milli şarkı rezaletleri

Mert Aslan

Ulubatlı Souness
Şu ana kadar çıkarılan hiçbir şarkı ve marşın kimseyi tatmin etmemesi rezaletidir. Sefo'nunki biraz fena değil diğerleri muhtemelen lavaboda icra etmişler. Tarkan keşke şöyle bir şarkı yapsaydı şu kupa için. Kendisinin "Bir Oluruz Yolunda" şarkısından beri çıkan hiçbir şarkı yanına bile yaklaşamadı.

1781195610783.webp

olm tarkan bile bir daha ondan daha iyisini yapamaz

bitti gitti o is

bu yaz onu dinleyecegiz yine

Sadece şarkılar değil, tvde hangi kanalı açsan birbirinin türevi milli takım temalı leş reklamlardan da fenalık geldi. Turnuva zamanları tamamen milli değerleri sömürü üzerine kurgulanmış hamaset dolu bu leş reklamlar çıktıkça ya kanal değişiyorum ya da sesi kapatıyorum. Tarak kürek şarkılarla bezenmiş leş reklamlarınızı görmek istemiyoruz.

bu niye şaşırtıyor insanları anlamıyorum

yahu milli şarkıyı boşver tarkanın kendisinin 2002deki şarkıları ile son yıllarda çıkanları aynı kalitede mi

90lar pop seviyesinden hav hav filan gibi ucubelerin trend olması illa ki buraya da yansıyor işte

5 like gelirse Onedio AI /Yapay zeka ile bir milli takım şarkısı yapacağım

Yazın şöyle bi marş coşalım 😏

Futbol 90 dakika oynanan ve sonunda almanların kazandığı bir sporsa örnek almamız gereken âlmanlardır.

Son düzenleme:
Marş, klip, tanıtım işlerini azaltmalıyız. Eskilerden devam.

Marş yapmak şarkı yapmaya benzemez, zor iş, gerek yok zorlamaya.

Arz talep, biz disindayiz o sebeple bize aykırı geliyor ancak dünya geneli kalite üç aşağı beş yukarı böyle düştü

Milli Takım'ın resmi hesabından parti propagandası. Ne kadar büyük bir rezalet olduğunu anlayacak idrakten bile yoksun MT yöneticileri. Açıkçası çok ciddi soğuttu beni.

Her şeyi idrak ediyorlar ve bilerek yapılıyor bunlar. Soğudum diyorsun ya zaten soğutmak için yapıyorlar. Mesaj belli, bu ülkede her şey artık bize ait.

Ama bu zihniyetle mücadele için soğumak değil onlara ait olmayan şeylere çökmelerini engellemek ve sahiplenmek gerekiyor bence.

Geri
Üst Alt