# Michael Skibbe

Cevap: Michael Skibbe | Teknik Direktör

Kadroda revizyon mu olacak?

söyleyim ben revizyonu,

Lincoln dönüyor zaten, Nonda nın yerine o olucak.

Kewell dönüyor, Barış ın yerine kanatta o olur.

Sağ bekte Sabri nin yerine E.Güngör yada Linderoth diye tahmin ediyorum.

Sarı-kırmızılı takımın hocası, “Bordeaux maçında kadroda değişiklik olacak mı?” sorusuna ise “Evet kadroda kesinlikle bazı değişiklikler olacak” yanıtını verdi.

:o

De Sanctis

?????-Meira-Servet-Hakan

?????-M.Topal-Ayhan-Arda

Lincoln

Baros

Böyle çıkabilir ama o sağ kanada kimi koycagını kestiremiyorum

???? işaretlerinin alternatifleri : Emre G.-Sabri-Barış-Aydın-Linderoth 'dan ikisini tercih edecektir.

fazla bir degişiklik yapmak yani

Skibbe ağır konuştu!

Galatasaray'ın UEFA Kupası'nda yapacağı Bordeaux maçı öncesinde ligde Antalyaspor'a kaybetmesi, sarı kırmızılı kulüpte gerginliğe sebep oldu. DHA'ndan Kadir Çetinçalı imzalı haber şöyle devam ediyor: "Yöneticiler, endişeli ve gergin bir şekilde Bordeaux maçını beklerken, sarı kırmızılı takım da Bordeaux maçının hazırlıklarına moralsiz başladı. Antalyaspor yenilgisine oldukça üzülen teknik direktör Skibbe, antrenman öncesi yaptığı kısa toplantıda futbolcularına yönelik şimdiye kadarki en ağır konuşmasını yaptı. Skibbe'nin soyunma odasında futbolcularına şu sözleri söylediği öğrenildi:

"Her yerde beni sevdiğinizi söylüyorsunuz. Beni sevmeyin, size para kazandıran kulübünüzü sevin. Bundan sonra her maçımız final. Antalya'da beklediğim mücadeleyi hiç ortaya koymadınız. Oynamadığı zaman suratını asanlar, şans bulduğunda hiçbir şey yapmıyor. Ben bugüne kadar medyaya sizi hiç suçlamadım, ama siz bana destek vermiyorsunuz. Kulübün UEFA'da hedefleri var. Her şeyi unutup, hiç olmazsa Bordeaux maçında kendinize yakışır bir şekilde onur mücadelesi verin."

Bu arada Harry Kewell'ın da sakatlığının tamamen düzeldiği ve Bordeaux maçının ilk 11'inde olacağı öğrenildi.

15.02.2009

Kaynak : DHA

Bordeaux karşılaşmaları Skibbe'nin kaderini belirleyecektir. Bol şans hocam!

E.Güngör sağ bekte oynasın eğer Kewell'ın yeterli kondisyonu yoksa.Önünde Sabri'yi koyarsın olur biter.İkinci yarıda Kewell girer.Yeterli kondisyonu varsa baştan oynasın.Hasan'ın kondisyonu olsaydıda o oynasaydı keşke.

Bordeaux maçına tam kadro çıkar bizi Skibbe.!

Ben son şansı olarak görüyorum Bordeaux maçını

İşte revizyon dediği bu :) Yoksa bu adamın hiçbişey yapacağı yok.

Biraz daha iyi olur bu değişiklikler...

Hayır sinirlendiğim yokta samimiyetsizliği. Kewell, Lincoln, Linderoth geliyor. Bu adamların ölüsü zaten kadroya girer. Sanki Ardayı kesip Ferdiyi oynatacakmış gibi revizyon yapacam diyo ya..

Mecburen Sabri oynayacak zor bir maç ilk yarının sonunda bu maçı oynasak derdim ki Bordeoux'u çok rahat eleriz çok formdaydık çünki fakat bu maçtan niyeyse çok çekiniyorum fark yemessek iyidir!

Beni kanser edeceği güne kadar sabredicem.Sonra zaten gerek kalmıcak :)

De Sanctis

Meira-Servet-M.Topal

Sabri-Barış-Ayhan-Arda

Lincoln

Baros-Nonda

Gibi bir taktik ve kadro ile çıkarsa kendimi asarım :o

Aslında o kadronun çıkma ihtimali çok yüksek.. :D

Kredisini azaltmaya başladı yavaş yavaş. Bİrşeyler göstermesi lazım artık.

Bordeoux'a Fransa'da 3lü defansla ve Sabri'yi saymassan 10 kişiyle çık :D sonucu bilemicem 2-3 tane kesin atarız,ama 5-6 tane yeriz!

Geri
Üst Alt