Milan Baroš Bu Ligin En İyi Forvetidir

Cevap: Milan Baros Bu Ligin En İyi Forvetidir

Başlık amacına ulaşmıştır. Baros da bugün uzun süre sonra iyi oynadı. Bence hala ligin en iyi forveti değil ama adam King'imiz! Desteğe devam!

Aksini iddia eden mi oldu?

Aynen oyle, $$$$$$$$$$$$$$$$. Ozellikle 2. yari muthisti ve net 4,5 gol pasi verdi Baros. Hala Baros'a laf atanlar art niyetlidir ve onlara sove sove bir olurum simdiden soylim ...

terbiyesiz
nononono.gif

Fikrim de herhangi bir değişiklik yok.

Baros oynadığı zaman iyi golcüdür iş yapar ama güvenilerek yola çıkılmaz.Kolay sakatlanır,kolay kart görür ve çok istikrarsızdır

milan baros milan baros oley oley oley

Baroş bu takımda tutulmalı.

Ekstra bir adam alacaksak alabiliriz problem olmaz

her zaman böyle oynasın daha önce dediğim lafları yerim

anti-Barosçuları böyle alalım --> ;

ff-bottle-cap.png

:ka21:

anti-Barosçuları böyle alalım --> ;

ff-bottle-cap.png

:ka21:

ben anlamam ki bir adam kaç maçtır vasatı aşamıyor ve bir ordu maçında vasat üstü oynuyor ve tüm takımının daha iyisini hak ettigini düşünenler kapak oluyor :) ilginç bir ortam

ben anlamam ki bir adam kaç maçtır vasatı aşamıyor ve bir ordu maçında vasat üstü oynuyor ve tüm takımının daha iyisini hak ettigini düşünenler kapak oluyor :) ilginç bir ortam

Baros olmasaydı bugün kazanamayacaktık büyük ihtimal reyis. O açıdan. Bugün vasat üstü değil, baya baya bir yaratıcı oynadı ayriyetten. :ka21:

1 ay öncede söylüyordum şimdide söylüyorum.Baros bu ligin en iyi forvetidir.

terim barosa bi cihaz yerleştirsin topla gereksiz oynayıp sürmeye başladı an düğmeye basıp barosa elektrik şoku yollasın.

baros kondisyonunu düzeltse eski baros tekrar gelir ... bugün o isik vardi insallah ikinci yariya kondiyonunu güclendirir....

Baros olmasaydı bugün kazanamayacaktık büyük ihtimal reyis. O açıdan. Bugün vasat üstü değil, baya baya bir yaratıcı oynadı ayriyetten. :ka21:

yapması gerekeni yaptı ama gene yapmaması gerekenleri yaptı . o yapmaması gerekenleri ne kadar yapması gerekenlerden az yaparsa o kadar iyi olucak ki bunuda gördük . bu abi ilk önce mental sorununu atlatsın sonra fizik gelir. iyi paslar attı bayagı sevdim aferin ama gene şu saçmalıkları yapmaya devam etti. kaptıdıgı toplar kontra oluyor genelde. ama elmanderin katkısını es geçmemen lazım ;)

Kazım'a yaptığı asist olağanüstüydü. Formda bir Baros, Şampiyonlar Ligi için bile üst düzey bir forvet ama işte. Ama... İnşallah bu formunu sürdürür.

BAROS-ELMANDER ikilisi bozulmaz. İkiside birbirini tamamlayan bir ikili.Hakan Şükür-Arif Erdem'den sonra böylesini görmedik.

bu sezon ligde 4 gol 5 asist

Geri
Üst Alt