michy batshuayi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
imza töreni gereksiz

birkaç transfer olursa imza töreni toplu yapmak gerekir

Burhan Can Terzi:

"Galatasaray, Batshuayi'yi 1 Temmuz'da açıklayacak..

3 Temmuz'da imza töreni var. Güzel de bir klip hazırlandığını duydum."
Joker + Batman teması yoksa - boş boş karşıya laf sokma yaparsa bizim medya takımı istifa derim.

Batshuai iyi katkı versin bize yeter çünkü profesyonel futbolcu bunlar acikcasi bu transferi en çok isteme nedenim İcardiyi zorluyacak onunla beraber oynayacak oyuncu eksikliği vardı geçen sezon da Bakambu nun alınmasıni bu yüzden istemiyordum.

gönderme ile aciklanan hicbir oyuncu basarili olamadi bu zamana kadar

her takim icin gecerli bu

ben hatirlamiyorum yani

Oyun tarzını begensemde umarım 2.babel vakası olmaz diyorum çünkü babelden giren kazık kaç yıl çıkmadı

Kral 1 oyuncu transfer ettiğimizi tekrar hatırlatalım

Fb'den gelip de başarılı olan bir adam hatırlamıyorum bizde. Belki biraz Stjepan Tomas olabilir. Fb'de yardıranlar biz de saç baş yolduruyor genelde. İnşallah über saçma bir sözleşme ile karşılaşmayız.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fb'den gelip de başarılı olan bir adam hatırlamıyorum bizde. Belki biraz Stjepan Tomas olabilir. Fb'de yardıranlar biz de saç baş yolduruyor genelde. İnşallah über saçma bir sözleşme ile karşılaşmayız.

kazim da gayet iyidi bizde

Tenekenin tekiydi, Allah'tan kovup Engin Baytar'ı 11'e monte ettik de şampiyonluğu kurtardık.

Galatasarayda oynayıp nefret ettiğim 3-5 adamdan biridir. Kader Keita'dan bir iki sene sonra gelmişti galiba. Çin malı Keita gibiydi vasıfsız

instagrada hala fenr topçusuyum tagi duruyormuş galiba ... burda da sıkıntı çıkarır mısın be dursun başkan

İmza atmasa şikeci taraftan planlarımızda yok açıklaması gelmezdi boş yangına gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt