Hatice Acar
Kırmızı Üye
- 19 Aralık 2008
- 2.377
- 0
- 1.306
Cevap: Michael Skibbe | Teknik Direktör
10 kişi kalmamıza rağmen çift forveti sürdürdü..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet çift forvete devam etmemiz olumlu bir hareketti hatta Arda yorgun olmazsa gol atabilrdik. 70 den sonra Baroş yerine Nonda çıksa daha iyidi çünkü eski güçlü top saklayan Nonda bu sene yok. Arda da son 10 dakika çıkmalıydı çünkü hali kalmamıştı kolay değil hafta içide çok yoruldu. M.Topal'ın o bölgede oynatılması bence yanlıştı ters kademeye giremedi açıklarını Arda kapattı. Tüm sahayı gidip gelmek kolay değil ama sikibe bunu görmedi yada görmezlikten geldi.
Dünya'nın hiçbir yerinde öyle bir değişiklik olmaz sol bekin ısınırken sakatlanıyor kurulu düzeni bozmadan yerine V.Yaman iyidir kötüdür tartışılır ama sonuçta takımın sol bekidir,gitti ön libero'yu 3lü defansın soluna aldı çok şaşırdım tek hatası buydu diye düşünüyorum!
V.Yaman kimsenin dilinden düşmüyor.Bu sitede en sevilmeyen en yeteneksiz oyunculardan biri olarak gördüğünüz adamı keşke oynasaydı diyorsunuz.
3-5-2 oynarken pozisyon mu verdik Kayseriye?İkinci yarı Aghahowa nın çektiği şut dışında başka atakları mı oldu??
Anlamadığım birazda abartıyoruz berabere kalamazmıyız yani futbol bu futbol...
Milan Regina karşısında iki gün önce pozisyona dahi girmekte zorlandı.Beraberliği penaltıyla zor kurtardılar...
Bence pozisyon bulunmaması Skibbenin 'usta taktiğinden' değil Kayserisporun acizliğindendir..Kayseri samiyende böyle oynuyor zaten..
Kadro eksiksiz iken teknik direktörsüzde aynisini oynar bu takim bana göre.
Kadro eksiksiz iken teknik direktörsüzde aynisini oynar bu takim bana göre.
Tamam o zaman gerek yok biz böyle kadro kuralım Teknik direktörsüz oynayalım . Nasıl fikir ?![]()
Tamam o zaman gerek yok biz böyle kadro kuralım Teknik direktörsüz oynayalım . Nasıl fikir ?![]()
Neden olmasın son 6 maçı kazanıp feneri yenmedik mi?