Haber Milli Takıma Verilecek Villalara Danıştay'tan Onay Geldi

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1783000507556.webp

Danıştay, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Muğla'da yaptırmayı planladığı villa projesiyle ilgili "ÇED olumlu" kararını onadı.

Hacıosmanoğlu, daha önce yaptığı açıklamada, 2026 FIFA Dünya Kupası'na katılan A Milli Futbol Takımı oyuncularına projede yer alan villalardan hediye edeceğini duyurmuştu.

DANIŞTAY KARARI ONADI

Villa projesinin, Bargilya Tuzla Sulak Alanı, Halep Çamı Doğal Tabiat Koruma Alanı ve Bargilya Antik Kenti'ni kapsayan, birinci derece doğal sit alanı olarak gösterilen bölgede yer alması nedeniyle süreç yargıya taşınmıştı.

Danıştay'ın "ÇED olumlu" kararını onamasıyla birlikte proje önündeki hukuki engel kaldırılmış oldu.

[iscihaber.net]

Hic bir Türk vatandasin milli sporculara verilecek villalarda gozu yok da milli forma villayla primle oynanacak tesvik edilecek sekilde olmamasi lazim.2002 kadrosu cok daha iyisini yapti Avrupa sampiyonasi ceyrek final Dunya kupasi yari final yapti bir gunden bir gune prim villa tarzi seyler konusulmadi.Oyunculari simartmak yerine milli formanin oneminin farkinda olmasi saglanmali.

Ağır konuşurum. Bu sebeple susuyorum.

Agir rezillik, Türk futbolu koca bir bok cukuru

Sizin ben 7 ÇEDdinizi

Millilere verilecek villalara mı devlet onay verdi
yoksa
İnşaat ruhsatına mı onay verdi Yargıtay ?
2 si farklı şeyler

Hic bir Türk vatandasin milli sporculara verilecek villalarda gozu yok da milli forma villayla primle oynanacak tesvik edilecek sekilde olmamasi lazim.2002 kadrosu cok daha iyisini yapti Avrupa sampiyonasi ceyrek final Dunya kupasi yari final yapti bir gunden bir gune prim villa tarzi seyler konusulmadi.Oyunculari simartmak yerine milli formanin oneminin farkinda olmasi saglanmali.
benim gözüm var haketmiyorlar. ülkemizi de güzel temsil ettiklerini düşünmüyorum liyakatsizlik ucuzluk paçalarından akıyor. O villaları hakedecek bir şey yapmadılar.

benim gözüm var haketmiyorlar. ülkemizi de güzel temsil ettiklerini düşünmüyorum liyakatsizlik ucuzluk paçalarından akıyor. O villaları hakedecek bir şey yapmadılar.
Anlatmak istedigim zaten yari finalde oynasalar bu tarz seylerin verilmemesi gerektigi.Milli formayi giymek ozel olmali ki ozelde zaten.Para nin pulun oneminin olmadigi sekilde olmasi lazim.Paraguay li oyuncular hem bizim macta hem Almanya macinda yureklerini koydular ortaya biz ne yaptik dunya sampiyonu olacaz diye laf kalabaligi

''Milli'' kavramının içinin bu kadar boşaltıldığı başka bir dönem çok yüksek ihtimalle olmayacaktır. Belki de amaç oydu zaten toplumu ''Milli'' duygulardan uzaklaştırmak.

Şu millet eline geçen bütün doğal güzelleri yok eder, sonra da sabahtan akşama kadar balkanlarda hayali fetihlere çıkar.

Hep derim buranın içine ettiniz yetmedi bir de oraların içine edin.

Geri
Üst Alt