GSC Haber Mikautadze: "Altı ay önce geldim, etrafımda neler olup bittiğine bakmıyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1735821659803.png

- Adın Galatasaray ile geçiyor?

Mikautadze: "Altı ay önce geldim, hemen ayrılacak değilim. Lyon'a, Cumartesi günü Montpellier'e karşı oynayacağımız maça odaklandım. Söylentilere dikkat etmiyorum."

Mikautadze: "Antrenmanlarda iyi çalışmaya ve bitiriciliği biraz daha geliştirmeye çalışıyorum. Sezon başında biraz gol sıkıntısı çekiyordum ama şu anda işler daha iyi gidiyor. Şampiyonlar Ligi'ne katılma ve Avrupa Ligi'nde mümkün olduğunca ilerleme hedefindeyiz."

Kendi bilir ozaman Raspadoriye odaklanalim

Çakallarla dansta oynayacak tip var herifte

Bu eleman ne bir Osimhen, ne bir Icardi.

Kulübüne sadık çıktı ve istedikleri açıklamayı yaptı. Lyon tok satıcıyı oynuyor, bizi aşar bu transfer.

İq sorunu var galiba önümüzde maç var oraya odaklanıyoruz avrupa liginde 2 maç kaldı der insan. Böyle salakça muhabbete girilmez.
Olm adam satılmazsa küme düşecek oynadığın takım odaklandığın montpeller falan boşa kürek çekmek olacak.

Tamam güle güle, diğer adaylara acilen yönelin. Israr etmeyin sonra doue, zurawski midir nedir onlara dönmesin

Küme düşme olayı yok muydu yav bunların? Yoksa mantıklı değil hakkaten 6 ayda takımdan ayrılması ki lyon altyapısından yetişmiş bir de eleman

bu acıklamadan sonra masadan direk kalkmak lazım

böyle malların bizde işi yok

Stratejik açıklama kulüp özellikle konuşturmuş ki fiyat yükselsin amacindalar cool belli

Geri
Üst Alt