Haber Milan Skriniar 2 Maç Ceza Aldı

Karakterini geçtim, rezil de bir stoper. Trabzon maçında sahada olması daha iyi oldu. Keşke Gençler maçında da olsaydı. Gençler'in hızlı oyuncularına karşı kesin geniş alanda yakalanacaktı.

Bunlarda 2 adam geçmişte nerdeyse kronikken burada hic sakatlanmadi yani skriniar ve asensio bakalim böylemi sürecek

Kupa maçına nasıl yetiştirmişler hemen Hacıosmanoğlu iyi çalışıyor

fener ve avaneleri gozumuze soka soka yapiyorlar her seyi. Dursun da izliyor. Bu arada 6.5M'a kimsenin tanimadigi etmedigi topcuyu getirdi diye de ovuluyor.

Bunlarda 2 adam geçmişte nerdeyse kronikken burada hic sakatlanmadi yani skriniar ve asensio bakalim böylemi sürecek
Lig kalitesi heralde, Avrupa'da oynayanlar tempoya dayanamıyor adaleler atıyor (Boey ve Ferdi bile sakatlandı.) Ülkemizde sprint atmadan maç tamamlıyorlar, Aston Villa maçi gibi 2 sağlam takımla daha oynasalar perte çıkarlar.

İngilterede bu hareketi yaparsan sezonu kapatırsın büyük ihtimal. 2 maç ceza mı? Öyleyse hepimiz seneye Kadıköy’de şeyimizi gösterelim

Lig kalitesi heralde, Avrupa'da oynayanlar tempoya dayanamıyor adaleler atıyor (Boey ve Ferdi bile sakatlandı.) Ülkemizde sprint atmadan maç tamamlıyorlar, Aston Villa maçi gibi 2 sağlam takımla daha oynasalar perte çıkarlar.
Kesinlikle ,bizden avrupaya gidip geri donen yerli oyunculsrin hepsi avrupadaki idman kalitesinden bahsediyor ,yerli takimlarda da samsun ve goztepe bu kalitede idman yapiyor ,misal goztepe hocasi kaç gündür takima cift idman yaptırıyor
Ama skriniar ve asensio cok dayandilar ilginc yani

okan hocayı kovun kardeşim yabancı td gelsin bunlara rağmen şamp yapacak

En az 3 maç almalıydı yerine adam yok kupada sayılacak hafta sonu da gençler var

sıyırdı geçti gene

Şu hareketi geçtim adam sahada her pisliği yapıyor cezasız kalıyor.Kupa maçı olmasa 1 maç verirlerdi..
Şu ligi yabancı hakemler yönetse üst üste üç maçı tamamlayamaz bu onursuz..
Tor kadar ses getiriyor mu bu namussuz medyada.
Üstelik torun kendisiini bırakması falan her oyuncunun yağtığı kadar..Çoğunda az çok müdahale var.
Ama bu onursun her maç müdahalesiz 3,5 kez kendini yere atıyor.Faullerini köpek gibi abartılı ititrazlarını geçtim.

Ama sende böyle hain başkan ve yönetim olursa en fanatik gibi görünen yazarın yorumcun objektif abidesi pısırık adamlar olursa bunlarda herşeyi yapar.

Bu bildiğin ödül, Fenerbahçe yönetimi sevinmiştir biraz dinlenmiş olur Erzurum ve Gençlerbirliği maçı nasıl olsa tırt diye.

Geri
Üst Alt