Milan Baroš Bu Ligin En İyi Forvetidir

Cevap: Milan Baros Bu Ligin En İyi Forvetidir

bize kanat adamları lazım ama forvette lazım. bu ligin daha playofuda var. barosun sakatlanmayacagına. performansının iyiye gidecegini kim garanti edebilir.

nereye 31 abi 30'u dolduralı gunler oldu daha. Elmander buyuk Baros'tan. Ben forvet'e dediğim gibi 25 26'lık adamlar istemiyorum. Forvet'e tecrueli adam istiyorum dolasıyla en once Baros ve Elmander buradan kazanıyor gozumde.

Baros'tan para kazanmayı ne umuyorsun, Baros'tan ne kazanacaksın ki 30 milyon euro mu ? Alacağın adam, [eğer en az 15 milyon euro'nun altındaysa] zaten uyum sureci vs vs.. Baros'un yarısı bile etmeyecektir.

Baros eski Baros değil falan değil, sadece arkasında bir Lincoln yok... Sen Drogba'yı almadığın surece bir Drogba izlemeyeceksin kısaca, kimi alırsan al.. Ben 2 sene oncesini falan baz almıyorum, Baros'un nasıl bir futbolcu olduğunu biliyorum. Baros golcudur, forvetliği cok iyi bilir. Sizin yorumlarınız 2 3 maca bakıyor, benim oyle degil.. Biliyorum ki onumuzdeki maclarda yazmaya baslayınca herkes 180 derece donecek.

Ben bir tek şeye takılırım o kadar yorumun içinde hocam. O da Baros'un iyi bir bitirici hatta gol makinası olduğu iddiandır. Baros hiç bir zaman gol makinası olmamıştır hocam. En iyi dönemi bizdeki krallığıdır. O zamanda 6-7 tane penaltıdan olmak üzere attığı gol 20'dir. Baros kolay kolay 15'i geçmez. Hatta nerdeyse Galatasaray'a gelene kadar 10'u zor geçiyordu.

nereye 31 abi 30'u dolduralı gunler oldu daha. Elmander buyuk Baros'tan. Ben forvet'e dediğim gibi 25 26'lık adamlar istemiyorum. Forvet'e tecrueli adam istiyorum dolasıyla en once Baros ve Elmander buradan kazanıyor gozumde.

Baros'tan para kazanmayı ne umuyorsun, Baros'tan ne kazanacaksın ki 30 milyon euro mu ? Alacağın adam, [eğer en az 15 milyon euro'nun altındaysa] zaten uyum sureci vs vs.. Baros'un yarısı bile etmeyecektir.

Baros eski Baros değil falan değil, sadece arkasında bir Lincoln yok... Sen Drogba'yı almadığın surece bir Drogba izlemeyeceksin kısaca, kimi alırsan al.. Ben 2 sene oncesini falan baz almıyorum, Baros'un nasıl bir futbolcu olduğunu biliyorum. Baros golcudur, forvetliği cok iyi bilir. Sizin yorumlarınız 2 3 maca bakıyor, benim oyle degil.. Biliyorum ki onumuzdeki maclarda yazmaya baslayınca herkes 180 derece donecek.

bildiğim kadarıyla baros 81 li.satıp 5-6 mılyon euro kazanmayı hedefliyorum.üstünde 4-5 koyarak 25-26 yaşında forvet almak istiyorum.25 -26 yaşındaki adamlar neden tecrübesiz oluyor,nerden çıkardın bunu?

senin söylediklerin yine sadece 2009 la alakalı.baros gollerini sıralamaya başlamadan önce bence sakatlanır.bu tezimi nasıl çürütmeyi planlıyorsun?

çünkü hep böyle oldu 2 senedir şaşmadı.

Maddesel düşünce yada siz her ne diyorsanız ondan. Yahu bu topic 33 sayfayı bulmuşya harbiden enteresan bir taraftar toplulupuyuz :)

Beni ilgilendirmez, adam babamın oğlu değil. Takıma katkısı "0" ise Mustafa Sarp muamelesi yapılıp kovulmalıdır.

emir renkdaş elmander barostan 5 ay kücük lütfen yanlış bilgi vermeyelim:D

çünkü hep böyle oldu 2 senedir şaşmadı.

abi geçen seneyi bırakın, geçen sene küme düşüyorduk biz.. geçen seneyi yok sayın, takım mı vardı geçen sene..

bak, şu 2 maç, ondan sonra 2. yarıdaki [muhtemel transferlerden sonra] 3, 4 maç musade edin... Eğer Baros yuzumu kara cıkarırsa, tukurdugumu yalayacagım.. umarım yeterince acık olabilmisimdir...

simdiye kadar bir futbolcu hakkında yanılmadım ben. Baros, gayet iyi olacak.

abi geçen seneyi bırakın, geçen sene küme düşüyorduk biz.. geçen seneyi yok sayın, takım mı vardı geçen sene..

bak, şu 2 maç, ondan sonra 2. yarıdaki [muhtemel transferlerden sonra] 3, 4 maç musade edin... Eğer Baros yuzumu kara cıkarırsa, tukurdugumu yalayacagım.. umarım yeterince acık olabilmisimdir...

simdiye kadar bir futbolcu hakkında yanılmadım ben. Baros, gayet iyi olacak.

eyvallah emir böyle dersen okey derim seni dinlerim.zaten kafamda bende devre sonuna kadar şans vermiştim ,bana göre onları iyi kullanamazsa 2.yarıyı göremez.

haklısın ben burda kalıp ileriye daha fazla gitmiyorum.devre sonuna kadar susup izliyorum.

a

İsim olarak evet,ama performans olarak hayır:)(suan icin söylüyorum)

Performans arttırıcı kullansın o'zaman. Zaten Barosun bu takımdaki misyonu sezon sonu bitiyor. Mayısa kadar yahu. Nedir bu Baros düşmanlığı helede kadromuzda Kazım, Balta, Servet, Gökhan, Aydın, Ayhan, Riera gibi gerçekler varken ;)

İsim olarak evet,ama performans olarak hayır:)(suan icin söylüyorum)

Performans arttırıcı kullansın o'zaman. Zaten Barosun bu takımdaki misyonu sezon sonu bitiyor. Mayısa kadar yahu. Nedir bu Baros düşmanlığı helede kadromuzda Kazım, Balta, Servet, Gökhan, Aydın, Ayhan, Riera gibi gerçekler varken ;)

Abi nerden hatırlattın yine su Aydın ı ya,ismini bile görmeye dayanamıyorum:D

kötü emsal olmaz birde balta bu sene bence baya iyi oynuyor. ben hayatımda hakanın bukadar ileri cıktıgını görmedim. hakana bende gecen sene baya sövdüm ama adamın şu ana kadar performansı baya iyi. fizikmen iyi durumda. gecen sene fiziken cöküktü. baros performans olarak düzelsin kimse bişey demez zaten. eger fener macını kazanamasaydık baros yanmıştı.

Övün bakalım hakanı. Ben görücem sizin halinizi, önümüzdeki sene şampiyonlar ligi maçlarında ciddi rakiplere karşı nasıl oynadığını gördüğünüzde. ;) Bugünki kadromuz bu lig için ekstra. Adama fazla iş düşmüyor.

kötü emsal olmaz birde balta bu sene bence baya iyi oynuyor. ben hayatımda hakanın bukadar ileri cıktıgını görmedim. hakana bende gecen sene baya sövdüm ama adamın şu ana kadar performansı baya iyi. fizikmen iyi durumda. gecen sene fiziken cöküktü. baros performans olarak düzelsin kimse bişey demez zaten. eger fener macını kazanamasaydık baros yanmıştı.

Baros'tan artık ne köy olur ne de kasaba. Top sürmeye hali yok. Eskisi kadar hızlı değil. Sene sonunda yollanır bence

Baros Fener maçında da atrabzon maçında da çok çalıştı ve takıma ciddi katkısı oldu. Eğer daha iyisini arıyorsak ve 4-4-2 oynayacaksak, bize lazım olan, Sercan gibi, Burak gibi ya da Baros gibi, hızlı, alan boşaltan ama bitiriciliği yüksek bir forvettir.

İdeali Doumbia'dır. Sercan'ın form tutması da bir umuttur.

Övün bakalım hakanı. Ben görücem sizin halinizi, önümüzdeki sene şampiyonlar ligi maçlarında ciddi rakiplere karşı nasıl oynadığını gördüğünüzde. ;) Bugünki kadromuz bu lig için ekstra. Adama fazla iş düşmüyor.

abi şimdilik iyi diyorum zaten. hala güvenim gelmedi bu adama. ama ben fizikmen iyi olunca bu adam iyi oynuyor gibime geldi.:) gecen sene zayıf takımlara karşıda besbeterdi. şimdi tahtaya vuriyim iyi gidiyo nazar degmesin baltaya:)

orada dur Reis. Kingi severiz sayariz ama bence kesinlikle kendisi bir Elmander degil.

Kesinlikle Baros eski Baros değil.Elmander'in yanına yaklaşamaz.

4-4-2de Elmander>Baros.4-4-1-1 için Baros>Elmander.

Geri
Üst Alt