Milan Baroš Bu Ligin En İyi Forvetidir

Cevap: Milan Baros Bu Ligin En İyi Forvetidir

Ya keşke Baros anlattığınız formda haliyle oynasa. Biz sanki kötü oynamasını istiyoruz.

Bu arada Veli'nin sorusunun cevabı Sercan-Elmander çift forvet.

al işte srfydn ne dedi az önce sözlükte ;

milan baros - galatasaray sözlük

baros bunu bilmiyor mu ? hissetmiyor mu ? ondan sonra yok mental olarak bitik tırı vırı ... [ve tartışma boyut değiştirir]

Potansiyel veya saf yetenek olarak doğru olabilir ama şu an birincisi fiziken bitmiş durumda ikincisi ise o bildiğimiz gol atan Baroş durumundan çok uzak yani formsuz

fiziken bitik durumdaki Baros rakip savunmayı en çok yaran adam takımda.. birde fiziken bitik olmasa neler yapacak acaba merak konusu. :ka21:

Ya keşke Baros anlattığınız formda haliyle oynasa. Biz sanki kötü oynamasını istiyoruz.

Bu arada Veli'nin sorusunun cevabı Sercan-Elmander çift forvet.

Baros-Elmander yerine , Sercan-Elmander diyorsan sana bir şey diyemem reyiz .

Baros 2 senedir naaptı diyorsun [Barışlı Serdar Özkanlı 12. olduğumuz kadro ile]

Son 2 senedir 5 gol atan Bursanın forvetini tercih ediyorsun [Şampiyon olmuş Bursadan bahsediyoruz]

Ozaman bu senin bir noktaya [Barosun yetersiz olduğu düşüncesi] ne kadar odaklandığını gösterir .

beyler ne Sercan'ı ya yapmayın.. Sercan futbol oynamayı bilmiyor daha.

Baros-Elmander gördüğüm kadarı ile Sercan-Elmander'i üçle katlar. Her şeyden evvel ben rakip olsam Sercan'ı görünce sevinir, Baros'u görünce az da olsa ürkerim.

Ben sadece Sercan'ı daha diri ve daha iştahlı görüyorum. Kim formda ise onun oynamasından yanayım.

Sercan ve Elmander'i çok fazla izleme şansı bulamadık zaten.

Biz kabul ediyoruz Baroş un nekadar iyi bir forvet olduğunu, zamanıyla nekadar fayda sağladığını bu takıma, fakat Baroş'çuların da kabul etmesi gereken birşey var artık, adam şu an bitik durumda, göz var nizam var düpedüz kötü oynuyor, kalkıp da onu bunu yoruyor alan açıyor bilmemne yapıyor diye zorlama maharetler üretmeyin adam için. 2 x 2 = 4. Baroş şu an kötü anlamda göze batıyor bu takımda.

fiziken bitik durumdaki Baros rakip savunmayı en çok yaran adam takımda.. birde fiziken bitik olmasa neler yapacak acaba merak konusu. :ka21:

O ilk senelerdeki gibi topla dribbling yapacak hızlandı mı tutulamayacak ki biz de o zaman fiziken bitik demeyelim. Baros o zaman da rakip savunmayı yoruyordu ama aynı zamanda topla da çok iyi işler yapıyordu. Şu anda ise tek yaptığı rakip savunmayı yormak topa iyi vuramıyor çünkü gücü yok eskisi gibi. Elmander mesela o da rakip savunmayı yoruyor ama Baros'tan artı olarak savunmaya daha çok yardım ediyor ve yine Baros'tan artık olarak dribblingi Baros'tan daha iyi yapıyor ve yine Baros'tan artı olarak bir de gol atıyor.

Bu konunun linkini Fatih Terim'e göndermeyi talep ediyorum.

Biz kabul ediyoruz Baroş un nekadar iyi bir forvet olduğunu, zamanıyla nekadar fayda sağladığını bu takıma, fakat Baroş'çuların da kabul etmesi gereken birşey var artık, adam şu an bitik durumda, göz var nizam var düpedüz kötü oynuyor, kalkıp da onu bunu yoruyor alan açıyor bilmemne yapıyor diye zorlama maharetler üretmeyin adam için. 2 x 2 = 4. Baroş şu an kötü anlamda göze batıyor bu takımda.

hocam ne baroşçusu ne xçisi ycisi yaa . biz GSlıyız. GS için en iyisini istiyoruz . Barosa haksızlık ediyorsunuz .

C C C baroşçuluk C C C

kotu degil.. sadece gol atamıyor.. biliyoruz, işi gol atmak. ve atacaktır... bu sezon bi suru kere kurtardı Baros bizi.. golculerin durgun donemleri olabilir, niye biraz sabır gostermiyorsunuz ? takım kazanıyor işte.. 3'er gol attık iki haftada, hic bir buyuk macı kaybetmedik... derdiniz ne abi ?

illa birine saldırmayı şart mı koştunuz kendinize ? Baros iyi ki, Terim 11 oynatıyor. Gereğini yapmasa Baros, bizde bu kadar kolay rakibin üstüne falan çökemeyiz... Gol atamadı, atacaktır.. bizi hiç mi ipten almadı bu sezon Baros? Biraz sabır.. Elmander atamaz, Baros atar. Baros atamaz, Elmander atar, Elmander atamaz, Baros atar... Bir gun ikisi birden yazar. :ka21:

Sercan bence şu haliyle Baros kadar yararlı olamaz çünkü Baros rakip savunmanın dengesini dağıtabiliyor topla olmadığı zamanda bu da diğer oyunculara başta Elmander olmak üzere alan açıyor Sercan ise rakip savunmayı dağıtamıyor, topsuz alanda iyi değil ve o 2 sene önceki hızında kesinlikle değil

+1995

Salih, Elmander şu an super form'da diye Baros'a kotu mu demek gerekir.. Her futbolcunun iyi donemi olur, durgun donemi olur [ki Baros kotu falan degil su an, sadece gol sıkıntısı var]. Elmander sezon boyu boyle mi gidecek ? Onunda gol atamayacağı maclar olacak, o zamanda Baros cıkar sahneye.. Bu durumda Elmander'i yuhalayıp yaşasın Baros naraları atacak halimiz yok.. :ka21:

Ekli dosyalar

• yingyang.gif
    yingyang.gif
    3,5 KB · Görüntüleme: 29

kotu degil.. sadece gol atamıyor.. biliyoruz, işi gol atmak. ve atacaktır... bu sezon bi suru kere kurtardı Baros bizi.. golculerin durgun donemleri olabilir, niye biraz sabır gostermiyorsunuz ? takım kazanıyor işte.. 3'er gol attık iki haftada, hic bir buyuk macı kaybetmedik... derdiniz ne abi ?

illa birine saldırmayı şart mı koştunuz kendinize ? Baros iyi ki, Terim 11 oynatıyor. Gereğini yapmasa Baros, bizde bu kadar kolay rakibin üstüne falan çökemeyiz... Gol atamadı, atacaktır.. bizi hiç mi ipten almadı bu sezon Baros? Biraz sabır.. Elmander atamaz, Baros atar. Baros atamaz, Elmander atar, Elmander atamaz, Baros atar...

Kardeş eyvallah ben Baroş u asalaım keselim manasında demiyorum zaten, nazar değmesin takım da muhteşem gidiyor zaten, fakat baroş la ilgili bir değerlendirme yapacaksak bence bunları açık açık söyleyebilmemiz lazım.

Yarın bi maçta Elmander - Sercan (bence olması gereken) oynar, ozaman daha net görürüz kim doğru düşünüyor. Daha kötü oynarsak ben "eyvallah, gerçekten de Baroş bu takımın kalitesini artırıyormuş" derim sevinerek, fakat benim gördüğüm şu an durum öyle gözükmüyor.

Kardeş eyvallah ben Baroş u asalaım keselim manasında demiyorum zaten, nazar değmesin takım da muhteşem gidiyor zaten, fakat baroş la ilgili bir değerlendirme yapacaksak bence bunları açık açık söyleyebilmemiz lazım.

Yarın bi maçta Elmander - Sercan (bence olması gereken) oynar, ozaman daha net görürüz kim doğru düşünüyor. Daha kötü oynarsak ben "eyvallah, gerçekten de Baroş bu takımın kalitesini artırıyormuş" derim sevinerek, fakat benim gördüğüm şu an durum öyle gözükmüyor.

merak etme reyis sen, musterih ol. ben adamımı bilirim. Baros yazmaya baslayacak yakında.. kanatlar forvet arkası falan tam duzene girsin, ozaman gorun makineyi :ka21:

Geri
Üst Alt