeleye girmiyor bile adam gibi.3.sü geçen sene olsa adı bile rahatsız ederdi rakip savunmayı ancak bu sene varlığıyla yokluğu bir.Oyuncu değişikliklerinde de hatalıdır.Acayip şekilde geç kalıyo.Bazen düşünüyorum neyi bekleyebilir diye?Oyun bizim için kötü şekilde gitse bile çok geç müdahale ediyo.Bjk bu maçta 10 kişiyle bile haddinden fazla pozisyon bulmuştur.Zapo falan o golü atsa eminimki son dakikalar bu kadar rahat geçmezdi.Sonuçta Bjk'ye karşı bir türlü kazanıyoruz ama başka bir maçta aynı hatalar çok kötü sonuçlar doğurabilir.Umarım başımız yanmadan Skibbe de farkına varır.

Güzel yanı kadroyu fazla değiştirmemesi Kalli her hafta rotasyon yapardı herşeyden önemlisi Lincoln gibi oyuncuyu kazandı performansını kat kat arttırdı,tek eksiği oyuncu değişikliklerinde,yoksa gayet memnunum Skibbe'den...!!!

Skibbe'nin 3 yıl kalması için imza toplayalım.2 yıl itiraz ederiz diye eklemedim.Kabul edenler etmeyenler.Kabul edilmiştir.:D

Skibbe ile ilgili görüşlerim değişti.Şimdi skibbe'ye güveniyorum en önemlisi lincoln ve takım onu gerçekten çok seviyor.Türkiye'yi tanıdıkça daha iyi sonuçlar alıyor.Forza skibbe

Skibbe bu takımı başarıya götürecektir.Zaten istikrar lazım başarı için.Ayrıca Lincoln'ü bize kazandıran da odur.Forza Skibbe.

Geri
Üst Alt