Deniz Özer
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.060
- 1
- 1.363
Cevap: Michael Skibbe | Teknik Direktör
Tam bir kumar oynuyor.
Tam bir kumar oynuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yapmaya calistigini anlamiyorum artik senin herr Skibbe. Harbiden ajanmisin nesin sen ya. 3 lü defans cikardigin yetmedi birde Barosumu oyundan aliyorsun? Zaten orta sahadaki futbolcular ileriye cikmakda zorluk cekiyo defans 3 kisi diye, mac sonuna dogru isimizi Sabriye Nondaya biraktin cok saol yaa.
Skibbe hoca fln değil... ama süper bir insan ve iyi bir arkadaş.
Bu takımın 3-1 yenildiği maçı izledim. Cihan larla - İnamotolarla - İliç lerle - Tek başına 34 lük Hakan la bu takımı 3-1 yenilmişiz ama 70 dk ezmişiz...
Skibbe GS tarhinin en güçlü kadrosu olduğu düşünülen kadroyu Hiç bir şekilde adam gibi çalıştırmadığı için 45 dk bitti takım ve tam 45 dk orta sahayı geçemeden maçı bitirdik...
adam gibi Fizik gücümüz olsa Bordo gecenin en farklı yenilgisini alırdı çünkü aşırı düşüşteler..
Skibbe 2-3 haftaya kovulur sezon sonunu göremez kanımca veya tazminat vermemek için sezon sonu görevine son verilir. Bize takımı iyi çalıştırcak hoca gerek. .Gerets e bile razıyım - Luce - Van Gaal da ise havaya uçarım. olmadı Hakan & Bülent ikilisi bu takıma çok şey verebilir. şans verilmeli.
3-5-2'nin ne olduğunu bilmeyenler Hiddink'in maçlarını izlesin.
3-5-2 oynanır gerekirse. Volkan Yaman'lı, Sabri Sarıoğlu'lu 4-2-3-1 yerine, 3-5-2 her zaman tercih edilir. Böyle de pozisyon bile vermezsin rakibine. Fransa'da liderliğe oynayan bir takımla oynadığımızı unutanlar var!
Futbolu biraz takip etmek lazım. Bir laf duymuşsunuz 3-5-2 çok demode diye. Söyleyin bakalım. Gerektiğinde oynayacaksın. Skibbe çok mu memnun? Onun için mi maçın sonunda röportajında Hakan Balta iyileşince kendi formasyonumuza döneceğiz dedi?
Volkan Yaman'ı Ali Zitouni rezil etti. Gourcuff, Gouffran gibi adamlar paramparça ederdi. Sabri'nin yüzünden yediğimiz golleri ne çabuk unuttunuz?
Sırf boş konuşuyorsunuz. Başka bir şey değil.
Yerden, oturarak, ayakta, parande atarak alkışlayın isterseniz.
Siz gidip deplasmanda Bordeaux'ya tek kale oynayacağımızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. 3-5-2'den ben de memnun değilim. Bizim takımda bir Zhirkov, bir Anyukov, bir Srna gibi adamlar yok. Fakat varolan Sabri ve Volkan ile takımın iki kanadını birden felç edip savunmayı biçare bırakmak yerine Mehmet, Ayhan ve Barış'lı bir ortasaha düzeni kurup, savunmayı 3'lemeyi tercih etmek mantık işidir, akıl işidir.
Hakan Balta gelince zaten sistemine döneceğini söyledi Skibbe. Çok mu istiyor bu taktikle oynamayı? Öyle mi sanıyorsunuz anlamıyorum ki. Zorunluluk budur. 3-5-2 madem kötü. Kaç pozisyona girdi rakip? Topa sahip oldu da sağa sola atmaktan başka ne yaptı? Gourcuff top oynayabildi mi? Rakibin en göze batan adamı neden Diarra oldu?
Neymiş takım kuvvetsizmiş. Yahu Sivasspor'a karşı 120 dakika top oynamış, Kayseri maçında 60 dakika 10 kişi oynamış takım nasıl fiziken düşük olur biri bana anlatsın. Kim oyundan düştü bu maçta? Kewell ve Lincoln oyundan düştüğü gibi çıkarıldı zaten de bu adamların yorulması kadar normal bir şey yok.
Neyse abi. Siz boş boş zırlayıp durun. Gerek yok fazla konuşmaya.
Böyle adamları birde onursal yönetici yapmışlar millieti provoke etmekten başka bir şey yapmıyor. Ben memnun değilim takımımın daha iyi olmasını istiyorum zorla beni memnun edemezsin eleştirileri saygıyla karşılaman gerekir herkes aynı fikirde olamaz herşeyi sen biliyorsun sanma bu benim fikirim oda senin fikirin herkes saygı çercevsesinde istediği yorumu yapabilir...