- 27 Ocak 2010
- 134.080
- 99.249
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk oyununda ciddi manada ustalaştığımı söyleyebilirim oynama sürem 650 saat mıydı neydi..
Her türlü uçağı istediğim yere indirip kaldırıyordum. Bir keresinde Ny dan kalkmış gidiyorum o sırada eve kayınpederler falan gelmiş ama ben pür dikkat oyundayım, çayımı kekimi getiriyorlar bir ara kayınpeder gelmiş omzumu okşuyordu sana güveniyoruz gibisinden destek oldu.
bu oyun sayesinde inanılmaz bir özgüven yüklenmiştim öyle ki yengenizle eylülde tatile gitmiştik. ortanca oğlan benim kucağımdayken, istesem bu uçağı kullanırım demiştim. hanımda aslan kocama demişti. Ellerinizden öper 3 tane çocuğum var ama bu oyuna onlardan daha çok emek vermişimdir. umarım 2. oyunda performansım daha da katlanır.
App üzerinden indirmede sorun yok şu an ama oyun içi sunucu bağlantısında sorunlar devam ediyor maalesefÇökmüş anasını satayım. İndirilemiyor şu anda.
kaptan pilotunuz konuşuyor ıııhhhİyi uçuşlar!
![]()
ulan flight simulatorda yürümeye niye merak saldınuçaktan inip nasıl geziliyor lan
2020 bu
evet farkındayım hocam o yüzden sordum2020 bu
Oynarım diyorsan, GamePass'in yoksa ve yeni oyunu henüz oynamam diyorsan alınır tabii ki.evet farkındayım hocam o yüzden sordum