Milan, Santiago Gimenez Transferini Bitirdi

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1000068953.webp

Milan, Feyenoord ile yapılan görüşmelerde mutlu sona ulaştı. Santiago Gimenez için 32+3 milyon euro bonservis bedeli + bidaki satıştan %10 pay konusunda anlaşmaya varıldı.

Milan, yarın Santiago Gimenez için sağlık kontrolleri planlıyor.

Golcü oyuncu, yeni takım arkadaşlarını desteklemek için Inter'e karşı maçı izlemek üzere San Siro Stadyumu'nda olacak.

Matteo Moretto

Geçen Bayern maçında izledim, adam fark yaratıyor. Canavar gibi. Milan büyük iş yapmış bence.

Milan, Feyenoord ile yapılan görüşmelerde mutlu sona ulaştı. Santiago Gimenez için 35 milyon euro bonservis bedeli + bonuslar + bidaki satıştan pay konusunda anlaşmaya varıldı.

Milan, yarın Santiago Gimenez için sağlık kontrolleri planlıyor.

Golcü oyuncu, yeni takım arkadaşlarını desteklemek için Inter'e karşı maçı izlemek üzere San Siro Stadyumu'nda olacak.

Matteo Moretto
transfer hizlansin diye 5m eurosunu dursun cebinden vermis diye duydum

iyisini kendileri aldı, kötüsünü bize kakaladılar

izlediğimde hayran kalmış idim

[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]" data-quote="Mehmet Mehmetoglu" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
iyisini kendileri aldı, kötüsünü bize kakaladılar

Iyisi kotusu demeyelim de formda olani onlarda has been bizde diyelim..bunun icin Milan Milan oluyor.. umarim en kisa zamanda farkli bir vizyon ile kendi ekolumuzu yapabiliriz ki [emoji6]-[emoji[emoji6]] sene once yildiz olan insanlari yildiz olarak katmayalim ekibe..

Geri
Üst Alt