Milletin Vergisiyle Beslenen TRT'den Bir Skandal Daha!

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Devlet kanalı TRT’de “Sevda Kuşun Kanadında” adlı dizide Erdoğan’ın imam hatip yılları canlandırıldı. Erdoğan’ı oynayan karakterin Kur’an okuduğu sahnede, “Kasımpaşalı”, “gol makinesi”, “Kur’an bülbülü” gibi yakıştırmalar yapıldı.

Devlet=Hükümet olduğu için günümüzde beni şaşırtmıyor. Mesela hükümete karşı olmak=vatan haini olmaktır ülkemizde. O yüzden Hükümet kanalında farklı şeylerin olmasını bekleyemeyiz ben mesela muhalif liderlerini vs görünce şaşırıyorum. Sadece verdiğin TRT payı değil ki vergilerin %99'u hükümet propagandasına gidiyor. Bugün haberlerde "Emine Erdoğan 100 bin TL, Sare Davutoğlu 75 bin TL Terör mağduru ailelere bağış yaptılar" diye gördüm bunlar güzel şeyler ama biraz sonrasında acaba kendi paralarıyla mı bağış yaptılar diye düşünmeden edemedim.

Son düzenleme:
Bu tür seyler sadece Kuzey Korede oluyor saniyordum, orada da tv kanallari baskanlarinin dünya golf sampiyonu oldugunu falan yayinliyorlar.

tayip in hayatından bizene trt zaten osmanlı dizileriyle osmanlı ya dönmek için yol yapıyolar resmen

Sadece seksenler izlerim o kanalda

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Valla trt de sadece bir ara milat dizisi vardı.Onu izlerdim.Onun dışında nedense trt 1 e oldum olası ısınamadım.Görüntü kalitesindenmdir nedendir artık.Sarmadı fazla

Geri
Üst Alt