Milan Baroš Bu Ligin En İyi Forvetidir

Cevap: Milan Baros Bu Ligin En İyi Forvetidir

Salih, Elmander şu an super form'da diye Baros'a kotu mu demek gerekir.. Her futbolcunun iyi donemi olur, durgun donemi olur [ki Baros kotu falan degil su an, sadece gol sıkıntısı var]. Elmander sezon boyu boyle mi gidecek ? Onunda gol atamayacağı maclar olacak, o zamanda Baros cıkar sahneye.. Bu durumda Elmander'i yuhalayıp yaşasın Baros naraları atacak halimiz yok.. :ka21:

Hacı benim anlatmak istediğimi anlamadın sen mesele Baros'un formsuzluğu değil mesele Baros'un o eski gücünde olmayışıdır ve şu anda Elmander'in ondan çok üstün gözükmesinin nedeni de fiziken çok fit olmasıdır. Zaten Elmander şu anda bana göre ligdeki en fit adam bu da onun formuna yansıyor.

Buradaki sorun şu Baros bir daha o ilk 2 senesindeki fiziki duruma gelecek mi? Benim buna cevabım evet olsa hiç düşünmeden Baros'u sabaha kadar savunurum ama işte bu konuda çok büyük soru işareti var

Biz kabul ediyoruz Baroş un nekadar iyi bir forvet olduğunu, zamanıyla nekadar fayda sağladığını bu takıma, fakat Baroş'çuların da kabul etmesi gereken birşey var artık, adam şu an bitik durumda, göz var nizam var düpedüz kötü oynuyor, kalkıp da onu bunu yoruyor alan açıyor bilmemne yapıyor diye zorlama maharetler üretmeyin adam için. 2 x 2 = 4. Baroş şu an kötü anlamda göze batıyor bu takımda.

Katılıyorum. Adam net bir biçimde formsuz şu anda. Taşın altına elini koymasını bekliyoruz Baros'un.

Baros kesinlikle Galatasaray tarihinin iyi golcüleri arasindadir, hicbirzaman da unutulmaz. Karaktersiz Emre tarafindan sakatlandiktan sonra eski formuna bi daha da kavusamadigi bir gercek. Beni en cok rahatsiz eden tarafi, topu kaybedecegini bile bile top sürmesidir. Acikcasi sadece son vurus yapmasi tercihimdir, mümkünse topla fazla oynamasin.

Bunun disinda oyun icinde faydali oldugunu düsünüyorum. Rakip defansi rahatsiz eden, tabiri caizse taciz eden bir forvet Baros. Yaptigi baskiyla rakibin öne cikmasini engelleyen bir yapisi var. Atmaya basladi mi da atar yani ona birsey demiyoruz, ancak daha etkili olmasi lazim bencede. Baros´tan kalitelisi gelecekse buyursun gelsin, yok herhangi biri gelecekse herzaman Baros tercihimdir. Suarez gelsin mesela :)

Biçok arkadaşında dediği gibi formda bir Elmanderle şuanda formsuz olan Baroş'u kıyaslamam.Ancak Baroş ve Elmander beraber oynamaya başladığı günden beri Elmanderin katkısı arttı açık ve net

baros eski baros degil su an elmander baros dan cok daha iyi

Biçok arkadaşında dediği gibi formda bir Elmanderle şuanda formsuz olan Baroş'u kıyaslamam.Ancak Baroş ve Elmander beraber oynamaya başladığı günden beri Elmanderin katkısı arttı açık ve net

elamnderin performansı baros var diye artmadı. 4-4-2 oynuyoruz diye arrtı abartmayalım.

Baros kariyerinin tamamında kötü bir son vuruşçu oldu. Senede 20 gol attığı sezonda üst üste 7-8 tane %100 gol pozisyonu harcadığı oldu. Enerjisi, alan boşaltması, önüne atılan toplara koşması, çok iyi.

Bitiricillik, rezalet. Hatırlayın Nonda mı oynar Baros mu tartışmalarını Rijkaard döneminde. Nonda'nın Baros'dan iyi olduğu sadece iki özellik vardı, ön direk koşuları ve bitiriciliği.

Baros ceza sahası içinde topla buluştuğu %100 gol pozisyonlarının %80'ini harcar, bu eskiden de böyleydi, değişen birşey yok.

Ama eskiden Baros ortada tek forvet oynuyor ve sürekli önüne top atılıyordu. Baros'un yüksek yüzde ile gol yapabildiği pozisyonlar bunlar. Doğrudan kaleye doğru koşarken topu kaleciden kurtarıp ağlara bırakmak. Onun dışındaki pozisyonlarda %20-30 başarı yüzdesi var, Servet'den hallice :D

Elmander Burak tan iyi değil mi??? Hahaha neremle gülsem acep :D Elmander>10xBurak

Baros bu ligin bir zamanlar en iyi forvetiydi.Şuandaki durumuyla Elmander çok daha iyi Barostan.Bu ligin en iyi forveti tartışmasız Elmanderdir.

Ligin en iyi santraforu olabilir ama tartışmasız ligin en iyi forveti Elmander.

Öyle diyorsanız öyledir.

Milan Baros'u eleştirenlere saygım sonsuz ama Guiza muammelesi yapan birileri var artık ve bu beni çok rahatsız ediyor.

[video=youtube;iz6yOKDRhrE]https://www.youtube.com/watch?v=iz6yOKDRhrE[/video]

elmander'i bile bile bu söz söyleniyorsa ki elmander de dahil demişsin söylenecek tek bir söz kalıyor. "oldu o zaman biz kalkalım artık"

Baros yerine Drogba filan olsaydı açık ara liderdik NET.

Elmander olmadan Baros oynasın bakalım aynı futbol sürüyor mu ?

Elmander şuanki takımın 10 numarası gibi.

Geri
Üst Alt