- 1 Mayıs 2018
- 57.818
- 48.592
- 3.873
@Hayri Cund ne diyon ahbap bu adama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Hayri Cund ne diyon ahbap bu adama
Bu transferi Ujfalusi'ye benzetiyorum şahsen. Benzer katkıyı vereceğini düşünüyorum. Ondan beridir şu tarz bir adam almadık sanırım.sevgili veli, yorumum ozellikle inter prime peak donemi ozelinde idi .
diger yandan , psg gecisi ile peak den weak'e dogru bir evrilme oldu. ki, bunu da salt oyuncuya yikamam . sakatlik kendisi dolayli tek sekte .
geri kalan gozlemledigim kadariyla psg hocasi nin en basindan beri kendisine bakisi ile ilisik ~ geliskenler .zannimca .
*mevcut hali ,kalitesi ve kumasi dolayli fark yaratir .
keza ,sevgili @Nurullah Fethi in de dedigine ilisiik , - bizim oyun - kismen
^rus ruleti^ gibi oldugundan , dengeli bir saha ici yayilimimiz bulunmuyor. bloklar arasi aralar cok acik , defans blogundan diger yerlere *yer kaybi da cabasi . dolayiisiyla geri donusu takimca yapamadiginizda error veriyorsunuz. bizim yedigimiz ataklarda oldugu gibi .
-bu durum skriniar dan bagimsiz- ,
^sanchez vari(hizli) isimler bu tur rus ruletimsi oyun anlayisimizda en net dogru tipoloji prototip gorulebilir( ki bu da her ne kadar goreceli olsa da ) .
kendisi 4lu'de de oynayabilse de, kanimca alameti farikasi net 3lude hosuma gitmisti *inter donemi. 3lu oynayacaksak ilk aradigim nuans ^taktiksel fundamental kalite referans tipolojilerden .
4lude olaya/yoruma dmleri ve kanat bekleri de katmak gerekiir.
son radde de *salt
^defansif ^master elit tarafi ; nazarimda kendisini cogu stoperler den ayiriyor . zaten benzerleri tas catlasin iki elin parmagini gecmez <->
# positional awareness
# tackling precision
# aerial dominance
# pressure manaagement
<- ki, bu kritik altin ayar nuanslarda kendisi serie a da one cikti . bolgesi ozelinde ligin en degerli oyuncusu oldu .euro donemide keza.
ben bize gelecegine ihtimal vermiyorum. yorumlarimda salt inter peak prime donemini referans tutarim . italya da *juve basta olmak uzere isteyenii mevcut . bremer sezonu kapadigindan nacizane dusuncem juventus yapacagi yonunde. plase epl tspurs vs olur .
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli
saygi ve selamlar .
Pozisyon bilgisiyle oynayan Kaan ve sıfatı stoper diye oynayan Metehanin olduğu bölgede bizim oyun sistemimiz ne olursa olsun oynar diye düşünüyorum. Defansimiz tüm ligteki en ağır defans birkaç stoper dışında. Davinson, sara ve torreira* olmasa şamar oğlanı olurlar, ki onlardan sıyrılan topların hepsinde şamar oğlanı oluyorlar. Görece ağır manaj i bile tutamadilar hizlariyla. Kaan en azından hava topu alıyor, o olmadığında Metehan onuda alamıyor. Ayaği en kötü futbolcu Nelson takımda, ondan sonraki ayağı kötü olan Muslera var. Defansın evlere şenlik olmasının tek nedeni zaten oyun sistemine uymayan bu futbolculardan dolayı.Bizim genel oyun anlayışı ve savunma yapma şeklimizden dolayı uymaz diye düşünüyorum. Asla kötü oyuncu değil kompakt savunma yapan veya şöyle diyeyim gerçekten futbolu futbol gibi oynayan takımda çok elit stoper olur.
Fakat biz futbolu futbol gibi değil de daha çok rus ruleti gibi oynadığımızdan özellikle de maçların 2. yarılarını... Bu tarz adamların savunma da bire bir kalması hep sıkıntı oluyor. Davinson tarzı adamlar da sıkıntı yaşar ama diğer gerçek stoperlere oranla daha az sıkıntı yaşayıp hem hız hem fiziksel üstünlükleri ile bizim oyun anlayışının açıklarını kapatabiliyorlar. Pozisyon alan stoper değil de atlet, fiziksel kapasitesi yüksek stoperlere bakmak lazım diye düşünüyorum.
Orta sekerBu arkadaşın hızı nasıldır?
Bu transferi Ujfalusi'ye benzetiyorum şahsen. Benzer *katkıyı vereceğini düşünüyorum. Ondan beridir şu tarz bir adam almadık sanırım.
*. bildigim kadariyla juventus kendisini maasinin yuzde 40ini karsilamak kaydiyla almak istiyor. italya juve bazli kaynaklar bu yonde.Bunun kalan *maaşının yarısını mı vereceğiz şimdi.
3,5 net kalsa vergilerle birlikte 5 desek, Net 2 milyonu psg verse brüt 3 milyona skenyar.
Kenardaki şuayip nelssondan daha verimli olacağı aşikar.
Altı üstü 1 milyon fark olur arasında.
Opsiyon zorunlu olmazsa fena hamle olmaz gibi duruyor.