Milan ve Arsenal'i Suat - Okan - Emre'yle Dağıttığımız Günler!

Mehmet Ozturk

Parçalı Üye
Defansta da kaptan.

RMGS.jpg

Başka lafa gerek var mı bilmiyorum. Yok Manchester United şunu almış, yok Bayern Munih bunu almış. Biz bu cengaverlere Galatasaray ruhu aşılayarak yapmıştık işi. O ruhla yine yaparız.

Son düzenleme:
Bülent hakan hasan hagi emre aşık e.belöz suat ünsal hepsi çirkef adamlardı yeni nesilde bir melo böyleydi onuda yolladık böyle oyuncular bize çok yakışıyor savaşçı hırslı takımı benimseyen çirkef adamlar tabi araya birkaç tugay ergün filanda atıcan ki denge olsun şu anki takıma bakıyorum hepsi süt oğlan

Bülent hakan hasan hagi emre aşık e.belöz suat ünsal hepsi çirkef adamlardı yeni nesilde bir melo böyleydi onuda yolladık böyle oyuncular bize çok yakışıyor savaşçı hırslı takımı benimseyen çirkef adamlar tabi araya birkaç tugay ergün filanda atıcan ki denge olsun şu anki takıma bakıyorum hepsi süt oğlan

Puhahahaha tespit böyle olur işte

Ama harbi eskiden bizim takım kurt sürüsü gibiydi. Beğenilmeyen bir hakem kararında hakemin üstüne kara bulut gibi çökerdik

Şimdi ise Mustaf From-Sea bizim üstümüze kara bulut gibi çöktü bir ara. Neyse ki Rieking gök itici gücü ile bulutları azda olsa dağıttı...

Dipnot: Bu yorum yazılırken herhangi bir madde kullanmadım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Puhahahaha tespit böyle olur işte

Ama harbi eskiden bizim takım kurt sürüsü gibiydi. Beğenilmeyen bir hakem kararında hakemin üstüne kara bulut gibi çökerdik

Şimdi ise Mustaf From-Sea bizim üstümüze kara bulut gibi çöktü bir ara. Neyse ki Rieking gök itici gücü ile bulutları azda olsa dağıttı...

Dipnot: Bu yorum yazılırken herhangi bir madde kullanmadım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam hayirdir havalar mi kotu orada

Hagi Suat Okan Emre belki o dönemde avrupanin en iyisi

3 tane gatuso tipli ısıran pir pir koşan oyuncular savunma anlamında. En iyi orta sahalarında birisiydi bence futbol tarihinde. Boşuna dünyada 1cisi olmadı o takım

Şuan Atletico Madrid'in oynadığı roldeydik. Farkımız finalleri affetmememiz.

bülent>hierro diyorduk hey gidi günler.

0 ego 100% çalışkan bir takımımız vardı

Hakan Şükür gibi bir forvetimiz vardı

Güzel günlerdi

Her zaman söylerim
2000 yılındaki ortasahamiz
Günümüz takımları arasında
İlk 3'e çok rahat girer.

Lanet gelsin Dursuna!

heytt be okanla-suat ne koşarlardı patapatapatapata,harbiden mükemmel bir üçlümüz varmış

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her zaman söylerim
2000 yılındaki ortasahamiz
Günümüz takımları arasında
İlk 3'e çok rahat girer.

Lanet gelsin Dursuna!

kesinlikle girer. Topun rakipte olduğu her an 3 kişi basıyordu rakibe. Çılgın bir jenerasyondu. Hepsi agresif, kaybetmeye tahammülü olmayan oyunculardı. Şimdiki Donk'u da düşünün biraz. Vurdumduymaz, gamsız. Oyuncu alırken biraz karakterine de baksalar iyi olacak. Sinirli, agresif, kaybetmeye tahammülü olmayan, hatta halısahada bile kaybetmeye tahammülü olmayacak oyuncular lazım. Güzel günlerdi. Bülent'in uefa finali öncesiydi sanırım konuşması vardı. Her topta biz olacağız, sahanın her yerinde biz olacağız vs. Azim, inanç, çalışkanlık ile geldi birçok başarı. Kimseden korkmadığımız zamanlardı. Çekinmeden oynardık herkesle. Deplasmanmış, kendi sahanmış farketmeksizin galibiyet için çıkardık. Şimdi ligde bile deplasmanda maç kazanamıyoruz. :(

Geri
Üst Alt