milli maç için lige verilen ara

Bu mumkun degil cunku 3 er gun arayla yapiliyor yani ister istemez bir hafta sonunu kapliyor

Ayrica bu aralar bize ozel degil , her ulkede var

8 ve 12 inci haftalardan sonra da 15 gunluk aralar var

Bunlar sadece uluslar ligi icin . Ayrica eleme gruplari doneminde ve uluslar liginin hem kendi final doneminde hem de play off larinda benzer aralar olacak

Bu durumda lig haziranda mı bitecek, hatta play off+final doneminde de birer hafta ara girse 15 hazirana kadar sarkıyor

Takvime o kadar hakim degilim , 8 ve 12 inci haftalar sonrasi kesin ara var

Ama daha uzun vadeli olanlari bilemiyorum

A liginde A ligine ozel bir final yapilacak , o esnada bizde de ara olur mu bilmiyorum ama gecmiste hep olurdu

Play off lar ise 2020 de , gelecek sezonu etkileyecek o

Tekrar baktim , A ligi finalleri 5-9 haziranmis , ligler bitmis oluyor o zaman

Fakat 25 inci haftadan sonra bir ara gorunuyor 15 gun , baska yok sanirim ikinci yarida , ama olmamasi da normal cunku tek sayili sezondayiz ,2019

Tek sayililarda daha az milli mac olur her zaman

Eskiden yine bir anlamı oluyordu milli takımı benimsiyorduk ama şimdi harbiden hiç çekilmiyor la.

bizleri milli takımdan soğutan durum.

futbolda milli maçlar amatör sınıfa düşürülmeli ,en değerli oyuncuları yorup sakatlayarak kimsenin eline bir şey geçirmiyor.

artık milli maç performansına bakıp transfer yapanda yok.

hem ülkelerin altyapıları da desteklenir,bizler de yeni gençleri izlemek için fırsat buluruz.

milli takım hocaları da tonla para alıp bir iş yapmayan değil çalışan adamlar olur ve td de yetiştirebiliriz bu kulvarda

bence artık saçma bir durum

ilk defa bizim icin iyi olan ara dedigim anda, Serdar sakatlandi

Şu elemeleri de şampiyonalar gibi 1 aya sıkıştırıp lig bitince yapmalılar.eziyet gibi

Bu ara malubiyetten sonra gelince daha da kotu oluyor

Abv bu aranın
Kasım ayının ortasında bir ara daha var

lider giriyorsak işkence
lider girmiyorsak daha büyük işkence

Soktumun arasıdır.

Ulan ne güzel sinir stresimizi atmıştık :cautious:

yeniden agzimiza sey eden ara

DppRbU1WwAAtFQ_

Geri
Üst Alt