Milan Baroš Bu Ligin En İyi Forvetidir

Cevap: Milan Baroš Bu Ligin En İyi Forvetidir

Yok reyis.

Anti-Barosculuk yapıyorsun [boyle yapan 3-5 kisi var forumda] - baska acıklaması yok yeani, olamaz. Hani sizi duyan Drogba'yı, Torres'i alıyoruz zannedecek, o derece.

Fakat problem degil, Baros reyis gibi oynuyor topunu.

neden anti baroşculuk yapayım ki kanka?aynı takımı tutuyoruz.ben istemezmiyim bu adam başarılı olsun?gol atması,atmaması da bi kenara adam mücadele etmiyor.hakemle uğraşmaktan oyuna konsantre olamıyor.elmander de cok gol atan biri değil.hatta bu aralar da formsuz ama adam en azından koşuyor,mücadele ediyor.benim gözümde baroş misyonunu tamamladı reis.şu durumda sercanın oynamasını daha fazla tercih ederim.hem genç,hem yerli hem de baroştan çok top ezemez bence.

neden anti baroşculuk yapayım ki kanka?aynı takımı tutuyoruz.ben istemezmiyim bu adam başarılı olsun?gol atması,atmaması da bi kenara adam mücadele etmiyor.hakemle uğraşmaktan oyuna konsantre olamıyor.elmander de cok gol atan biri değil.hatta bu aralar da formsuz ama adam en azından koşuyor,mücadele ediyor.benim gözümde baroş misyonunu tamamladı reis.şu durumda sercanın oynamasını daha fazla tercih ederim.hem genç,hem yerli hem de baroştan çok top ezemez bence.

Ustad, bu top ezme geyiği ne zaman bitecek soyliyim mi ?

Kanatlar duzeldiğinde. Baros, bindirebilen ve iceri kat edebilen bir takımda (Lincoln + Kewell'lı zamanda oldugu gibi) KRALDIR KRAL. Terim'in kanatları duzeltmesini sabırsızlıkla bekliyorum bu transfer doneminde. Baros'un daha cok misyonu var, sampiyonluk gormesi, sampiyonlar liginde oynaması vs.. Galatasaray'ın forvet hattı saglam. Kurulu bir takım bu, sadece uzerine ekleme yapmak gerekiyor. Baros'ta yılların verdigi bir Galatasaray tecrubesi var. Sercan falan deme reyis bana, yakıstıramıyorum. Tamam Sercan'da oynasın, fakat burada takımın ana forvetinden bahsediyoruz. Bu ya Baros olur, ya Drogba olur [anlatabiliyormuyum ?]

Baros'a, takım kotu degilken degil, takım iyiyken bakın. Ayriyetten bizim takım, takım oyunu oynayan bir takım. Gol yukunu herkes cekebiliyor, sadece Baros degil.

Baros'la ilgili su olumsuz dusunceleri atın kafanızdan. Baros cok kaliteli, tam bir forvet oyuncusudur.

Bugün pek atmadı kendini ve hakemle de uğraşmadı pek. Bu güçlenmeye başladığnın bir sinyai olabilir mi sizce ?

anti baroşçuluk yok forumda emir [neden olsun ki?] . sadece tahammülü kalmamaış kişiler var birde fanboylar var.

Bu arada Elmander'in kaç golü var?:sad007:

Bu arada Elmander'in kaç golü var?:sad007:

6 golü var Elmander'in. Ama oyun içerisinde istatistiklere yansımayan katkıları da var. Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında rakip savunmayı dağıtması gibi mesela. İstatistik meraklıları için önemsiz tabi bunlar. Bir iki maçtır vasatı aşamıyor, o ayrı.

abartmayin okadar............

Baros çok iyi forvet ama artık güçten düşmeye başladı.Bu açıkça görülüyo.Bize ilk geldiği zamanlarda forvetten depar atıp defansa gelip top kapıyodu sonra maç boyunca yine yardrıyodu.Ama şimdi orta sahaya bile gelmiyo.Fiziğini ayakta tutması lazım.Bu haliyle avrupa takımına gitse çok zor gol atar

Burak iyi adam eyvallah ama bütün takım Burak'a çalışıyor, Burak bütün takımı taşıyor, bu sağlıklı bir durum değil,Trabzon'un durumu ortada.Bizim takım yapımız farklı arkadaşlar, herkes iş yapıyor, olması gereken bu, Baros da faydalı bu düzende.

Baros hırslı bir adam. oyuncular ona pas atma zorunluluğu hissediyorlar çünkü baroş böyle hissettiriyor. Dikkat edin, gol atmak zorunda olduğumuz zamanlarda her zaman etkili oynuyor.

Adamın olayı mental, yaşlandıkça etkileri artar böylelerinin.

severim kendisini

Burak dediğiniz adam küçük maçların büyük oyuncusu yahu. Baros'la mukayese bile kabul etmez.

isim olarak Milan baros en iyisidir dogru ama eski Milan Baros olmasi gerek artik. temposu ve son vuruslar cok zayif son zamanlar

Son maçlarda açık ve seçik görülüyorki güçlenmiş morallenmiş ,bu da oynamasıyla ilgili bir durum...Bu arada burakla barosu mukayese etmek ,serçeyle mercedesi kıyaslamaktan farksızdır,kafası çalışmayan sadece koşan ve ligin en çok ofsayta düşen adamını barosla kıyaslarken ayıp ediyorsunuz,unutmayın guizada ispanyada gol kralı oldu ,tüm toplar ona atılırdı o da 26 gol attı,tipik küçük takım golcüsü bizim maçta nerdeydi,kıçını çeviremedi ...

Bu seneki en net gol vuruşunu yaptı bu maç. Özlemişim pozisyonları böyle net bitirişini.

Ben de Baros'un şu an ligdeki en iyi forvet olduğunu düşünüyorum.

Konu başlığına gözümü kırpmadan imza atarım.

Baros'la Burak'ı nasıl kıyaslıyorsunuz anlamam. Trabzonspor, tamamen Şahan'ın at Fink'e videosundaki gibi top oynayan bir takım. Tüm toplar Burak'a atılıyor. O bir şey yaparsa kazanıyorlar, yoksa Trabzon'dan bir halt olmuyor. Biz öyle bir takım değiliz, iyi ki de değiliz.

Her hafta morartıyor efenim , durduramıyoruz :asd:

Geri
Üst Alt