Milan Baroš Bu Ligin En İyi Forvetidir

Cevap: Milan Baros Bu Ligin En İyi Forvetidir

ben anlamiyorum bu isi

rezalete yakin top oynadi bugun iki forvette

ben gercekten anlamiyorum

---

I am here: Google Maps

Elmander - saldıran takımın oyuncusu

Baros - net forvet

Sonuç : takım açılır, bu ikisi oynar. [like the 2nd half]

ligde takimlarinin her seyi olan 2 adam var ust siralardaki takimlar icinde biri Alex biri Burak.Alex zaten 2. forvet ,en iyi santrfor sorusuna yanitim Burak Yilmaz.

Yemin ediyorum tam Reisssin.

Kritik anlarda yine en ortaya çıkıp en önemli golü attın.

Şuanki Galatasaray'ın simge oyuncusu kesinlikle Baros.

O gol atınca ayrı bir seviniyorum.

Yemin ediyorum tam Reisssin.

Kritik anlarda yine en ortaya çıkıp en önemli golü attın.

Şuanki Galatasaray'ın simge oyuncusu kesinlikle Baros.

O gol atınca ayrı bir seviniyorum.

:ka21:

1 gol 1 asist yaptı. Çok kötü oynarken 6 gol 8 asistlik performansı varsa iyi oynarsa nasıl olacak kimbilir :happynew:

Burak Kötü diyen renktaşlarımız var.İnsaf biraz :D :D

Burak hangi önemli maçta iyi oynamış söyle bilelim. Milli takım maçlarında da aşırı kayıp. Hem bize gelse böyle boş alanlar bulamaz. 10 kişi defans karşısında her topu ezer bildiğimiz Burak la işte nedir yani başka Burak mı izliyoruz?

Cevap: Milan Baroš Bu Ligin En İyi Forvetidir

Burak Milli takımda Azerbeycan'a gol attı kazandık

Ligde 2010 1-1lik maç Fenerbahçe'ye geçen sezon 2-1lik galibiyet getiren gol Beşiktaş'a bu ve geçen sezon Bursaspor'a attığı goller ve geçen sezon 1-0lık Galatasaray'a golü yok mu nasıl büyük maçlarda oynayamıyor yahu

Önemli maçlarda iyi oynamıyor lafını nasıl söyleyebiliyorsunuz anlamıyorum

Burak hangi önemli maçta iyi oynamış söyle bilelim. Milli takım maçlarında da aşırı kayıp. Hem bize gelse böyle boş alanlar bulamaz. 10 kişi defans karşısında her topu ezer bildiğimiz Burak la işte nedir yani başka Burak mı izliyoruz?

burak tek forvet oynarken byle bir performans sergiliyor..

sezon sonuna kadar bu baros'a katlanıcaz anlasılan...

bu adama hala güvenip yola cıkanın tekeri patlar. bir istatitistik verseler 30 tane top ezip kaybetmiştir. attıgı goldede samsun defansı kenardaydı öyle attı bomboş onuda atsın. emre colak agzına attı topu. bu ligin en iyisi diyerek anca kendimizi kandırırız. 2 sene önce olsaydı bende derdim ama şimdi degil. bir ordu macında begendim barosu. onun icin ben gene tekrarlıyorum. biz forvet alalım baros bu ligin en iyisi OLSUN.

Bu adamı oynadığı her maçta sadece benmi beğeniyorum.

Yoksa benim bu adama bir sempatim mi var.

Yada ben futboldan mı anlamıyorum.

Kendi takımım adına konusuyorum. Elmander mi Baros mu diye. Her zaman Baros

burak kazmasının 19 gol attığı ligde selçuktan daha az gol atmış bir forvetsen,kusura bakma bye bye

Yahu böyle eleştiriler yapmayın Burak'a. Lan iyi diyorsun da Burak denen adam anadolu takımlarına atmış bütün golleri. Yani Trabzon'a en çok kapanan takımlara. Büyük takımlar kapanır mı Trabzon'a? Akıl var mantık var, o maçlarda bir tek Burak mı kötüydü? Trabzonspor'un kaç golü var anasını satıyım Şampiyonlar Ligi ve büyüklere karşı, Burak sanki pozisyona girdi de kaçırdı. Valla şu an takımda olmasını çok isterdim, Sercan'dan on kat daha iyi, çatır çatır da oynardı valla, affetmezdi buldu mu pozisyonu.

burak kazmasının 19 gol attığı ligde selçuktan daha az gol atmış bir forvetsen,kusura bakma bye bye

ne alaka??? futbolu bu şekilde biliyorsan ben öğrenmeyeyim.

Trabzonun attığı gol sayısına bak ,forvet hattının attığı gol sayısına bak(Burak,azıcık ucundan da Halil)

Galatasaray'ın attığı gol sayısına bak ,forvet hattının attığı gol sayısına bak(Baroş,Elmander,Selçuk,Emre,)

bir de oyun stillerini karşılaştır.Trabzon bildigin mahalle oyunu oynuyor.bizimki ise takım oyunu.

Burakın Allah etmeye dizi dönse 6 hafta uzak kalsa Trabzon küme düşmeye oynar

Bizde Baroşa aynı durum olsa eksikliği o kadar sırıtmaz.

Yani bizde herkes gol atar Trabzon tek kişiye bağımlıdır.Gol atma orucuna girerse veya sakatlanırsa anlarsın

Milan Baros reyizdir, laf etmeyin.

1nk7n.jpg

yahu adam ayakta duramıyor be.bu ne duygusallık anlamıyorum.ilk geldiği sene iyidi,sonra ne yaptı bu adam?kaç yıldır yattığı yerden para aldı.ayagına top geldi mi o pozisyondan ümidimi kesiyorum yahu.üflesen düşecek...

Yok reyis.

Anti-Barosculuk yapıyorsun [boyle yapan 3-5 kisi var forumda] - baska acıklaması yok yeani, olamaz. Hani sizi duyan Drogba'yı, Torres'i alıyoruz zannedecek, o derece.

Fakat problem degil, Baros reyis gibi oynuyor topunu.

Geri
Üst Alt