GSC Haber Michy Batshuayi Resmen Galatasaray'da

19.07 de açıkladık :D

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamın hala profilinde sarı lacivert kalp olması peki

12 milyon 3 yıllık maliyeti imza parası olmasa iyiymis .. Batshuayi gibi net bir adam alıyorsak 3 yılda bonservis maaş bu parayı oderdik zaten ama bana kalsa potansiyelli bir forvete 8-10 bonservis yıllık da 1 milyon civarı vermek daha mantıklı bir iş olurdu hem de ileride bonservis kazanabilirdik.. Muhtemelen Ffp sikintisi olabilir diye bonservis ödemek istemedik
2 sene sonra araplara satarsın, maliyeti çıkmış olur

fb 3 yıl için 10 verdi
biz 3 yıl için 12 verdik

para için seçeceğini sanmıyorum hatta menajeri istese fb'den de 12 alırdı. adam kaçtı işte fb'den bu kadar basit.

12 milyon 3 yıllık maliyeti imza parası olmasa iyiymis .. Batshuayi gibi net bir adam alıyorsak 3 yılda bonservis maaş bu parayı oderdik zaten ama bana kalsa potansiyelli bir forvete 8-10 bonservis yıllık da 1 milyon civarı vermek daha mantıklı bir iş olurdu hem de ileride bonservis kazanabilirdik.. Muhtemelen Ffp sikintisi olabilir diye bonservis ödemek istemedik
İcardi varken genç oyuncuyu yeterince geliştiremeyiz diye de düşünmüş olabilirler. Ben de 5 milyon bonservis, 1 milyon yıllık maaş kuzeyli bir santrafor isterdim şöyle 1.90 boyunda veya ona yakın.

senelik 4 M EU ya geliyor

sana min 10 maçta katkı verse değecek iş + kupada da net forvetin olacak.

Geri
Üst Alt