# Michael Skibbe

Cevap: Michael Skibbe | Teknik Direktör

Oyunu okuyamadığı konusunda hepinize hak veriyorum,her ne kadar gitmesini istemesem de yaptığı oyuncu değişiklikleri,bu değişiklikleri yaptığı dakika vs. pek başarılı değil açıkçası..

Revizyon geliyor

Bordeaux maçında ilk 11'de bazı değişiklikler olacak.

Teknik Direktörümüz Michael Skibbe, Antalyaspor karşısında galibiyet için gerekli performansı ortaya koyamayarak yenildiklerini ifade etti.

Maçta çok az gol pozisyonuna girdiklerine dikkat çeken, “Yakaladığımız fırsatları da kullanamadık. Geriye düştükten sonra kontrolsüz göbekten girmeye çalıştık. Rakibimiz de orayı çok iyi kullandığı için beraberliği yakalayamadık. Şampiyonluğun en büyük adayı olmamız için üstteki takımlara yakın olmamız gerekiyor. Bizim de bugün kazanmamız gerekiyordu, ama bunu başaramadık” dedi.

Skibbe, kırmızı kart cezalısı olan Cassio Lincoln’ün yokluğunu fazlasıyla hissettiklerini belirterek, “İsim vermek istemiyorum, fakat beklentimizin yüksek olduğu bazı oyunculardan istediğimizi alamadık. İkinci devrede özellikle golden sonra çizgimizi tutturamadık ve kafasız oynadık” diye konuştu.

Sarı-kırmızılı takımın hocası, “Bordeaux maçında kadroda değişiklik olacak mı?” sorusuna ise “Evet kadroda kesinlikle bazı değişiklikler olacak” yanıtını verdi.

Kaynak: Milliyet

https://www.webaslan.com/haber/30974/revizyon-geliyor.php

Kadroda degil sende degisiklik olmalii kadro gayet güzel.

Ya geçen sene 38 maçta sadece 3 malubiyet alan takım bu sene daha 20 maç oldu 5 yenilgi.Leverkusen'e iyi bir 5-1 yenildik.Hemen bizi yenen takımın hocasını getiriyorlar.

Gelgelelim Antalyaspor maçına;1-0 yenik durumdayız Volkan'ı çıkarıyor yerine Aydın.Hangi akla hizmet sokuyorsun şu Aydın'ı.Aydın'a lafım yok ama yeri mi?Sonra gitti Milan Baros'u çıkarttı yerine Ümit Karan.Baros yerine defanstan birini veya Nonda'yı çıkarabilir.Nonda zaten koşmuyor,isteksiz.

Kısaca bu takım Skibbe'ye bir gömlek boldur...

Valla sezon sonunda bu adamla devam edene ben gerizekalı derim.

Bide çok merak ettim. Revizyon yapacam demiş. Bakalım Bordeaux maçına kimleri kesip kimleri oynatacak.

Revizyon yapacakmış. YALAN!

Nereye revizyon yapıyosun be adam? Serkan'ı mı oynatacaksın? Topal'ın yerine M.Güven'imi oynatacaksın?

Yoksa açık açık söylesene. Linderoth'um geldi. Kewell'im geldi. Lincoln'üm geldi. Uğur'um geliyor. Zaten bunlar geldimi otomatik revizyon olacak.

Skibbe sen revizyon değil rezervasyon bile yapamazsın..

Bir T.D'de rotasyon eksikliği bu kadarmı dibe vurur. Kalli'nin bu huyuna hastayım işte. Adam rotasyonu başarıyo arkadaş.

Bence iyi idi. Onun elindeki kadroyla bu kadro karşılaştırılamaz.

Onun elindeki kadro bu kadrodan iyi deildi ama oda elindeki oyuncuları saçma sapan yerlerde oynatıyodu mesela Cihan gibi sıradan bi oyuncuyu sol bek oynatıyodu, hiç oynatmadığı genç Uğur la Ferhat ı kadıköyde oynatıyodu fark yiyip geliyorduk...

Eee Lincoln Kewell Baros oynadıda ne değişti? Ferhat Uğur olunca fark yedik diyosunda şimdi başka bişeymi yedik yoksa?

Eee Lincoln Kewell Baros oynadıda ne değişti? Ferhat Uğur olunca fark yedik diyosunda şimdi başka bişeymi yedik yoksa?

Bu sene biz hakem yüzüne yenildik fenere biz feneri çok rahat yenerdik 2 kırmızı kart göstermedi 2 tane de penaltı vermedi. Gerets döneminde doğru düzgün kaleye bile gidememiştik...Yanlış anlama ben Skibbe yi desteklemiyorum ben Steau maçından beri Skibbe gitmesini istiyorum...

Skibbe Kalli'nin 8 puan gerisinde!

Skibbe Kalli'nin 8 puan gerisinde!

Alman teknik direktör Michael Skibbe yönetimindeki Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de 20. hafta itibariyle gösterdiği performansla geçen sezonun gerisinde kaldı.

Skibbe yönetiminde, 20. hafta itibariyle 37 puan toplayabilen sarı-kırmızılı takım, geçtiğimiz sezon aynı sürede Karl Heinz Feldkamp idaresinde 45 puanla lider durumda bulunuyordu.

Bu sezon özellikle dış saha maçlarında önemli puan kayıpları yapan Skibbe'nin Galatasaray'ı, geçen sezon vatandaşı Felkamp'ın yönettiği takımın 8 puan gerisinde kaldı.

Geçtiğimiz sezon Feldkamp'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Galatasaray, 20 maçta sadece 1 mağlubiyet alırken, bu sezon Skibbe idaresindeki takım 20. hafta sonunda 5. yenilgiyle tanıştı.

Michael Skibbe yönetiminde bu sezon ligde oynadığı 20 karşılaşmadan 11 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyetle 37 puanda bulunan sarı-kırmızılı takım, geçen sezon Karl Heinz Feldkamp idaresinde aynı sürede 13 galibiyet, 6 beraberlik, 1 yenilgi sonunda 45 puanla lider durumdaydı.

KAYNAK:HÜRRİYET

Bu sene biz hakem yüzüne yenildik fenere biz feneri çok rahat yenerdik 2 kırmızı kart göstermedi 2 tane de penaltı vermedi. Gerets döneminde doğru düzgün kaleye bile gidememiştik...Yanlış anlama ben Skibbe yi desteklemiyorum ben Steau maçından beri Skibbe gitmesini istiyorum...

Kusura bakmada bu sene Fenere karşı tek pozisyonumuz vardı o da gol oldu. Lütfen bana böyle şeylerle gelme. Yok hakem 2 kırmızı kart vermemişte yok 2 penaltıyı es geçmişte. Miş miş miş. O maçta Galatasaray 15 dakika oynadı o kadar. Geri kalan 75 dakika ortada yoktu.

Herneyse orası geçmiş zaman ki o maçıda saygıdeğer T.D Skibbe sayesinde kaybettik. Nonda'yı aldığı an iş bitmişti.

İşte bu kadar oyunu okumaktan aciz bir adam. O maçta Baroş'u ileriye çekip Ümit'i çıkarıp Kewelli yada Aydın'ı alamayacak kadar korkak.

Bordeaux a elenirse skibbe nin kafasına sıkarım

Küçük düşünüyor ..

Hangi takımın TD'si olduğuna idrak edemedi. Edemez de..

Revizyon geliyor

Bordeaux maçında ilk 11'de bazı değişiklikler olacak.

Teknik Direktörümüz Michael Skibbe, Antalyaspor karşısında galibiyet için gerekli performansı ortaya koyamayarak yenildiklerini ifade etti.

Maçta çok az gol pozisyonuna girdiklerine dikkat çeken, “Yakaladığımız fırsatları da kullanamadık. Geriye düştükten sonra kontrolsüz göbekten girmeye çalıştık. Rakibimiz de orayı çok iyi kullandığı için beraberliği yakalayamadık. Şampiyonluğun en büyük adayı olmamız için üstteki takımlara yakın olmamız gerekiyor. Bizim de bugün kazanmamız gerekiyordu, ama bunu başaramadık” dedi.

Skibbe, kırmızı kart cezalısı olan Cassio Lincoln’ün yokluğunu fazlasıyla hissettiklerini belirterek, “İsim vermek istemiyorum, fakat beklentimizin yüksek olduğu bazı oyunculardan istediğimizi alamadık. İkinci devrede özellikle golden sonra çizgimizi tutturamadık ve kafasız oynadık” diye konuştu.

Sarı-kırmızılı takımın hocası, “Bordeaux maçında kadroda değişiklik olacak mı?” sorusuna ise “Evet kadroda kesinlikle bazı değişiklikler olacak” yanıtını verdi.

Kaynak: Milliyet

https://www.webaslan.com/haber/30974/revizyon-geliyor.php

burdaki bahsettiği kafa kendisi olsa gerek

Sevgili Skibbe tam bir takı yaratıyordun ama işin içine güzelce ettiğin için seni tebrik ederim. tüm takımı berbat ettin. önce 12 gün izin verdin. !! Futbolcu mutlu olsun. arkadan Lincoln ekstra 3-4 gün daha verdin!! sonra lincoln olmadan Takım bir hiç gibilerinden ifadeler etti.n Haliyle Takımda gördüğün üzere Lincoln gelsin kurtarsın havasına girdi. Artık istediğin kadar yırtın.. bu takım yola gelmez. Yeni bir hoca gelecek ve oyuncuya değil SİSTEME bağlı bir tAKIM yaratacak... oyuncuya bağımlı takımlar asla başarılı olamazlar.

Geri
Üst Alt