# Michael Skibbe

Cevap: Michael Skibbe | Teknik Direktör

Skibbeyi fazla elestirmeyi sevmiyorum, ne kadar kizsamda ekranda o masum yüzünü görünce aciyorum valla sinirim geri gidiyo sonra, ama daha takima gercek anlamda birsey katamadi bunu kabul etmek lazim.

Ayrica film cevireceksek ben Nuri Alco rolünü iyi oynarim he:)

Skibbeyi fazla elestirmeyi sevmiyorum, ne kadar kizsamda ekranda o masum yüzünü görünce aciyorum valla sinirim geri gidiyo sonra, ama daha takima gercek anlamda birsey katamadi bunu kabul etmek lazim.

Ayrica film cevireceksek ben Nuri Alco rolünü iyi oynarim he:)

Komik değil ...

Espiri olsun diye söylemedim zaten bayan sakin:)

Nasil ucuz ima? Oda türk sinemamizin saygi deger aktörlerindendir. Uyariya felan gerek yok insani germeyin lütfen!

Sen bi moderatör olarak yazdigim yorumun icinde en sonda ve en kisa olanina takilirsan uzar. Ban vermenizi gerektiren bir sebep varsada buyurun uyari vermeden direk verin.

:2aloh1: Hee geçen yıl 6 maç Teknik direktörsüz oynadık ve şampiyon olduk diye şu takım hedeflerine Teknik Direktör olmadan ulaşır diyorsunuz .Mesela bir Uefa finali .Seneye CL de yarı final falan .Tabi canım olur olur hepsi olur.Durun ben yazıyorum senaryoyu yaşarız hepsini.

Film mi çekiyoruz arkadaşlar ?

Ulaşır demiyorum Öylede olsa Skibbede olsa fazla bir fark olmaz..Açıkçası ben Skibbenin türk teknik direktörlerden artı bir yanını görmüyorum..Ha Cevat güler olmuş bu takımda ha skibbe alman diye illa getirmeye ne gerek var otoritesi yok taktikten anlamaz kondisyon desen yok fizik güç yok sakatlık gırla ne iş yapar bu adam?

Sırf Galatasarayın kadrosunu kursun diyemi alıyor bu parayı o adam sokaktaki 5 yaşındaki çocuk bile kuruyor Galatasarayın kadrosunu..

Sen ben maç sonu hakemi suçlayabiliriz ama Galatasaray teknik direktörü sadece hakemi suçlayıp oynanan kötü futbolu gözardı ediyosa bu dahada vahim bi durumdur..

Türkiyede gerçekten iyi bir teknik direktör varsa bu komple olarak Bülent uygundur açıkçası Fenerbahçeli olmasa ben Galatasarayda görmek isterim..

Valla cok sacma bir konu uzadikca uzuyor.Ayrica Nuri Alco icin uyari gerektirir demek ne demek anlamadim.Yesilcama bayagi hizmeti gecmis adam.Sonucta filmlerinde yaptigi roldu bu arada Skibbe oyuncu degisiklerinde biraz daha erken davransin artik gina geldi valla oturuyor yerinde maci degistirek hamleleri yapmakta cok gecikiyor.

Onur ben Bülent Uygundan cok Abdullah Avciyi begeniyorum. Skibbe gelmeden önce cok istedim onu alsa yönetim diye ama olmadi.

Ulaşır demiyorum Öylede olsa Skibbede olsa fazla bir fark olmaz..Açıkçası ben Skibbenin türk teknik direktörlerden artı bir yanını görmüyorum..Ha Cevat güler olmuş bu takımda ha skibbe alman diye illa getirmeye ne gerek var otoritesi yok taktikten anlamaz kondisyon desen yok fizik güç yok sakatlık gırla ne iş yapar bu adam?

Sırf Galatasarayın kadrosunu kursun diyemi alıyor bu parayı o adam sokaktaki 5 yaşındaki çocuk bile kuruyor Galatasarayın kadrosunu..

Sen ben maç sonu hakemi suçlayabiliriz ama Galatasaray teknik direktörü sadece hakemi suçlayıp oynanan kötü futbolu gözardı ediyosa bu dahada vahim bi durumdur..

Türkiyede gerçekten iyi bir teknik direktör varsa bu komple olarak Bülent uygundur açıkçası Fenerbahçeli olmasa ben Galatasarayda görmek isterim..

Sana katılmamak elde değil. Bence Cevat hoca dışında TSL de ne kadar türk hoca varsa şuan Skibe nin durumundan kötü olamaz. Şimdi bazı arkadaşlar diyecek uefada tur atladık ya zaten bu takımın kapasitesi şampiyonlar ligidir kim olsa cimbomun başında uefada sonuç farklı olmazdı. İyi bir hocamız olsa ne bu kadar sakatlık ne fizik sorunumuz olurdu. Üstelik ligdede açık ara liderdik. Ama ne yazıkki en büyük rakibimiz ve son yılların en kötü dönemini yaşayan f5 in 3 puan önündeyiz.

Hiçbir zaman Galatasarayın top toplayıcısından hocasına başkanına kimseyi eleştirmeyi sevmem ama bu takım hepimizin takımı sadece vizyonu geniş olmayan bu hocanın başımızda olmasından üzüntü duyuyorum...

Bence Numan'ın ihracı gerekiyor, olmadı ip tespiti yapıp kırmızı bültenle aramak

Konu ile alkasız yorumları okumak ve nedense yazılanları okudukdan sonra gerçekten üzülmek zorundamıyız arkadaşlar.

Kim kimle ne konuşmuş önemli değil ama her konuyu geyik tadında sürdürmek beni malesef üzüyor.Birde anlamadığım konu iki kişi konunun dışına çıktığında neden diğer arkadaşlarda laf sokarak olayın içine girmeye çalışıyor bunu inanın anlamıyorum.

Ne T.Direktörsüzlük bi durum var ve şuan hala teknik direktörümüz Skibbe ise öncelikle ona ve konusuna saygı.

Sonrada konu içerisinde Türk Filmlerinin ünlü aktörü Sn.Nuri Alço'nun burda nasıl bi yeri var anlamadım.

Neyse konuyu uzatmak istemiyorum ama şu uyarıyıda yapmadan geçemiyecem malesef.

Forumdaki duruşumuz belli seviyeli yorumlarla devam edelim ve 2 kişinin konuşmasındaki konu dışındaki olaylara 3.kişi olayı kapatmak için iyimser tavırla girmiyorsa lütfen müdahalede etmesin.

Ne ceza veya ban nede uyarı sadece seviyeli yorumlarımızla lütfen konu hakkında yorumlar varsa kaldığımızdan yerden devam edelim...

Saygılar...

Micheal Skibbe bence Teknik Direktörle hiç alakası yok. Galatasaray'ın bu moktada olmasının tek sorumlusu hakemler değil kesinlikle Skibbe'dir. Türkiye Kupasına yedek ve Paf Takımı ağırlıklı bir kadroyla çıkacağına tam kadro çıkıyor(Yine de eleniyor. en azından diğer türlü gemç oyuncular tecrübe kazanmış olurdu.) Hkan Balta sakatlanıyor. Yerine Volkan veya Alpaslan oyanayacağına Mehmet Güven'i alıp tüm sistemi değiştiriyor. Bazı oyunculara hiç şans tanımıyor.( Serkan, Alpaslan, Ferdi ve Emre Güngör'ü de dahil edebiliriz. Yerinde çok az oynattı. Sağbek değildi bildiğim kadarıyla. ) Hala nasıl bu takımın başında anlamıyorum yerime Abdullah Avcı, Ertuğrul Sağlam, Ersun Yanal veya Bülent Uygun getirilmeli.

bende skibbenin yeterli bi teknik direktör olduğu inancında değilim. denizli maçında ayhanın kırmızı görmesine neden olan kendisidir. sonra bide haekm benden önce davrandı gibi komik bi açıklama geliyo kendisinden. hafta içi pestili çıkmış takımı daha taze oyuncularla süslemek varken kötü bi kadro seçimiyle kayseri maçına çıkaran zihniyet yine kendisidir. sanırım oyuncularımıza kastı var:) yerinde oyuncu değişikliği yaptığına az şahit oldum. (hatta sanırım olmadım) oyüsden sezon sonu gerekli müdahale yapılmalı. şimdi olası bi operasyon takımın ahengini bozar bnce.

Chelsea'den teklif gelirse, düşünsün derim ben...

Skibbe ye sallıyacağınıza asıl sağlık ekibine onları hala burada tutan yönetime sallayın...

Ben hala güveniyorum Skibbe'ye. Kadro açısından çok şanssız, sürekli sakatlık oluyor. Hiç bir maça tam kadro çıkamadı daha...

Tek istegim 3-5-2 oynatmaması :o

Sabri-Meira-Servet-Alpaslan ( ama %100 volkan oynar :o )

-Barış-Ayhan-Topal-Arda- ( Topal'ın yerine Linderoth'da olabilir )

-----Baros---Nonda----- ( Nonda'nın yerine Ümit olsa daha iyi olur ama Nonda'yı tercih etcek :o )

Geri
Üst Alt