Milan Baroš Bu Ligin En İyi Forvetidir

Cevap: Milan Baros Bu Ligin En İyi Forvetidir

Tek başına maç alırdı reis, ama eski günlerindeki gibi değil tabii. Şu an Elmander ligin en iyi forvetidir, Burak iki, Baros bu formuyla ancak ilk 5'i zorlar. Ama form tutarsa, açık ve net Elmander'i ikiye katlayacak kalitededir.

Emre senin allah belanı versin

adamın futbol hayatını bitirdi

net

hocam ayıp oluyor :/

:D Haha reis güzel güzel yazmışsın lafımız yok, karşı gelen olur katılan olur da adam boş kaleye atınca net yazmak ne alaka? Ben de Orduspor kalecisi ligin en kötü kalecisi yazsam sonra da böyle bir gol yiyince net yazsam aynı şeye gelir. :)

İlk 2 Elmander ve Baros işte tartışmaya gerek yok. :D

:D Haha reis güzel güzel yazmışsın lafımız yok, karşı gelen olur katılan olur da adam boş kaleye atınca net yazmak ne alaka? Ben de Orduspor kalecisi ligin en kötü kalecisi yazsam sonra da böyle bir gol yiyince net yazsam aynı şeye gelir. :)

hocam attığı gol için yazmadım . elmanderi %100 pozisyona soktu , top kaybetmedi,gayet etkili oynuyor.golünü de attı cabası.

biz sana gol atamazsın demedik en iyi forvet değilsin dedik :)

bugun daha iyi oynuyor ama gene bodoslama rakibe ve kendi adamina gittigi 2 pozisyon var

kayitlara gecsin

anlamiyorum abi nedir bu yani ne gerek var

Çalıma girme Baros iste o zaman canımız feda sana :ask:

baros sen busun işte aslanım golunu attın ustelık kazım ve elmanderde yuzde yuzluk asistlerini yedi

Avrupa'da esamesi bile okunmayan ligimizin seviyesine bakacak olursak başlık doğru olabilir.

şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş !!

Aynen oyle, $$$$$$$$$$$$$$$$. Ozellikle 2. yari muthisti ve net 4,5 gol pasi verdi Baros. Hala Baros'a laf atanlar art niyetlidir ve onlara sove sove bir olurum simdiden soylim ...

Geri
Üst Alt