"Microsoft Galatasaray'a Sponsor Oldu" İddiası

Ülkerin sponsorluğu ne zmn bitecek ben onun peşindeyim :D

wj6A3L.jpg

Fena olmadı .d.d..d

Ülkerin sponsorluğu ne zmn bitecek ben onun peşindeyim :D

Vallah internet te böyle birsey var.

Şirketimiz ile Yıldız Holding A.Ş. arasında 2013-2014 futbol sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 2+1 (son sezon opsiyonlu) futbol sezonu için reklam hizmet sözleşmesi imzalanmıştır. Buna göre, Yıldız Holding A.Ş. Şirketimize, 2013-2014 futbol sezonu için 5.800.000 TL, 2014-2015 futbol sezonu için 6.300.000 TL ve eğer 2015-2016 futbol sezonu için de anlaşma sağlanırsa 6.300.000 TL ödeyecektir.

Vallah internet te böyle birsey var.

Şirketimiz ile Yıldız Holding A.Ş. arasında 2013-2014 futbol sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 2+1 (son sezon opsiyonlu) futbol sezonu için reklam hizmet sözleşmesi imzalanmıştır. Buna göre, Yıldız Holding A.Ş. Şirketimize, 2013-2014 futbol sezonu için 5.800.000 TL, 2014-2015 futbol sezonu için 6.300.000 TL ve eğer 2015-2016 futbol sezonu için de anlaşma sağlanırsa 6.300.000 TL ödeyecektir.

Lanet. Nefret ediyorum Ülker'den. Ücretsiz UNICEF ile anlaşmalarını bile isterim. Bir ara Barcelona göğüs reklamı olarak anlaşmıştı sanırım.

Hayırlı olsun, iyi transfer

Microsoft tan daha önemli bir sponsor olamazdı heralde.

Göğüs reklami araba markasi olsun isterim. Misal BMW yahut Audi :cool:

Mobil cihazdan gonderildi

Lanet. Nefret ediyorum Ülker'den. Ücretsiz UNICEF ile anlaşmalarını bile isterim. Bir ara Barcelona göğüs reklamı olarak anlaşmıştı sanırım.

Ben zaten sirt tarafinda olan reklamlari hic sevmiyorum. Ülker formanin icine ediyor arka tarafta. Orada keske oyuncu ismi(alt da) + Galatasaray (üst de) yazsa cok ama cok daha güzel olur.

Ben zaten sirt tarafinda olan reklamlari hic sevmiyorum. Ülker formanin icine ediyor arka tarafta. Orada keske oyuncu ismi(alt da) + Galatasaray (üst de) yazsa cok ama cok daha güzel olur.

Bir de lanet bir yazı, rakam fontu var. TFF'nin bu konuda devrim yapması lazım :D

Microsoft

Mercedes

Fly emirates

Samsung

Aon

Bunlar gibi ust duzey bir göğüs reklami almaliyiz. Tr deki tum klupleri reklam parasi bazında da ezmis oluruz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türkiyenin audi orumlusu freit sahenk diye biliyorum gecin siz su audiyi

Geri
Üst Alt