Milan Baroš Bu Ligin En İyi Forvetidir

Cevap: Milan Baros Bu Ligin En İyi Forvetidir

Bizim şu adanki en önemli eksiğimiz sağ açık ve sol bek. Fatih hoca ileride 4-3-3 dönmek istersede çok sağlam bir 10 numaraya ihtiyacımız var ama 4-4-2 den vaz geçeceğini sanmam artık. En azından bu sene.

10 numara 4-4-2'de de çok iyi iş yapıyor. Öyle bir oyuncu alsak Baros'un ne olduğu anında ortaya çıkar. :ka21:

Bizim şu adanki en önemli eksiğimiz sağ açık ve sol bek. Fatih hoca ileride 4-3-3 dönmek istersede çok sağlam bir 10 numaraya ihtiyacımız var ama 4-4-2 den vaz geçeceğini sanmam artık. En azından bu sene.

Hakan balta çok hata yapmıyor artık.En acil sağ açık ardından sol açık(emre çolağı bu formunu koruduğunu varsayarak) ve selçukla melonun önüne gourcuff tarzı bi adam.

Her dönem farklı farklı futbolculara yapıldığı gibi yine aşırı futbolcu hastalığına/sempatizanlığına tutulmuş bireylerin desteklediği bir başlık açılmış. "Beni ilgilendirmez arkadaşım iyi olup olmaması, çok formsuz ve böyle giderse takımla ilişiği kesilmelidir" diyen biri çıktı mı bilmiyorum. Ama doğrusu budur, kaliteli olmak ile kalitesini göstermek arasında kalın bir sınır çizgisi vardır. Baros da bu sınırı hiçbir zaman aşamayacak, bu anlaşıldığı vakit de tez zamanda ilişik kesilecektir.

Şimdi "aoov bu Baros, birader ne diyorsun" diye çıkışanlar için Lorik Cana örneğini gönül rahatlığıyla verebilirim.

Tam olarak Hagi gibi gezecek bir adamdan bahsediyorsun ;) Ancak bu sene Fatih hocanın kadrosunun şu andaki sisteminde en önemli eksikleri sağ açık ve sol bek.

10 numara 4-4-2'de de çok iyi iş yapıyor. Öyle bir oyuncu alsak Baros'un ne olduğu anında ortaya çıkar. :ka21:

Hakan Baltanın hata yapması beni ilgilendirmiyorki adamın önünde basan Emre, Melo, Selçuk yanındada Ujfalusi, Semih ve Eboue oynuyor. Hakan bu takımda kalacaksa varsa potansiyeli çizgiye inecek, orta kesecek, bindirme yapacak, gol atacak, attıracak ki biliyoruzki bunların hiç biri yok ;)

Hakan balta çok hata yapmıyor artık.En acil sağ açık ardından sol açık(emre çolağı bu formunu koruduğunu varsayarak) ve selçukla melonun önüne gourcuff tarzı bi adam.

Tam olarak Hagi gibi gezecek bir adamdan bahsediyorsun ;) Ancak bu sene Fatih hocanın kadrosunun şu andaki sisteminde en önemli eksikleri sağ açık ve sol bek.

Podolski falan olabilse işte, ne muthis olur.. Solbek, Balta idare ediyor be reyis, ne diyorsun ? ;)

Valla kavga çıkartırım bana idare eden adam lazım değil, bu takımda sende sol bekte çok sırıtmazsın. Bana oynayacak adam lazım. Önümüzdeki sene şampiyonlar ligi maçlarımız olacak. :D

Podolski falan olabilse işte, ne muthis olur.. Solbek, Balta idare ediyor be reyis, ne diyorsun ? ;)

----------------muslera----------------

eboue----serdar aziz-----semih------hakan-

-------melo---------selçuk--------------

-------------elmander-------------------

-keita---------------------------pranjic--

-----------eren derdiyok------------------ :ka21:

Tu kaka kötü çocuk. Lorik Canayla Barosu kıyaslamanı esefle kıyaslıyorum. Ayrıca geçen sene Cana için "Beni ilgilendirmez arkadaşım iyi olup olmaması, çok formsuz ve böyle giderse takımla ilişiği kesilmelidir" diyen biriyim.

Her dönem farklı farklı futbolculara yapıldığı gibi yine aşırı futbolcu hastalığına/sempatizanlığına tutulmuş bireylerin desteklediği bir başlık açılmış. "Beni ilgilendirmez arkadaşım iyi olup olmaması, çok formsuz ve böyle giderse takımla ilişiği kesilmelidir" diyen biri çıktı mı bilmiyorum. Ama doğrusu budur, kaliteli olmak ile kalitesini göstermek arasında kalın bir sınır çizgisi vardır. Baros da bu sınırı hiçbir zaman aşamayacak, bu anlaşıldığı vakit de tez zamanda ilişik kesilecektir.

Şimdi "aoov bu Baros, birader ne diyorsun" diye çıkışanlar için Lorik Cana örneğini gönül rahatlığıyla verebilirim.

Milan Baros bu ligin en iyi forveti değildir, tartışmanın lüzumu yok.

Ikisi uyumlu bir sekilde oynuyorlar, Elmanderin attigi gollerde Baros'un kosulari falan muhtesem, birbirlerine cok iyi yer aciyorlar, Baros yarin acilinca golleri arka arkaya atmaya baslayinca konuyu tekrar acariz.

Baros'un mu bitiriciliği yetersiz ??? Bütün bunları 1 gol kaçırdı fb maçında diye mi soyluyorsun ? Nedediğini bilmiyorsun reyis...... Baros golculuğun kitabını yazmıs bir adamdır, 2 3 mac gol atmadı diye cok ayıp ediyorsunuz.

emir gözünü seveyim sende 2 sene öncesını baz alıp yorum yapma.

baros eski baroş değil,yaşı 31 ve para edebiliyorken elden çıkarmak lazım.

neden anlamıyorsun abi?

Tu kaka kötü çocuk. Lorik Canayla Barosu kıyaslamanı esefle kıyaslıyorum. Ayrıca geçen sene Cana için "Beni ilgilendirmez arkadaşım iyi olup olmaması, çok formsuz ve böyle giderse takımla ilişiği kesilmelidir" diyen biriyim.

Beni ilgilendirmez, adam babamın oğlu değil. Takıma katkısı "0" ise Mustafa Sarp muamelesi yapılıp kovulmalıdır.

emir gözünü seveyim sende 2 sene öncesını baz alıp yorum yapma.

baros eski baroş değil,yaşı 31 ve para edebiliyorken elden çıkarmak lazım.

neden anlamıyorsun abi?

nereye 31 abi 30'u dolduralı gunler oldu daha. Elmander buyuk Baros'tan. Ben forvet'e dediğim gibi 25 26'lık adamlar istemiyorum. Forvet'e tecrueli adam istiyorum dolasıyla en once Baros ve Elmander buradan kazanıyor gozumde.

Baros'tan para kazanmayı ne umuyorsun, Baros'tan ne kazanacaksın ki 30 milyon euro mu ? Alacağın adam, [eğer en az 15 milyon euro'nun altındaysa] zaten uyum sureci vs vs.. Baros'un yarısı bile etmeyecektir.

Baros eski Baros değil falan değil, sadece arkasında bir Lincoln yok... Sen Drogba'yı almadığın surece bir Drogba izlemeyeceksin kısaca, kimi alırsan al.. Ben 2 sene oncesini falan baz almıyorum, Baros'un nasıl bir futbolcu olduğunu biliyorum. Baros golcudur, forvetliği cok iyi bilir. Sizin yorumlarınız 2 3 maca bakıyor, benim oyle degil.. Biliyorum ki onumuzdeki maclarda yazmaya baslayınca herkes 180 derece donecek.

Şuanki performansı forvete takviyeyi şart kılıyor,ama Baros yedek kalmayı kabulleniyorsa gönderilmemeli.Tabii maliyeti nedeniyle gönderilirsede birşey diyemem.

Elmander 2 maç ceza alsa feneri yenmekte zorlanırdık bence.Fenerlilerde elmanderin cezasının düşürülmesiyle birlikte kendilerini yere atarak dövünmelerindende belli oluyordu.

Geri
Üst Alt