Ümit Öztopçu
Kırmızı Üye
- 28 Kasım 2008
- 1.018
- 0
- 1.306
Cevap: Teknik Direktörümüz : Michael Skibbe
Aynı fikirdeyim renktaş seninle herkes tabela yorumculuğu içinde. Sistemsiz ve eksik kalan beşiktaş karşısında bu kadar pozisyon vermek çok kötü. Allah tan rakipte zapo gibi bir adam var yoksa forza skibeciler anti skibe olacaktı
bende istikrardan yanayım istifa etsin demiyorum umarım bir daha bu hatalrı yapmaz yoksa herkes bjk gibi oynamaz...
Nolur yapmayın ya!Üstüne basa basa söylüyorum ben Skibbe düşmanı değilim ama böyle olunca da eleştirmeden duramıyorum.O sağ kanat hiçbir maçta bu kadar açık vermemişti.Ayhan la Topal çok da yardımda bulunamadı çünkü başka görevleri vardı.Asıl sol bekleri adam gibi olmadığından o kanada daha çok önem verilebilirdi.Eğer orda Sabri oynasaydı Barış'a binen yük azalıcaktı ve kanadı otoban gibi kullanan biz olacaktık(hele Seric in üstüne oynasak...) ama buna 85 dk. hiçbir müdahale gelmedi.Ya da iyi bi Aydın oynasa Seric falan kafayı yerdi heralde.Ayrıca ne olur Nonda mücadeleci falan demeyin.1.si kaptırdığı topların haddi hesabı yok.2.si artık mücadeleye girmiyor bile adam gibi.3.sü geçen sene olsa adı bile rahatsız ederdi rakip savunmayı ancak bu sene varlığıyla yokluğu bir.Oyuncu değişikliklerinde de hatalıdır.Acayip şekilde geç kalıyo.Bazen düşünüyorum neyi bekleyebilir diye?Oyun bizim için kötü şekilde gitse bile çok geç müdahale ediyo.Bjk bu maçta 10 kişiyle bile haddinden fazla pozisyon bulmuştur.Zapo falan o golü atsa eminimki son dakikalar bu kadar rahat geçmezdi.Sonuçta Bjk'ye karşı bir türlü kazanıyoruz ama başka bir maçta aynı hatalar çok kötü sonuçlar doğurabilir.Umarım başımız yanmadan Skibbe de farkına varır.
Aynı fikirdeyim renktaş seninle herkes tabela yorumculuğu içinde. Sistemsiz ve eksik kalan beşiktaş karşısında bu kadar pozisyon vermek çok kötü. Allah tan rakipte zapo gibi bir adam var yoksa forza skibeciler anti skibe olacaktı