Milan Baroš Bu Ligin En İyi Forvetidir

Cevap: Milan Baroš Bu Ligin En İyi Forvetidir

Abicim 25 yaşındasın. Benden daha iyi hatırlıyor olman lazım. Hakikatten Jardel'le Baros'u nasıl bir tutarsınız? O zamanki Jardel'i alıp şu anki dünya futboluna koysak astronomik parayla ya City'ye gider ya Madrid'e. Baros'u adam edecek bir teknik direktörümüz varken, Engin gibi bir oyuncu adam olmaya hafiften başlarken 4 senedir bu takıma öyle ya da böyle hizmet eden Baros'u silmek nedir? Rezil olduğumuz Karpaty Lviv maçında yırtınan tek oyuncu kimdi hatırlatırım.

Tamam da barosa güvenmek yanlis bize cok iyi bir forvet lazim baros artik eski baros degil her bir futbolcu nun dönemi bitioyr barosun da dönemi bitti artik bu bir gercek.

Baros'un kalitesine laf edilemez ama psikolojisi bozulmuş bu çok belli.

Baros'un kalitesine laf edilemez ama psikolojisi bozulmuş bu çok belli.

Buna katılırım iste ...barosun üstündeki belirsizlik psikolojik diye düşünüyorum ben ...bir insan teknik kaybetmez ...ama sürekli yerde penaltı bekler vaziyette yada hakemle tartışır vaziyette görmek cok sinir bozucu ...mayın gibi oluyor boyle olunca adam agresif :D

16 gollük bir katkı sırf bir hata yüzünden siliniyor ve Baros kaka oluyor hadi bakalım,

Buna katılırım iste ...barosun üstündeki belirsizlik psikolojik diye düşünüyorum ben ...bir insan teknik kaybetmez ...ama sürekli yerde penaltı bekler vaziyette yada hakemle tartışır vaziyette görmek cok sinir bozucu ...mayın gibi oluyor boyle olunca adam agresif :D

Yaşadığı o sakatlık çok etkilemiş bence Baros'u. Yani bir insan bu kadar sinirlenemez normalde. Sakatlık döneminde yine sinirliydi dikkat edersek. Formdayken hiç yere düşüp, hakeme itiraz etmiyordu bu kadar. Sakatlıklar psikolojisini bozmuş muhtemelen. Olmaması gerekir tabi ama adamın futbol hayatını direk etkiledi. Hatta o ilk ciddi sakatlığı olmasa şu an çok sağlam oynuyordu bence.

Yaşadığı o sakatlık çok etkilemiş bence Baros'u. Yani bir insan bu kadar sinirlenemez normalde. Sakatlık döneminde yine sinirliydi dikkat edersek. Formdayken hiç yere düşüp, hakeme itiraz etmiyordu bu kadar. Sakatlıklar psikolojisini bozmuş muhtemelen. Olmaması gerekir tabi ama adamın futbol hayatını direk etkiledi. Hatta o ilk ciddi sakatlığı olmasa şu an çok sağlam oynuyordu bence.

Aslında ne kadar sakatlık olsa da derbide kaçırdıkları gibi cok bariz pozisyonları kaçırmasının sebebi farklı olabilir ...bilemiyorum bazen şanssız da olabilir sadece ama bu sene bir garip..adam tam iyileşiyor tekrar sakatlanıyor ..yine iyileşiyor kırmızı yiyor ..hemde faulden falan da degil . Essege laf anlatmakta aynı bir hakeme başka dilde birsey anlatmak...cok mu zor acaba la susmak bu kadar sinirlenecek ne var anlamıyorum adam hakikaten bıkmış demek ki sakatlanmaktan

Adamin derdi oynamayarak parasini almak oda adi gibi biliyor sezon sonu satacaklarini, adamda hem kronik sakatlik var hemde dengesizlik var hakeme omuz atmak , hakemi tehdit hareketi yapmak nerde gorulmus hakem Baros'u ilk omuz hareketini yaptiginda atabilirdi ama bekledi.

Aslında ne kadar sakatlık olsa da derbide kaçırdıkları gibi cok bariz pozisyonları kaçırmasının sebebi farklı olabilir ...bilemiyorum bazen şanssız da olabilir sadece ama bu sene bir garip..adam tam iyileşiyor tekrar sakatlanıyor ..yine iyileşiyor kırmızı yiyor ..hemde faulden falan da degil . Essege laf anlatmakta aynı bir hakeme başka dilde birsey anlatmak...cok mu zor acaba la susmak bu kadar sinirlenecek ne var anlamıyorum adam hakikaten bıkmış demek ki sakatlanmaktan

Başka bir açıklaması olamaz zaten. Belki de kendi sinirini başkalarından çıkarıyordur. İnsan psikoljisi işte bazen tutamaz insanlar kendini. Bu konuda profesyonel falan demek de yersiz. Ne kadar profesyonel de desen insan yine insan sonuçta. Bugün Zidane bile kafa attı. Sakin olabilirdi ne olursa olsun. Ama insan kendini durduramıyor demek ki bir aşamadan sonra. Ben bile normalde çok sakinimdir ama maç esnasında çok sinirli oluyorum.

Başka bir açıklaması olamaz zaten. Belki de kendi sinirini başkalarından çıkarıyordur. İnsan psikoljisi işte bazen tutamaz insanlar kendini. Bu konuda profesyonel falan demek de yersiz. Ne kadar profesyonel de desen insan yine insan sonuçta. Bugün Zidane bile kafa attı. Sakin olabilirdi ne olursa olsun. Ama insan kendini durduramıyor demek ki bir aşamadan sonra. Ben bile normalde çok sakinimdir ama maç esnasında çok sinirli oluyorum.

Ben 50 kusur yaşındaki babama "Kayseri elalemin karısı olmuş" dedim(Kayseri'yi tutuyor :D) hocam bende cok sinirleniyorum ...hemde babamla arkadas falan gibi de degilizdir adam zor idare ediyor beni... Valla ben sıkıldım baros konusundan umarım bir an önce düzelir ama tutturdu gidiyor agresif agresif ...umarım hayırlısı olur

Ben 50 kusur yaşındaki babama "Kayseri elalemin karısı olmuş" dedim(Kayseri'yi tutuyor :D) hocam bende cok sinirleniyorum ...hemde babamla arkadas falan gibi de degilizdir adam zor idare ediyor beni... Valla ben sıkıldım baros konusundan umarım bir an önce düzelir ama tutturdu gidiyor agresif agresif ...umarım hayırlısı olur

Sonuçta Baros sene sonuna kadar bizle. Şu an yapılacak bir şey yok. Kestirip atamayız hemen.

İki kişiden alıntı aynı anda nasıl yapılır bilmediğim için alıntı yapamadan cevap veriyorum.Selçuk'un pozisyonu veya hakemin köprücük kemiğine vurma detaylarından başkası umurunuzda olmayabilir anlıyorum.Anlatılmak istenilen ile anlanılan arasında bu kadar fark olmasının sebebi olaylara duygusal bakılması.Milan Baros kariyerine futbolculuğuna çok ama çok saygı duyduğum birisi formamızı giydiği sürece küfür falan etmem ama eleştiririm çünkü eleştirme hakkım var.Eğer o maçta maçı kurtarsın diye oyuna giriyorsa penaltı pozisyonundan önce ve o pozisyonda hakeme o tarz hareketleri yapmayacak.Bu adamın Galatasaray'da şuana kadar gördüğü kaç tane kart rakibine faul yapmaktan bilmiyorum.Ne yapılırsa yapılsın adam kendisini düzeltmiyor.Rakiplerinin ayağına vurmadığını söylemiyorum cidden Baros'a karşı çok sert müdahalelerde bulunuyorlar ama birazcık kendisini kontrol edebilmesi lazım.Bazen yararından çok zararı dokunuyor.Bize ilk geldiği seneki gibi bir Baros lazım.

Mehmet Okur'un NBA'de bir mac 25 sayi, ertesi mac 3 sayi attigi sezonda, antrenoru boyle oynayacagina her mac 10 sayi atsin, ben de planimi ona gore yapayim demisti.

Baros da belki golculuk anlaminda en iyi olabilir, ama sen bu adama guvenip de yola cikamiyorsan orda sorun var demektir.

Kuşkusuz,KİNG BAROS!!!

7 Gol , 9 Assist

Mehmet Okur'un NBA'de bir mac 25 sayi, ertesi mac 3 sayi attigi sezonda, antrenoru boyle oynayacagina her mac 10 sayi atsin, ben de planimi ona gore yapayim demisti.

Baros da belki golculuk anlaminda en iyi olabilir, ama sen bu adama guvenip de yola cikamiyorsan orda sorun var demektir.

İyi de adam her oynadığı maçta skora direkt etki ediyor . Ya gol , ya asist , ya penaltı yaptırıyor , her maç en az birini yapıyor .

Kart olayına bir şey demiyorum , siz inanmışsınız bir olguya , önyargınızı kırmak neredeyse imkansız .

G.Antep maçında şerefsiz Ligtv spikeri Baros için "gördüğü kırmızı kartlar yüzünden takımını çok kez sahada yanlız bıraktı" diye bir şey zırvaladı . Baros'un GS kariyerinde ise sadece 2 kırmızı kart var :)

İtirazdan dolayı sarı kart görmüyor mu ? Evet görüyor. Adam hırslı abi . Ne yapsın ? Hagi zamanında aynısını yapmıyor muydu ? Her zaman takım içinde böyle ateşleyici oyuncuların olması ŞART.

****** çocuğu Emre B. K.Köy'de aynısını yapınca Rıdvan "Emre'yi aslında tanısanız,çok iyi çocuk ehi ehi ehi" derken , Baros için neler diyor p.ç Rıdvan .

Siz de bu ibnelerin yorumlarının peşine takılıp gidiyorsunuz .

Lafım sana değil dostum da , Lincoln'ü harcadığınız gibi Baros'u da harcıyorsunuz göz göre göre . Ayıp ya yazık .

Emre Belözoğlu her maç 3 tane kırmızı kart görmeliyken görmüyor ,

Gökhan gönül 2 maçta bir sakat , keza Emre de öyle ,

Alex çok efendi , her maç bileğe basar ,

ama GS kariyerinde sadece 2 Kırmızı Kart'ı bulunan Baros kart bağımlısı ve kronik sakat olur.

Lick TV ve Nontvspor'un yarattığı zombiler sizi .

Emre Belözoğlu her maç 3 tane kırmızı kart görmeliyken görmüyor , Gökhan gönül 2 maçta bir sakat , keza Emre de öyle , ama GS kariyerinde sadece 2 Kırmızı Kart'ı bulunan Baros kart bağımlısı ve kronik sakat .

Lick TV ve Nontvspor'un yarattığı zombiler sizi .

Baros kart bağımlısı, buna da itiraz etme ne olur. Kırmızı değil sarı kartlarından bahsediyorum.

Baros kart bağımlısı, buna da itiraz etme ne olur. Kırmızı değil sarı kartlarından bahsediyorum.

Kartlarda çifte standart var , net .

Baros hırslı , hazmedemiyor .

Emre B neden kart görmüyor ?

Antalya maçındaki kartı , Emre'ye veya Alex'e KKöyde verebilirler miydi ?

Bırakın bu işleri . Ntvspor ve Ligtv izleyin .

Geri
Üst Alt