# Michael Skibbe

Cevap: Michael Skibbe | Teknik Direktör

H.Balta yoksa eğer Alpaslan'ı oynatsın Skibbe.

“Takımımdan Çok İyi Performans Bekliyorum”

Michael Skibbe: “Takımımdan Çok İyi Performans Bekliyorum”

B_3147_B_2977_skibbe_florya_b.jpg

Galatasaray Futbol Takımı’nın bugün yaptığı antrenmandan sonrasında Teknik Direktör Michael Skibbe basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Michael Skibbe, hakem kararları ile ilgili olarak, “Bir teknik direktörün bu tür konularda açıklama yapması onun görevi değildir. Ama sezon içerisinde, bugüne kadar, bazı hakem kararlarıyla aynı fikirde olmadığımızı söyleyebilirim. Biz hafta sonunda Antalyaspor'a karşı önemli bir maça çıkacağız. Takımımdan çok iyi bir performans bekliyorum. Aynı şekilde hakemlerden de iyi bir performans bekliyorum” dedi.

Michael Skibbe, takımın oyun taktiğiyle ilgili bir soruyu ise, “Rakibin durumu da bu konuda önemli bir rol taşıyor, ama elinizde bulunan oyunculara göre kadro çıkartırsınız. Oyuncularımız taktik olarak çok iyi performans gösterdikleri için, 4-4-2 olsun, 3-5-2 olsun, farklı sistemlerde oynamamız bizim için herhangi bir sorun teşkil etmiyor” diyerek yanıtladı.

Michael Skibbe, takımının gol yollarında sıkıntı çekmediğini belirterek, “Zaten istatistiklere bakıldığında biz ligin en çok gol atan takımıyız. Forvet hattında sakatlarımız az olduğu zaman, gol yollarında çok etkili oluyoruz” dedi.

Michael Skibbe sakat futbolcuların durumu ile ilgili olarak, ''Hakan, Antalyaspor maçında oynayamayacak. Mehmet Topal'ın da bu maçta oynayıp oynamayacağı konusunda henüz bir karar almadık. Özellikle Kewell ve Hasan'ın uzun süren sakatlıklarının ardından çalışmalara başlamaları sevindirici. Sivasspor maçında sakatlanan Meira da bugün ilk takım antrenmanına çıktı. Bugün oynanacak milli takım maçında görev alacak oyuncularımız da inşallah sağlıklı bir şekilde döner'' diye konuştu.

Kaynak : Galatasaray.org

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bizde bekliyoruz.İnşallah bundan sonra sakatlıklarla boğuşmayız.Tam kadro sahada oluruz.

Cevap: “Takımımdan Çok İyi Performans Bekliyorum”

Kayıba tahammülümüz yok ...

Öyle ya da böyle kazanmamız gereken bir maç.

Bu konu niye yönetim forumuna taşındı :o

Antalya maçında umarım gine 3-5-2 taktigi ile çıkmayız :o

Sabri-Meira-Servet-Volkan

-Barış-Lind-Ayhan-Arda-

-----Baros---Nonda-----

Bu kadar basit Skibbe'cim :o Lütfen macera arama

Ayrıca bu konunun hala niye yönetim forumunda oldugunu anlamış degilim :o

Yarın 2 de 2 istiyoruz GALATASARAYIMIZ'dan

Takım 1-0 geride, oyuncu değişikliğinde Baros çıkıyor, Ümit Karan giriyor. İşte Skibbe'nin risk anlayışı bu. Ondan sonra Mehmet Güven oyuna alınıyor. Hücumcuların hepsini bir arada oynatması lazımken en azından 1 gol için, Skibbe Baros'u çıkarır. Ne anladık biz bu işten. Zannedersiniz ki takım önde Baros'u dinlendirmek için çıkardı oyundan. Komiksin Skibbe tek kelimeyle KOMİK!!!

Bu gariban hakkında yorum yapmayın ya adam garibanın teki futboldan anlamıyor olabilir ama iyi insan.Bu adamı Galatasaraya layık görenlere laf edin.

Baros niye çıkıyor ? takımda tek gol pozisyona giren o :o

Barış'ı çıkartıp M.Güven'i niye alıyorsun ?

M.Güven'le Barış arasında ne fark var.Hadi 1-0 önde olursun Orta sahaya taze kan için alırsın ama geride oldugun maçta biri bana M.Güven'le Barış degişikligini anlatsın ne işi yarar :mad:

Bu gariban hakkında yorum yapmayın ya adam garibanın teki futboldan anlamıyor olabilir ama iyi insan.Bu adamı Galatasaraya layık görenlere laf edin.

En az 20 yıldır futbolun içinde hemde profesyonelce olan biri futboldan anlamıyor da sen anlıyorsun öyle mi?

Daha düne kadar inadına Skibbe diyordum ...

85.dakikada Mehmet Güven'i oyuna alman futbolu bilmediğinin ispatıdır.

Sokaktan geçen adam bile yapmaz bunu be.

Skibbe'nin oyuncu degişikliklerini nasıl yaptıgını çözemedim :o

Sol kanat'da M.Topal'ı oynatacagına Alpaslan'ı oraya alsana niye almıyorsun yedek külübesinde Ümit Karan varken Alpaslan'ı sokmak zoruna mı gidiyor ?

Anlamış durumda degilim

Oyuna göre degil yedek külübesinde ki isimlere göre adam sokuyor gibi :o

Bu adamin gidecegi yok kovun gitsin bu adami! Takimi ne hale getirdii yaa yaziktir bizlere.. Artik kactane fark atariz diye degilde yenebilecekmiyiz yenemeyecekmiyiz diye düsünür olduk Skibbenin sayesinde!

Nasıl bir hoca getirdik yaa..85 de M.güven'i sokuyo oyuna. Sivas maçında da mağlup ilken bunu yapmıştı hani hatasından ders almıştır biri uyarmıştır ya da hata yapa yapa pişecek bizde büyük hoca olacak dedik ama olan bize oluyor ya gidiyor şampiyonluk biri bişey yapsın Allah rızası için:(

Hep olumsuz düşüncelerimi düzgün bir şekilde ilettim onla ilgili ama artık düzgünü falan kalmadı.Bu kadar aciz bir hoca görmedim ben hayatımda.Ne oyun okuyabiliyor ne de değişiklik yapabiliyor.Hiçbir zaman beğenmedim ama şimdi kendisine kin duymaya başladım.Bu taraftar bunları haketmiyor.2 hafta hakemler nedeniyle saçmasapan puanlar gitti.Ama bugünkünü kimseye bağlayamayız.En azından şunu biliyorumki 75 ten sonra 3 oyuncu almayla,ya da forvet çıkarıp forvet almakla hoca olunmuyor.Şimdi bana ister tabelacı diyin,ister kötü taraftar deyin.Şu rezil durumu eleştirmek tabelacılıksa ben öyleyim zaten.Bugün benim için film koptu,inşallah takım için de kopmamıştır da ilk 3'te bitiririz...

Bu takımın başına Fatih Terim yakışır yada Cevat Güler :) Ama Skibbe'nin takımın başında durmasınıda istiyorum istikrar lazım çünkü ama yaptıkları pek iç açıçı değil.

Sen defolup gitmesende,istifanı vermesende,deplasmanlarda galip gelemesende,takımın içine etsende,kapının önüne koyulacaksın işte:D:D:D:Dvarmı diyecegin;)

Geri
Üst Alt