Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.931
- 21.815
- 1.848
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CL play off'ta 2. maça ümitli çıktıysak yine kendisi sayesindeydi. İlk 11'de olduğunda hiç katkı vermeyip yedekten girince iş yapan bir eleman buna göre kullanmak lazım kendisini her türlü.Hiçbir zaman ilk 11 içinde düşünülmüyordu Icardi varken yedek olarak düşünülüyordu Osimhen geldi yine yedek olarak düşünülüyor maaş olarak yüksek fakat yedekten verdiği katkıyla zaten rahat karşılıyor.
Hatayspor maçı, Bodrum deplasmanı, Trabzonspor maçlarında hep ipten aldı şunlardan 2 beraberlik 1 mağlubiyet almış olsak şu an fener lider oluyordu.
O soğukkanlılığı çok iş yapıyor özellikle sıkışık zamanda girdiği zaman direk etki ediyor mesela penaltıda topun başına geçtiği zaman inanılmaz rahattım başka kim geçse topa gelirken tir tir titretirdi rahat hissetirmezdi.çok içten bir röportaj olmuş daha soğuk biri olduğunu sanıyordum gayet konsantre ve mutluymuş, sevindim. Oshimen ve İcadi nin çok iyi olması bu adamın eksiği değil. Şuana kadar da gayet katkı aldık. helal olsun...