Milan, Davide Calabria İçin Yapılan Teklifi Reddetti

ciddi düşüşte biri ama yine de jelert'ten iyi olurdu tabii

Yoksa bir sağ bek transferi daha yapıp Jelert'i sağ bek ve sol bek pozisyonların da mı değerlendirmeyi düşünüyorlar.

bir sag bek ve orta saha yerine

iki sag bek transferi yapmamizi dogru buluyorum

Bu teklif ve reddedilme olayı Jelert öncesi olmuş muht, bu hafta içi gerçekleşen bir mevzu.
cok begendigim bir oyuncudur calabria.
nazarimda bi nevi italyanlarin *carvajal izdusumu .

*bolge olarak ilk cikis -*merkez orta saha bolgesi- idi , ust yapi da bek'e evrildi.
kendisini inanilmaz gelistirdi. kariyeri adina kismen gattuso donemi olsa da-kanimca bold kirilma ani - pioli nin basa gelmesiyle oldu .

kulube inanilmaz bagli bir adam. zaten zamanla da bayrak adamlardan oluverdi.

versatile olusu dolayli, gerektiginde lucas'i dinlendirmek icin merkezde de oynaabilirdik. . .

velhasil -zor transfer oznesi idi, yine de keske olsaydi dediklerimden....

saygi ve selamlar .

"Sözleşmesi Temmuz'da sona erecek olan Davide Calabria için Ocak'ta 3-4 milyon €'luk teklif gelirse, Milan oyuncunun satışına sıcak bakıyor. Daha önce oyuncuyla ilgilenen Galatasaray, yeniden hamle yapmaya hazırlanıyor."

(@footitalia1)

1729854067663.png

Gerek yok. Daha iyisini bulalım. Kiralık olacaksa olur

Kutlu Akpınar: "Okan hocanın sağ bek transferi düşüncesi var. Davide Calabria, Okan hocanın takip ettiği ve istediği oyunculardan birisi. Devre arasında bu hamlenin yapılma ihtimalini yüksek görüyorum."

Sakatlık geçmişine bir bakayım dedim gözüm kanadı herif kuyruk sokumu hariç her yerden sakatlanmış

Sakatlık bitirmiş adamı

Beleş 1+1e gelsin tutarsa uzatırız

2025 model aurier ha?

sonra da yeni sezon bir tane daha sag bek aliriz

jaleti de belese kiralariz bir yere

Adam alırken sakatlığa yatkınlığa vs bakılmıyor herhalde özellikle tempo isteyeceğimiz bek konusunda

Calebria ismini çok duydum ama oynayışı hakkında aklımda kalan birşey yok

Transfermark'ın sakatlık ekranında eleman 3. sayfaya geçiş yapmış. Bir zahmet oyuncu seçerken hem kişilik özelliklerine hem de sakatlık geçmişine bakın yahu. Hatta önce sakatlık geçmişine bakın. İyi adam ama oynamıyor demeyelim sonra arkasından.

Geri
Üst Alt