# Michael Skibbe

Cevap: Michael Skibbe | Teknik Direktör

Ne yapmaya calistigini anlamiyorum artik senin herr Skibbe. Harbiden ajanmisin nesin sen ya. 3 lü defans cikardigin yetmedi birde Barosumu oyundan aliyorsun? Zaten orta sahadaki futbolcular ileriye cikmakda zorluk cekiyo defans 3 kisi diye, mac sonuna dogru isimizi Sabriye Nondaya biraktin cok saol yaa.

Ne yapmaya calistigini anlamiyorum artik senin herr Skibbe. Harbiden ajanmisin nesin sen ya. 3 lü defans cikardigin yetmedi birde Barosumu oyundan aliyorsun? Zaten orta sahadaki futbolcular ileriye cikmakda zorluk cekiyo defans 3 kisi diye, mac sonuna dogru isimizi Sabriye Nondaya biraktin cok saol yaa.

Sevgili rahatsız birincisi Baros sakatlanmış.

İkincisi Bordeaux'nun bir adet atağı var direkten dönen o kadar. Yani üçün beşin hesabını yapma.

Üçüncüsü ise Galatasaray - Leverkusen maçınının aynısını oynadı bir daha Skibbe. Kendi sahamızda, Kewell'ın da yükselecek olan formuyla ve Hakan Balta'nın gelişiyle bu takımı paralarız.

Turu geçtiğimize inanıyorum.

Baros sakatlandi ise ayri konu tabiiki ama bu is sadece Baros degisikligi ile bitmiyor. Oynanan oyundan sahaya cikan 3 lü defansdan memnunmusun? Belki direkten dönen toplarindan baska pozisyonlari yoktu ama ikinci yari bizi sahamiza kapattilar nerede ise tek kale oynadilar.

0-0 deplasmanda alınacak en iyi skor olmamakla beraber avantajlı bir skordur yine de.

Aşağı yukarı herkesin kağıt üzerinde yazacağı bir kadroyu koydu sahaya Skibbe,Topal'ı sol bek oynatmak yerine ortada oynatıp 3'lü defans kurdurması çok daha iyiydi de bile.Ancak 3'lü defansın Bordeux gibi bir takıma yapılması takımda psikolojik olarak bir geriye yaslanma ihtiyacını duyurdu.

Gol yemeden Fransa'dan döndüğümüze seviniyorum.

Maç sonunda baktım sevimli bir adam iyi insan ama kusura bakmasın hoca değil. 3-5-2 nedir yaa. Ardadan hiç verim alamıyoruz. Yenilmediysek M.Topal ve göbek oyuncularımız sayesinddir. Skibe ye söyliyeceğim ne olursun bizi bırak iyi adamsın kovulmadan bavulunu topla...

Üründülün mac esnasindaki yorumunu tamamen katiliyorum. 3 lü defans yüzünden ortadakiler dogru dürüst ileriye ataga destek veremedi. Kendi sahamiza cakili kaldik. 4 lü defans olsaydi daha rahat ileriye dönük oynardik.

Şu konu içerisinde g.. yırttım :mad: 3-5-2 oynatmasın diye

Oluyor işte olmuyor,adam gibi 4-4-1-1 taktigini oynat işte :mad:

3-5-2'nin ne olduğunu bilmeyenler Hiddink'in maçlarını izlesin.

3-5-2 oynanır gerekirse. Volkan Yaman'lı, Sabri Sarıoğlu'lu 4-2-3-1 yerine, 3-5-2 her zaman tercih edilir. Böyle de pozisyon bile vermezsin rakibine. Fransa'da liderliğe oynayan bir takımla oynadığımızı unutanlar var!

Futbolu biraz takip etmek lazım. Bir laf duymuşsunuz 3-5-2 çok demode diye. Söyleyin bakalım. Gerektiğinde oynayacaksın. Skibbe çok mu memnun? Onun için mi maçın sonunda röportajında Hakan Balta iyileşince kendi formasyonumuza döneceğiz dedi?

Volkan Yaman'ı Ali Zitouni rezil etti. Gourcuff, Gouffran gibi adamlar paramparça ederdi. Sabri'nin yüzünden yediğimiz golleri ne çabuk unuttunuz?

Sırf boş konuşuyorsunuz. Başka bir şey değil.

3-5-2 oynanır gerekirse. Volkan Yaman'lı, Sabri Sarıoğlu'lu 4-2-3-1 yerine, 3-5-2 her zaman tercih edilir. Böyle de pozisyon bile vermezsin rakibine. Fransa'da liderliğe oynayan bir takımla oynadığımızı unutanlar var!

Futbolu biraz takip etmek lazım. Bir laf duymuşsunuz 3-5-2 çok demode diye. Söyleyin bakalım. Gerektiğinde oynayacaksın. Skibbe çok mu memnun? Onun için mi maçın sonunda röportajında Hakan Balta iyileşince kendi formasyonumuza döneceğiz dedi?

Volkan Yaman'ı Ali Zitouni rezil etti. Gourcuff, Gouffran gibi adamlar paramparça ederdi. Sabri'nin yüzünden yediğimiz golleri ne çabuk unuttunuz?

Sen cok dolu konusuyorsun bravo, yyakta alkisliyorum seni!

Ben oyundanda memnun degilim 3 5 2 dende Skibbedende. Zorla mi memnun ettireceksiniz?

Skibbe hoca fln değil... ama süper bir insan ve iyi bir arkadaş. :)

Bu takımın 3-1 yenildiği maçı izledim. Cihan larla - İnamotolarla - İliç lerle - Tek başına 34 lük Hakan la bu takımı 3-1 yenilmişiz ama 70 dk ezmişiz...

Skibbe GS tarhinin en güçlü kadrosu olduğu düşünülen kadroyu Hiç bir şekilde adam gibi çalıştırmadığı için 45 dk bitti takım ve tam 45 dk orta sahayı geçemeden maçı bitirdik...

adam gibi Fizik gücümüz olsa Bordo gecenin en farklı yenilgisini alırdı çünkü aşırı düşüşteler..

Skibbe 2-3 haftaya kovulur sezon sonunu göremez kanımca veya tazminat vermemek için sezon sonu görevine son verilir. Bize takımı iyi çalıştırcak hoca gerek. .Gerets e bile razıyım - Luce - Van Gaal da ise havaya uçarım. olmadı Hakan & Bülent ikilisi bu takıma çok şey verebilir. şans verilmeli.

Harbidende benden de bir alkış gerçekten çok dolu konuşuyorsun yaa...

Skibbe hoca fln değil... ama süper bir insan ve iyi bir arkadaş. :)

Bu takımın 3-1 yenildiği maçı izledim. Cihan larla - İnamotolarla - İliç lerle - Tek başına 34 lük Hakan la bu takımı 3-1 yenilmişiz ama 70 dk ezmişiz...

Skibbe GS tarhinin en güçlü kadrosu olduğu düşünülen kadroyu Hiç bir şekilde adam gibi çalıştırmadığı için 45 dk bitti takım ve tam 45 dk orta sahayı geçemeden maçı bitirdik...

adam gibi Fizik gücümüz olsa Bordo gecenin en farklı yenilgisini alırdı çünkü aşırı düşüşteler..

Skibbe 2-3 haftaya kovulur sezon sonunu göremez kanımca veya tazminat vermemek için sezon sonu görevine son verilir. Bize takımı iyi çalıştırcak hoca gerek. .Gerets e bile razıyım - Luce - Van Gaal da ise havaya uçarım. olmadı Hakan & Bülent ikilisi bu takıma çok şey verebilir. şans verilmeli.

Başka söz söylemeye gerek yok aslında çok haklısın gerçektende bu kadroya bu futbol çok yazık. Eğer hedefimiz uefada finalse bu futbolla zor fizik denen bir şey yok allah yardımcımız olsun:(

Harbidende benden de bir alkış gerçekten çok dolu konuşuyorsun yaa...

Yerden, oturarak, ayakta, parande atarak alkışlayın isterseniz.

Siz gidip deplasmanda Bordeaux'ya tek kale oynayacağımızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. 3-5-2'den ben de memnun değilim. Bizim takımda bir Zhirkov, bir Anyukov, bir Srna gibi adamlar yok. Fakat varolan Sabri ve Volkan ile takımın iki kanadını birden felç edip savunmayı biçare bırakmak yerine Mehmet, Ayhan ve Barış'lı bir ortasaha düzeni kurup, savunmayı 3'lemeyi tercih etmek mantık işidir, akıl işidir.

Hakan Balta gelince zaten sistemine döneceğini söyledi Skibbe. Çok mu istiyor bu taktikle oynamayı? Öyle mi sanıyorsunuz anlamıyorum ki. Zorunluluk budur. 3-5-2 madem kötü. Kaç pozisyona girdi rakip? Topa sahip oldu da sağa sola atmaktan başka ne yaptı? Gourcuff top oynayabildi mi? Rakibin en göze batan adamı neden Diarra oldu?

Neymiş takım kuvvetsizmiş. Yahu Sivasspor'a karşı 120 dakika top oynamış, Kayseri maçında 60 dakika 10 kişi oynamış takım nasıl fiziken düşük olur biri bana anlatsın. Kim oyundan düştü bu maçta? Kewell ve Lincoln oyundan düştüğü gibi çıkarıldı zaten de bu adamların yorulması kadar normal bir şey yok.

Neyse abi. Siz boş boş zırlayıp durun. Gerek yok fazla konuşmaya.

Yerden, oturarak, ayakta, parande atarak alkışlayın isterseniz.

Siz gidip deplasmanda Bordeaux'ya tek kale oynayacağımızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. 3-5-2'den ben de memnun değilim. Bizim takımda bir Zhirkov, bir Anyukov, bir Srna gibi adamlar yok. Fakat varolan Sabri ve Volkan ile takımın iki kanadını birden felç edip savunmayı biçare bırakmak yerine Mehmet, Ayhan ve Barış'lı bir ortasaha düzeni kurup, savunmayı 3'lemeyi tercih etmek mantık işidir, akıl işidir.

Hakan Balta gelince zaten sistemine döneceğini söyledi Skibbe. Çok mu istiyor bu taktikle oynamayı? Öyle mi sanıyorsunuz anlamıyorum ki. Zorunluluk budur. 3-5-2 madem kötü. Kaç pozisyona girdi rakip? Topa sahip oldu da sağa sola atmaktan başka ne yaptı? Gourcuff top oynayabildi mi? Rakibin en göze batan adamı neden Diarra oldu?

Neymiş takım kuvvetsizmiş. Yahu Sivasspor'a karşı 120 dakika top oynamış, Kayseri maçında 60 dakika 10 kişi oynamış takım nasıl fiziken düşük olur biri bana anlatsın. Kim oyundan düştü bu maçta? Kewell ve Lincoln oyundan düştüğü gibi çıkarıldı zaten de bu adamların yorulması kadar normal bir şey yok.

Neyse abi. Siz boş boş zırlayıp durun. Gerek yok fazla konuşmaya.

Böyle adamları birde onursal yönetici yapmışlar millieti provoke etmekten başka bir şey yapmıyor. Ben memnun değilim takımımın daha iyi olmasını istiyorum zorla beni memnun edemezsin eleştirileri saygıyla karşılaman gerekir herkes aynı fikirde olamaz herşeyi sen biliyorsun sanma bu benim fikirim oda senin fikirin herkes saygı çercevsesinde istediği yorumu yapabilir...

Böyle adamları birde onursal yönetici yapmışlar millieti provoke etmekten başka bir şey yapmıyor. Ben memnun değilim takımımın daha iyi olmasını istiyorum zorla beni memnun edemezsin eleştirileri saygıyla karşılaman gerekir herkes aynı fikirde olamaz herşeyi sen biliyorsun sanma bu benim fikirim oda senin fikirin herkes saygı çercevsesinde istediği yorumu yapabilir...

Valla bazılarını gördükçe inan ki herşeyi ben biliyorum diyorum kendime.

Bizde öyle düsünüyoruz, sen biliyorsun sen ne dersen o patron kusurumuzu bagisla. Sen ne dersen o. Skibbe kral teknik adam deplasmanda 3 5 2 cok sahane bir taktik.

Her zaman ki gibi Mehmet Güven değişikliği geldi gözlerin birde Aydın'ı aradı ama kısmet değilmiş bir daha ki maçlara artık!

Ümit Karan'ı oyuna almıyor ısrarla Nonda varlık gösteremedi bu akşam.Bu maçı daha fazla ele almayacağım Skibbe'ye sabır gösteren arkadaşlarda kızmasın bana ama şunu bilin ki bu akşam ki maç 0-0 bitmezdi biraz daha düzgün bir hocamız olsaydı...

Taktik 0, teknik 0, oyuncu değişiklikleri 0 Skibbe bu akşam fiyaskoydu.Adnan Polat bence ona Almanya bileti alsın Fransa'dan Almanya yapsın Skibbe hiç yorulmasın...

Geri
Üst Alt