Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 sene sonra araplara satarsın, maliyeti çıkmış olur12 milyon 3 yıllık maliyeti imza parası olmasa iyiymis .. Batshuayi gibi net bir adam alıyorsak 3 yılda bonservis maaş bu parayı oderdik zaten ama bana kalsa potansiyelli bir forvete 8-10 bonservis yıllık da 1 milyon civarı vermek daha mantıklı bir iş olurdu hem de ileride bonservis kazanabilirdik.. Muhtemelen Ffp sikintisi olabilir diye bonservis ödemek istemedik
araplarla aramız bozuldu2 sene sonra araplara satarsın, maliyeti çıkmış olur
kulübün para harcadığı bi yer yok zaten amatör şube fln bari futbola saçalımMaliyete ağlayanlar Gueye tarzı adam gelicek diye niye ağlıyorsunuz o zaman? Hem ayranım dökülmesin hem....
İcardi varken genç oyuncuyu yeterince geliştiremeyiz diye de düşünmüş olabilirler. Ben de 5 milyon bonservis, 1 milyon yıllık maaş kuzeyli bir santrafor isterdim şöyle 1.90 boyunda veya ona yakın.12 milyon 3 yıllık maliyeti imza parası olmasa iyiymis .. Batshuayi gibi net bir adam alıyorsak 3 yılda bonservis maaş bu parayı oderdik zaten ama bana kalsa potansiyelli bir forvete 8-10 bonservis yıllık da 1 milyon civarı vermek daha mantıklı bir iş olurdu hem de ileride bonservis kazanabilirdik.. Muhtemelen Ffp sikintisi olabilir diye bonservis ödemek istemedik
Seneye olabilir 4 sene icardi bir ülkede kalacağını düşünmüyordum muhtemelen seneye vedalaşacağız kendisiyle.İlk 11 oyuncusu bedeli bu, devre arası icardiyi satış olmasında
Kaç tlBugün moda çay bahçesinde çay içtim o daha pahalıydı
EYTden emeklı oldugun iddiaları dogru musU 10TL neresi ucuz agalar
2 sene sonra araplara satarsın, maliyeti çıkmış olur
12.200 maaşım var Allah bereket versinEYTden emeklı oldugun iddiaları dogru mu