milan škriniar

Teşekkürler forrest

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ağır oyuncu döndüğünde form tutmasıda kolay olmayacaktır.

Şimdi rakip takımların ideal 11 ve fener maçındaki 11lerine dikkat zamanı

Kayseri maçında sanırım oynamayacakmış. Asensio da yok. Kayseri bir sürpriz yapsa çok güzel olacakta cidden onlarda çok kötüler. Defansları evlere şenlik.

Şikeciler gene şans/bal ile fenerasyon ve hakemleri sayesinde maça tutunurlar.

Bu hafta kırmızı kart jokeri kesin olur mesela.

Bu kasabın futbol oynamasına nasıl müsaade edlilyor?
Normal şartlarda bu sığırın Sütlüce mezbaasında görev yapması gerekmiyor mu?

Kayseri maçında sanırım oynamayacakmış. Asensio da yok. Kayseri bir sürpriz yapsa çok güzel olacakta cidden onlarda çok kötüler. Defansları evlere şenlik.

Şikeciler gene şans/bal ile fenerasyon ve hakemleri sayesinde maça tutunurlar.

Bu hafta kırmızı kart jokeri kesin olur mesela.
Ts nin şampiyon olma ihtimali daha yüksek

İzlemicektim maçı bu aşağılık yoksa izleyebilirim.

Milano’daki eskort soruşturması arama kararı metninde geçen anahtar kelimeler arasında şu isimler yer alıyor: Bastoni, Bellanova, Bisseck, Hakimi, Coutinho, Skriniar, Augusto, De Winter, Leao, Giroud, Menez; Calafiori; Huijsen, Vlahovic, Arthur, Alvaro, Scamacca, Ruggeri, Maldini, Tavares.Bunlar, savcılığın açıkça rastgele belirtmediği ve dinlemelerde ortaya çıkmış olması muhtemel futbolcu isimleri (soruşturma kapsamında değiller). (
@ilgiornale
)

Derbi öncesi bu olay iyi oldu. Ailevi bir krize neden olup moralleri altüst edebilecek bir olay. Karısı bunu kapının önüne koyarsa veya annesine giderse insan maça çıkmak bile istemez. Kafayı verebileceğini sanmıyorum.

Derbi öncesi bu olay iyi oldu. Ailevi bir krize neden olup moralleri altüst edebilecek bir olay. Karısı bunu kapının önüne koyarsa veya annesine giderse insan maça çıkmak bile istemez. Kafayı verebileceğini sanmıyorum.
Erkek zenginse o işler genelde öyle olmuyor reis. :)
Senin benim gibi çinko karbon insan yaparsa öyle oluyor.
Zengin bir erkek yapınca ise dert olmuyor genelde.
Bu arada aldatmak karaktersizliktir de, konu bu değil.

Geri
Üst Alt