milan škriniar

Vukuatı çok; geçen sezon Rize maçında kasıtlı dirsek darbesiyle herifin dudağını patlattı, tartışmasız kırmızıyı yemesi lazım, o da ne? Olayın mağduruna itirazdan sarı, sonra derdini anlatmak, dudağındaki kanamayı göstermek isterken hakeme hafif temas etti diye cart diye 2. sarıdan kırmızı!..Benzer sayısız eyleminde müstehak olduğu muameleyi görmedikçe daha da azıtıyor p.şt.

Bunlar bir tarafa, pozisyon alma yetisi ve diğer defans oyuncularını yönlendirmesiyle, FB kadrosunda en alternatifsiz oyuncu konumunda. Mesela dünkü maçta sahaya çıkan ergenin partneri başka kim olursa olsun dağılırdı o defans hattı. Pek adetim değildir ama bu kambur yavşağın şöyle kallavi bir sakatlık geçirmesini dilemekten kendimi alamıyorum; hak ediyor hani...

Fb'nin Asensio ve Fredle beraber en iyi oyuncularından.Duran ise bu Lig'de iş yapabilecek forvet tiplerinden ama Fb'yi sallamıyo gibi geldi bana yav :D

Penalti alır bugün bi tane nesyri ile balıklama atlama konusunda uzmanlar

Maçtaki tek görevi Osi ye kırmızı kart göstertmek, Osterwolde de aynı şekilde normalde durduramayacaklarını bildileri için, tonla pislik yapacaklar.

Almanya ile milli maç, Avrupa maçı derken yabancı hakemler yüzünden insanlıktan soğumuştu, bu maç Yasini parmağında oynatır yine.

berbat bi herif ama çok efektif bi defans IMHo

Kendisi net bir şekilde anasının kiminle oynaştığı belli olmayan bir insandır. Grup sonucu doğmuş bile olabilir.

Geri
Üst Alt