# Michael Skibbe

Cevap: Michael Skibbe | Teknik Direktör

Skibbe'ye sezon sonuna kadar ya tahammül edilecek ya da güvenilecek. Dere geçerken başka risklere girmeye gerek yok.

3-5-2 nin solunda tam kondisyon toplamadan Kewell'ı oynatmak müthiş bir zeka ürünüdür.

isterse %100 kondisyonlu olsun, Kewell ın geri gelip kademe almak gibi bir özelliği yokki, Arda yine sağ bek tecrübesi olduğundan kaldırır ama Kewell adam kovalıyacak oyuncu mu

sabriyi sola çektiginde yedik ya zaten golü köylü bebesi hacıoglundan

Kewell'ın arkasını kollayacak bir topçu lazım muhakkak.

Ayrıca bu akşamki sistemiz sadece 3-5-2 değildir. 3-5-2 görünümlü Sabri'ye güvenilmiş 4-4-2'dir.

Sabri'ye güvenirsen olacağı bu tabiki.

o sabri o orta açamayan dangalak daha bide kalkmış kaptanlık istiyo ya allahım yarabbim ya torpilimi vardı da profesyonel oldu bu ya yoksa halı saha da top oynayamaz

Gitmesine sayili saatler kaldi.Adnan Polatin Sfatingden sonra ikinci hediyesiydi bize.21 macta 63 puan toplayabilirsin biz 37 puan aldik.Rezil bir sezon yasadik bu kendini teknik direktor sanan adam yuzunden.

Kewell'ın arkasını kollayacak bir topçu lazım muhakkak.

Ayrıca bu akşamki sistemiz sadece 3-5-2 değildir. 3-5-2 görünümlü Sabri'ye güvenilmiş 4-4-2'dir.

Sabri'ye güvenirsen olacağı bu tabiki.

Öyle bir sistem yok dünyada.Sabrinin adam gibi futbolcu olmadığını dünya biliyor ama kasmanın da alemi yok en büyük suçlu skibbedir.

Abdullah Avcı,Bülent Korkmaz,Hagi gibi isimler getirilsin yanınada Hakan Şükür'u koyun...

Gerek yok apoleti olan hoca gelsin Scolari gibi van gaal gibi uzun vadeli sözleşme yapılsın tek sorumlu o olsun.Hakan,hagi,bülent önce bir kanıtlasınlar kendilerini Galatasarayın kapısı hep açık zaten.

Kanımca en uygun adam yine lucescudur seneye en kötü 2.oluruz sonra Cl'ye kesin kalırız kaldığımızda da kesin başarılı oluruz.

Bunu ilk devreyi izleyip yazmıştım.

Skibbe'yi 3-5-2'nin sol kanadında Kewell'ı oynatmak gibi bir saçmalığı akıl ettiği için kınıyorum adamın defansif özelliği sıfır

bunu ancak birfutbol cühelası yapar.Çünkü 3-5-2 taktiğinde kanatta oynayan adamların hem ofansif hem defansif

özelliklerinin iyi olması gerekir.Ayrıca beygir gibi fizik gücü olması gerekir Kewell sakatlıktan yeni çıktı.Sabri'nin bek özelliği

malum sağ taraf felç sol taraf felç ortasahada Güvendinho'nun yarattığı boşluklar daha önce 3'lü defansta hiç birlikte görev

almamış Emre G.-Meira-Servet bu teknik direktörlük değil cahillik mahsülü bir kadro ve taktik.Ümit ve Nonda'ya kızmayın

adamlara top gelemiyor sağ-sol felç orta sahada Güven gibi etkisiz uyumsuz ne yaptığı belli olmayan bir isim var.

Ben yazarken Alman deha Güvendinho'yu çıkarmış geç bir değişiklik Arda girmiş Ümit çıkmış Barış girmiş ben ne anladım bu değişiklikten?

XXXXX

Mehmet Güvendinho yerine Barış'ı oynatsaydı keşke neden birşeyleri çomaklıyor bu Alman, bu Alman teknik direktörlerinin 3'lü defans oynatma sevdası işleri berbat ediyor.Oynat 4'lü defans koy Volkan'ı Alparslan'ı yeter artık bitsin bu eziyet ligin ortasında 3'lü defansa dönülür mü ? Skibbe ile 5 yıl imzalanırsa ben boks izlerim 5 yıl...

XXXX

Ben futbol izleyicisi olarak bunları biliyorsam, Kewell'ı tanıyorsam niteliklerini biliyorsam Skibbe bilmiyorsa zaten dakika

durması haram bu kulüpte bu akşam bilerek girmedim maç sonu foruma çünkü artık ben yazmaktan bıktım usandım geldiği

günden bu yana "Skibbe istifa" benim mottom oldu.Ben, Erkut, Tolga ve birkaç arkadaş burada bizden yaşça küçük

insanların hakaretine çoğunluğun baskısına maruz kaldık, Skibbe'nin kalmasından yana olan arkadaşlar bize tabelacı, iyi

gün taraftarları bilmem ne dediler, akıllarınca ti'ye alanlar oldu.Dostlarım hayat her zaman güllük gülistanlık değil bazı

gerçekleri vardır.Ben öyle düşüneyim öyle olsun diye birşey olamaz.Bizler Skibbe'nin tutmayacağını rüyamızda görmedik

oynattığı futbola, verilere bakarak tahlil ettik.

Skibbe umarım yarın postalanır.Eğer postalama olayı bordo maçı sonrasına kalırsa olur da bordoyu elersek yönetim sakın vazgeçmesin postalasın.Uefayı almış bir takımın 1.turu geçmesi asla bir başarı kriteri sayılamaz.

Arkadaşlar korkum şu ki Skibbe'nin giderken yanında kelle ya da kelleler götürmesi.Giden milyonlarca Euro, şan-şöhret yeni

bir kırılma noktası, yeniden küllerinden doğma fırsatı hepsi uçtu gitti ya da 1 yıl ötelendi.100 yılın takımını kurup başına bu

adamı getirmek iş mi?

Skibbe gönderilirse 8 puan kapanmaz fark değil 8 puanlık fakın 3 puanını bizimle olan maçlardan düşelim 5 puan kalır.Bu 1

yenilgi, 1 beraberliğe tekamül eder.Benim hala umudum var ligde şampiyonluk için.Yarın Ümit'i, Hasan'ı, Sabri'yi yollayıp

Skibbe'ye dokunmazlarsa tüm ümitlerim kırılır.Osman Tanburacı denen şahsın Sabri'yle kişisel problemi var bir defasında

yazmıştı o yüzden devamlı GS TV'de bile aba altından Sabri'ye giydiriyor aman dolmuşuna gelmeyin kelin Skibbe'yi

aklamaya çalışıyor bu akşam hala günah keçisi arıyor.Bu akşam Meira'yı dikkatle izledim yenen golün birinde resmen 10-15

metre eskortluk yapıyor en ufak müdahelesi yok.Ortasahaya çıkıp pas alışverişi yapması güzel ama böyle defans

yapacaksa ben Song'u 1000 kere tercih ederim.Swepeer'ı olmayan takımda 3'lü defans oynatan kumar oynar.Song tarzı

bir süpürücü özellikli defans yok elimizde.Hangi akla hizmeten 3'lü defans oynatıyor.Soruyorum en gerekli, mecburi

durumlarda bile Alparslan Erdem'i sola koymayan hoca mı gençlere önem veriyor.Arkadaşlar ya herru ya merru deyip bu işi

bitirmekti en doğrusu sabah bu haberi almak beni çok mutlu edecek.

Tamam Skibbe işe yarmaz sümsüğün biri onu savunanlar vardı bizlere zavallı diyen kendini beğenmiş futbol cahilleri

ancak su da var bu Arda,Kewell,M.Topal,H.Balta,Lincoln bunlardan başka su takımda alabilecegin hiç bir adam yok

Arda'da bir maç iyi sonra kötü sonra bir maç daha iyi modunda devam ediyor

büyük takım filan değiliz kusura bakmasın kimse bizim borumuz burda öter Avrupada sen 2. sınıf takımlığa belki zar zor girersin ki hiçde görülmemiş 3-4 topcuyla iyi takım olundugu

kusura bakmayın ne baroş'tan jardel

ne lincoln'den Hagi

ne de Servet'ten Bülent olur

zaten bunlardan sadece Lincoln Hagi olamasada yinede cok iyi oyuncu diğer ikisini

ise yanlarından geçiremezsiniz

zar zor belki olurlarsa Türkiye sampiyonu yine cogu unutkanı kandırırlar Lig tv izlemiyorum ben önemsemiyorum zevk vermiyor Türkiye ligi

bize Avrupada başarı lazım oda böyle böyle biraz zor

skibbe yazıklar olsun sana... ruhsuz adam sabahlara kadar soğuk ter içinde uyutmadın beni hadi bas git artık sana tahammülüm kalmadı... mafettin takımı futbolcularıda rezil ettin, bi adam gibi çalıştıramadın, elindeki malzemenin kıymetini bilemedin, saçma sapan taktiklerle hepimizi tımarhanelik ettin, bizi futbolcularada düşman ettin, de hade basgit !

Skibbeye artık güven kalmadı en başından itibaren destekçisi olduk fakat sabrımız taştı artık ayrılması gerekir Cevat hoca gelse yine takımı düzeltir

GALATASARAY'DA SICAK SAATLER!..

Galatasaray’da sıcak saatler yaşanıyor. Kocaelispor karşısında Ali Sami Yen’de alınan 5-2’lik mağlubiyetin ardından yönetim acil olarak toplantıdaydı.

Toplantıdan gece geç saatlerde ayrılan Galatasaray Başkanı Adnan Polat’ın, Lig TV muhabiri Bahri Havadır’a yaptığı açıklama şöyle;

"7 yıldır görevdeyim. İlk defa Galatasaray’ın 5 gol yediğini görüyorum. Olay çok sıcak hemen, ani kararlar almak istemedik ancak Belli kararlar da verildi. Sorumlular kimse faturası kesilecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

Başkan Polat, teknik direktör Michael Skibbe'nin takımdaki geleceğinin kendisine sorulması üzerine ise"Benim bu açıklamalarımdan gereğini çıkartın" ifadelerini kullandı.

MARATON.COM.TR

Bu habere bakınca, Skibbe kesin gönderilecek diyorum.

Skibbe gitti sonra ne olacak

Nonda Drogbamı olacak

Baroş Eto'o mu olacak

Sabri Lahm'mı olacak

Hakemlerdir,teknik adamlardır

Dogru düzgün topcun olsun hicbir bahaneye gerek kalmaz

Skibbe takımda işe yaramayan futbolcuların takmadıgı biri gibi

Skibbe gönderilecekse bile Bordeaux maçından sonra gönderilmeli ve çok iyi bit teknik direktör bulup (mesele Hagi) en az 3 yıl takımın başında kalmalı.

Skibbe gönderilecekse bile Bordeaux maçından sonra gönderilmeli ve çok iyi bit teknik direktör bulup (mesele Hagi) en az 3 yıl takımın başında kalmalı.

Hagi çok iyi bir futbolcuydu,çok iyi bir teknik adam değil bize gerçek bir teknik direktör gelmeli soğuk kanlı futbolcuya ya adam gibi oyna yada bu takımda işin yok diyecek biri

Geri
Üst Alt